Työterveyttä niille,
jotka ajattelevat työkseen

Johdetaanko teillä hyvinvointia, vai hoidetaanko vain sairauksia?

Hyvinvoivat ihmiset muodostavat terveen ja tuottavan työyhteisön, jossa halutaan pysyä.

 

Kysy lisää

extraimage

Maailma on muuttunut,
työterveysjärjestelmä ei

Suomalainen työterveys on vuosikymmeniä keskittynyt hoitamaan sairaita, eikä pitämään ihmisiä terveinä. Perinteisessä suoriteperusteisessa hinnoittelumallissa asiakkaan ja työterveystuottajan intressit eivät kohtaa: Mitä enemmän työntekijät sairastavat, sitä paremmin työterveystuottajalla menee taloudellisesti.

Perinteinen työterveyshuoltojärjestelmä ei myöskään vastaa tämän päivän ajatustyöläisen tarpeita: mielenterveysongelmat, uupumus ja burnout ovat suurin syy sairauspäivärahoille.

Me Heltissä ajattelemme asiasta toisin.

Työntekijöiden terveenä pitäminen pitäisi olla kaikkien etu – myös terveyspalveluita tarjoavien. Meidän modernin ajatustyön tarpeisiin suunniteltu toimintamallimme ja kiinteä kuukausihinnoittelumme perustuu siihen, että terve työntekijä kannattaa kaikille.

Burnout on nykyajan työtapaturma

Suurin osa tuottavasta työstä tehdään nykyään päällä eikä käsillä

Heltin palvelut on suunniteltu yksinomaan ajatustyöläisten hyvinvoinnin lähtökohdista vastaamaan modernin ajatustyön vaatimuksiin. Mielenterveyden ja jaksamisen tukipalvelut ovat Heltillä helposti saatavilla: mm. psykologipalveluiden käyttö kasvaa keskimäärin 300-400 % yrityksen siirtyessä perinteisestä työterveydestä Heltille. Varhaisen vaiheen tukeen suunnitellut henkilökohtaiset hyvinvointivalmennukset sekä HR:n ja esimiesten aktiivinen tukeminen ovat myös integroitu osa Heltin toimintamallia.

extraimage

Heltin työterveyspalvelut

Työterveyspalvelut yrityksesi tarpeisiin

Yrittäjät

Yksinyrittäjyys on työelämän nouseva trendi.
Vain hyvinvoiva yrittäjä voi menestyä.
Heltin työterveyspalvelut yksinyrittäjille ja freelancereille auttavat sinua onnistumaan.

Pienyritykset

Pienyrityksissä on Suomen tulevaisuus.
Heltti on luonut kustannustehokkaat ajatustyöläisille suunnatut työterveyspalvelut pienyritysten menestyksen ja kasvun tueksi.

Isot yritykset

Yrityksen kasvaessa esimiestyö ja hyvinvoinnin johtaminen korostuu, sillä hyvinvoivat työntekijät ovat erottautumistekijä. Heltin nopeasti kasvaville ja isommille ajatustyöyrityksille suunnatut työterveyspalvelut tukevat hyvinvoinnin kokonaisvaltaista johtamista.

Laske työterveyden kustannukset yrityksellesi

Asiakkaitamme

               

                     

Jo 13 000 ajatustyöläistä Heltin työterveyden piirissä

Heltti – Helsinki, Espoo, Vantaa, Tampere, Oulu, Turku ja Jyväskylä

Kysy lisää!

Lähetä tarjouspyyntö lomakkeella tai varaa aika Kimmolle

Heltti on kotimainen ajatustyöläisten työterveyskumppani, joka toimii Helsingissä, Espoossa, Vantaalla, Turussa, Tampereella, Oulussa ja Jyväskylässä*.  Kiinteän kuukausihinnoittelun ansiosta keskitymme työntekijöidesi terveyden edistämiseen ja hoidamme sairaudet tehokkaasti. Jopa 76 % vastaanotoista hoidetaan Heltissä diginä. Näin voimme aidosti laittaa paukut työntekijöidenne hyvinvointiin ja tietotyöläisten henkisten haasteiden ennaltaehkäisyyn.

* Heltiltä löytyy ketteriä ratkaisuja myös jos yrityksellänne on työntekijöitä muilla paikkakunnilla.

”Heltti on moderni, digitaalinen, vahvasti ennakoiva ja luotettava kumppani. Varaa aika ja katsotaan miten voimme olla avuksi!”

Kimmo Laine | Linkedin
kimmo.laine@heltti.fi
050 410 0908

Varaa aika

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Lähettäessäsi lomakkeen, antamasi tiedot tallennetaan Heltin markkinointirekisteriin. Lue lisää tietosuojakäytännöstämme täältä.

Heltti numeroina

13 000
jäsentä eli asiakasyritysten työntekijää
95 %
jäsenistä ajatus- ja tietotyöläisiä
65%
toiminnasta ennaltaehkäisevää
68
asiakastyytyväisyys
NPS