Tilaa Heltin Uutiskirje!

Tilaa Heltin uutiskirje, niin saat ensikädessä tietoosi Heltin tulevat tapahtumat ja webinaarit viimeisimmistä hyvinvointitrendeistä, uusimmat palvelumme sekä asiantuntijoidemme suosituimmat blogikirjoitukset.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Lähettäessäsi lomakkeen, antamasi tiedot tallennetaan Heltin markkinointirekisteriin. Lue lisää tietosuojakäytännöstämme täältä.

Muutama minuutti vielä aikaa?

Tutustu Heltin palveluihin, sisältöihin ja toimintamalliin!

Työterveys

Johdetaanko teillä hyvinvointia, vai hoidetaanko vain sairauksia? Heltillä terveydenhuollon perinteiset toimintatavat on romutettu ja rakennettu modernin ajatustyön lähtökohdista.

Hyvinvointi

Olipa sitten kyseessä ensiapukoulutus, luento, webinaari, terveyskysely tai valmennuspalvelu, Heltti tuo hyvinvoinnin näkyväksi osaksi arkea uudella ajatustyöntekijät koukuttavalla tavalla.

Blogi

Asiantuntijoidemme tuottamaa ajankohtaista sisältöä niin terveydestä kuin hyvinvoinnista ajatustyö edellä, sekä Heltin tuoreimmat uutiset, lehdistötiedotteet ja mediatärpit.

Meistä

Heltti kääntää työterveysalan ylösalaisin! Tutustu Euroopan nopeimmin kasvavan terveyspalveluyrityksen historiaan, toimintamallin perustaan, arvoihin ja syihin miksi olemme ylpeästi erilaisia.