Heltti jäsenedut 2018

Hyötyä jäsenyydestä

Heltin työterveyspalveluiden jäsenenä saat käyttöösi yhteistyökumppaneidemme rahanarvoiset jäsenedut, jotka pitävät sisällään jopa 5-60 % alennuksia kumppaneiden tuotteista ja palveluista sekä veloituksettomia kokeiluita. Kumppaneidemme palvelut ja tuotteet tukevat arjen hyvinvointiasi monipuolisesti ja auttavat tavoitteidesi saavuttamisessa. Julkaisemme säännöllisesti lisää kumppanuuksia ja jäsenetuja.

Megaklinikka

Hammastarkastus 40€

Koska viimeksi kävit hammaslääkärillä? Megaklinikalla saat edullisesti selville suun ja hampaiden tämänhetkisen tilanteen. Palvelukonseptimme eroaa muista hammaslääkäriasemista, sillä pystymme hoitamaan asiakkaan kaikki suun terveyteen liittyvät asiat samalla käynnillä, hoitohuonetta vaihtamatta.

Heltin jäsenenä saat hammastarkastuksen 40€  omavastuuhintaan. Käynnistä ei veloiteta varausmaksua. Jos et ole oikeutettu Kela-korvaukseen, hammastarkastuksen etuhinta on 55,50€. Ajanvarauksen voit hoitaa helposti netissä megaklinikka.fi ja etusi lunastuskoodin löydät kirjautumalla Heltin palveluihin.

 

 

Negen

Negen 360-geenitesti 296,65 €

Heltin jäsenenä saat suomalaisen Negen 360 geenitestin 15 % alennuksella. Geenitesti on räätälöity THL:n kanssa suomalaiseen perimään ja tarjoaa edistyksellisen geneettisen riskiprofiloinnin monitekijäisiin sairauksiin, sepelvaltimotautiin ja tyypin 2 diabetekseen. Analyysi sisältää myös tiedon tukostaipumuksesta, joka hyödyttää mm. paljon matkustavia. Saat yksilöllisen raportin tuloksista ja halutessasi tuen Heltistä elintapojen muutokseen. Tietojasi ei luovuteta ulkopuolisille, vaan sinä päätät tietojesi hyödyntämisestä.

Alennuksen voit lunastaa koodilla Negenin Heltti-verkkokaupasta, jotka löydät kirjautumalla Heltin palveluihin.

 

FamilyBoost

Vanhemmuuden valmennus -10 %

FamilyBoost on perhepsykologien luoma voimavarapalvelu lapsiperheiden vanhemmille. Valittavanasi on neljän viikon ja kahdeksan viikon verkkovalmennukset Taaperoboosti, Taitoboosti, Tunneboosti, Voimaboosti tai Teiniboosti. Kurssin lähtöhinta on 45 € tai 99 €, josta saat Heltin jäsenenä 10 % alennuksen. Hintaan kuuluu kurssimateriaali (tekstit, videot, tehtävät), psykologin yksityinen keskustelutuki ja vertaistuki suljetussa Facebook-ryhmässä.

Lunasta kurssi FamilyBoostin nettisivuilta Heltin alennuskoodilla, jonka löydät kirjautumalla Heltin palveluihin.

Lifted

Lifted LIFESTYLE -34 %

Kehitä itseäsi ja vapauta täysi potentiaalisi neljän viikon Lifted LIFESTYLE-valmennuksessa. Lifted Method:in mukaisesti valmennettavia voimaan päivä päivältä paremmin perustuen pieniin, helposti toteutettaviin muutosaskeliin elämän eri osa-alueilla. Valmennuksella tuodaan pysyviä tuloksia hyvinvointiisi huomioimalla sinut kokonaisuutena (ravinto, liikkuminen, mieli, palautuminen, sosiaalisuus & viisaammat työtavat). Heltin jäsenenä saat Lifted LIFESTYLE -verkkovalmennuksen hintaan 49,90€ (etusi -34%).

Lunasta valmennus Liftedin sivuilta alennuskoodilla, jonka löydät kirjautumalla Heltin palveluihin.

Garmin

Garmin mittarit -20 %

Heltin jäsenenä saat valituista Garminin aktiivisuusrannekkeista ja älykelloista 20 % alennuksen. Heltin yhteistyöalennus on käytössä Forerunner 35 juoksukelloihin, Fenix 5 sarjan älykelloihin ja vivosmart 3vivosport, vivoactive 3 ja vivomore HR -aktiivisuusrannekkeisiin.

Alennuksen voit lunastaa Garminin Heltti-verkkokaupasta, jonka löydät kirjautumalla Heltin palveluihin.

Fressi

3 kk treenit 99 € + ilmainen PT-käynti

Aloita uusi elämä Fressin liikunta- ja hyvinvointikeskuksissa tai anna Fressi Trainerin tai fysioterapeutin laittaa tavoitteisiisi vauhtia. Fressin löydät kaikilta Heltin paikkakunnilta. Kolmen kuukauden treenit saat uutena Fressin jäsenenä huikeaan 99 € hintaan (norm. 237 €). Jatkuva etu Fressin jousto-jäsenyydestä on -5 € kuukaudessa. Ilmaisen Personal Trainer tai fysioterapiakäynnin voit lunastaa valitsemaasi Fressin keskukseen. Alennukset voit lunastaa Fressin Heltti-sivuilta, jotka löydät kirjautumalla Heltin palveluihin.

Rela-Hierojat

50 min. 50 € tai 3 x 50 min. 135 €

Karkota toimistojumit ja lunasta 25 % alennus 50 min. kertahieronnasta tai kolmen kerran hierontapaketista. Rela-Hierojat löydät Heltin paikkakunnista pääkaupunkiseudulta ja Tampereelta. Varaa aika 50 minuutin hierontaan valitsemaasi toimipisteeseen ja lunasta sarjakortti hierontavastaanoton kassalta hieronnan yhteydessä alennuskoodilla, jonka löydät kirjautumalla Heltin palveluihin.

Rela-hierojien koulutetut hierojat kohtaavat asiakkaan aina yksilönä ja suorittavat hieronnat asiakkaan toiveiden mukaisesti. Hieronnat yhdistävät klassista- ja urheiluhierontaa asiakkaan tarpeen mukaisesti, olipa kyseessä sitten hartiasärky, alaselkäkipu tai kireät pohkeet.

 

 

HealthEx

3 x 50 min hieronta 135 €

Hei oululainen! Karkota toimistojumit ja lunasta alennus kolmen kerran hierontapaketista. HealthExin löydät Oulun Koulukadulta. Varaa aika 50 minuutin hierontaan valitsemaasi toimipisteeseen ja lunasta sarjakortti hierontavastaanoton kassalta hieronnan yhteydessä alennuskoodilla, jonka löydät kirjautumalla Heltin palveluihin.

 

 

 

 

Silmäasema

Ilmainen näöntarkastus ja tuotealennuksia

  • Maksuton näöntarkastus ja silmänpaineen mittaus
  • Silmälasit -25 %
  • Piilolinssit -10 %
  • Aurinkolasit -15 %
  • Laserleikkaus -500 € / silmä

Silmäaseman edut on tarkoitettu Heltin jäsenille ja heidän perheenjäsenilleen. Käyttäkää alennuskoodia asioidessanne Silmäaseman liikkeessä, niin saatte edut käyttöönne. Alennuskoodin löydät kirjautumalla Heltin palveluihin.

 

Fysios

Fysioterapia -5 %

Tervetuloa uuden ajan fysioterapiaan.

Heltin jäsenenä saat Fysioksen palveluista -5 % alennuksen. Alennus ei koske lähetteellä tehtävää fysioterapiaa, josta saa Kela-korvauksen. Fysios toimii kaikilla Heltin paikkakunnilla. Fysioterapiahoitojen lisäksi löydät Fysiokselta muun muassa lymfaterapiaa, naprapatiaa ja akupunktiohoitoja. Tutustu tarkemmin Fysiokseen.

Edun voit lunastaa lisäämällä Heltin alennuskoodin nettiajanvarauksen kohtaan Lisätiedot. Alennuskoodin löydät kirjautumalla Heltin palveluihin.

Yogaia

Ensimmäinen kuukausi ilmaiseksi

Kokeile joogaa omassa olohuoneessa ja ylläty livetuntien koukuttavuudesta. Yogaiasta löydät erilaisten joogatuntien lisäksi mm. kehonhuoltoa, kahvakuulaa, pilatesta and mindfulnesstunteja livenä ja tallenteina. Rekisteröidy Yogaiaan, valitse 1 kk jäsenyys ja hyödynnä Heltin alennuskoodi. Etu on voimassa vain yogaia.com verkkosivuilla. Alennuskoodin löydät kirjautumalla Heltin palveluihin.

Koodi on voimassa vain uusille Yogaian jäsenille 31.12.2018 asti. Jäsenyys jatkuu automaattisesti hintaan 19.99 eur/kk, mikäli et peruuta sitä ennen seuraavaa laskutuspäivää.

Nutly

Luomupähkinät ja kuivahedelmät -15 %

Helli aivojasi ja makunystyröitäsi Nutlyn luomupähkinöillä ja kuivahedelmillä. 100 % luomua, laatua ja hyvää fiilistä. Tilaa Nutly-tuotteet kotiisi Nutlyn verkkokaupasta hyödyntämällä Heltin alennuskoodia, jonka löydät kirjautumalla Heltin palveluihin.

 

Tarvitsetko apua?

Lisätietoja antaa
Petri Heikkinen
petri.heikkinen@heltti.fi