Heltti jäsenedut 2017

Hyötyä jäsenyydestä

Heltin työterveyspalveluiden jäsenenä saat käyttöösi yhteistyökumppaneidemme rahanarvoiset jäsenedut, jotka pitävät sisällään jopa 5-60 % alennuksia kumppaneiden tuotteista ja palveluista sekä veloituksettomia kokeiluita. Kumppaneidemme palvelut ja tuotteet tukevat arjen hyvinvointiasi monipuolisesti ja auttavat tavoitteidesi saavuttamisessa. Julkaisemme säännöllisesti lisää kumppanuuksia ja jäsenetuja.

Garmin

Garmin mittarit -20 %

Heltin jäsenenä saat valituista Garminin aktiivisuusrannekkeista ja älykelloista 20 % alennuksen. Heltin yhteistyöalennus on käytössä Forerunner 35 juoksukelloihin, Fenix 5 sarjan älykelloihin ja vivosmart 3vivosport, vivoactive 3 ja vivomore HR -aktiivisuusrannekkeisiin.

Alennuksen voit lunastaa henkilökohtaisella koodillasi Garminin Heltti-verkkokaupasta, jonka löydät kirjautumalla Heltin palveluihin.

Fressi

3 kk treenit 99 € + ilmainen PT-käynti

Aloita uusi elämä Fressin liikunta- ja hyvinvointikeskuksissa tai anna Fressi Trainerin tai fysioterapeutin laittaa tavoitteisiisi vauhtia. Fressin löydät kaikilta Heltin paikkakunnilta. Kolmen kuukauden treenit saat uutena Fressin jäsenenä huikeaan 99 € hintaan (norm. 237 €). Jatkuva etu Fressin jousto-jäsenyydestä on -5 € kuukaudessa. Ilmaisen Personal Trainer tai fysioterapiakäynnin voit lunastaa valitsemaasi Fressin keskukseen. Alennukset voit lunastaa Fressin Heltti-sivuilta, jotka löydät kirjautumalla Heltin palveluihin.

Rela-Hierojat

3 x 50 min hieronta 135 €

Karkota toimistojumit ja lunasta 25 % alennus kolmen kerran hierontapaketista. Rela-Hierojat löydät Heltin paikkakunnista pääkaupunkiseudulta ja Tampereelta. Varaa aika 50 minuutin hierontaan valitsemaasi toimipisteeseen ja lunasta sarjakortti hierontavastaanoton kassalta hieronnan yhteydessä alennuskoodilla, jonka löydät kirjautumalla Heltin palveluihin.

Rela-hierojien koulutetut hierojat kohtaavat asiakkaan aina yksilönä ja suorittavat hieronnat asiakkaan toiveiden mukaisesti. Hieronnat yhdistävät klassista- ja urheiluhierontaa asiakkaan tarpeen mukaisesti, olipa kyseessä sitten hartiasärky, alaselkäkipu tai kireät pohkeet.

 

 

HealthEx

3 x 50 min hieronta 135 €

Hei oululainen! Karkota toimistojumit ja lunasta alennus kolmen kerran hierontapaketista. HealthExin löydät Oulun Koulukadulta. Varaa aika 50 minuutin hierontaan valitsemaasi toimipisteeseen ja lunasta sarjakortti hierontavastaanoton kassalta hieronnan yhteydessä alennuskoodilla, jonka löydät kirjautumalla Heltin palveluihin.

 

 

 

 

Silmäasema

Ilmainen näöntarkastus ja tuotealennuksia

  • Maksuton näöntarkastus ja silmänpaineen mittaus
  • Silmälasit -25 %
  • Piilolinssit -10 %
  • Aurinkolasit -15 %
  • Laserleikkaus -500 € / silmä

Silmäaseman edut on tarkoitettu Heltin jäsenille ja heidän perheenjäsenilleen. Käyttäkää alennuskoodia asioidessanne Silmäaseman liikkeessä, niin saatte edut käyttöönne. Alennuskoodin löydät kirjautumalla Heltin palveluihin.

 

Fysios

Fysioterapia -5 %

Tervetuloa uuden ajan fysioterapiaan.

Heltin jäsenenä saat Fysioksen palveluista -5 % alennuksen. Alennus ei koske lähetteellä tehtävää fysioterapiaa, josta saa Kela-korvauksen. Fysios toimii kaikilla Heltin paikkakunnilla. Fysioterapiahoitojen lisäksi löydät Fysiokselta muun muassa lymfaterapiaa, naprapatiaa ja akupunktiohoitoja. Tutustu tarkemmin Fysiokseen.

Edun voit lunastaa lisäämällä Heltin alennuskoodin nettiajanvarauksen kohtaan Lisätiedot. Alennuskoodin löydät kirjautumalla Heltin palveluihin.

Yogaia

Ensimmäinen kuukausi ilmaiseksi

Kokeile joogaa omassa olohuoneessa ja ylläty livetuntien koukuttavuudesta. Yogaiasta löydät erilaisten joogatuntien lisäksi mm. kehonhuoltoa, kahvakuulaa, pilatesta and mindfulnesstunteja livenä ja tallenteina. Rekisteröidy Yogaiaan, valitse 1 kk jäsenyys ja hyödynnä Heltin alennuskoodi. Etu on voimassa vain yogaia.com verkkosivuilla. Alennuskoodin löydät kirjautumalla Heltin palveluihin.

Koodi on voimassa vain uusille Yogaian jäsenille 31.12.2017 asti. Jäsenyys jatkuu automaattisesti hintaan 19.99 eur/kk, mikäli et peruuta sitä ennen seuraavaa laskutuspäivää.

Nutly

Luomupähkinät ja kuivahedelmät -15 %

Helli aivojasi ja makunystyröitäsi Nutlyn luomupähkinöillä ja kuivahedelmillä. 100 % luomua, laatua ja hyvää fiilistä. Tilaa Nutly-tuotteet kotiisi Nutlyn verkkokaupasta hyödyntämällä Heltin alennuskoodia, jonka löydät kirjautumalla Heltin palveluihin.

 

Tarvitsetko apua?

Lisätietoja antaa Anni Rouvinen
anni.rouvinen@heltti.fi
p. 040 079 2488