Heltti jäsenedut 2019

Hyötyä jäsenyydestä

Heltin työterveyspalveluiden jäsenenä saat käyttöösi yhteistyökumppaneidemme rahanarvoiset jäsenedut, jotka pitävät sisällään jopa 5-60 % alennuksia kumppaneiden tuotteista ja palveluista sekä veloituksettomia kokeiluita. Kumppaneidemme palvelut ja tuotteet tukevat arjen hyvinvointiasi monipuolisesti ja auttavat tavoitteidesi saavuttamisessa. Julkaisemme säännöllisesti lisää kumppanuuksia ja jäsenetuja.

Oura

Oura älysormus 40-50€ alennus

Heltin jäsenenä saat Oura-älysormuksesta 40-50 euron alennuksen. Oura-älysormus mittaa unen laatua, kehon palautumista ja päivittäistä aktiivisuutta. Yhdessä ilmaisen englanninkielisen Oura-sovelluksen kanssa käyttäjä saa opastusta riittävän palauttavaan uneen sekä yksilöllisen vuorokausirytmin tunnistamiseen ja seuraamiseen. Löydät ohjeet Oura-edun lunastamiseen kirjautumalla MyHelttiin.

 

Hygga

Hammashoidon palvelut -10 %

Hygga on yllättävän mukava hammaslääkäriasema Kampin Sähkötalossa. Meiltä saat laadukasta hammashoitoa ja hyvinvointia hymyllesi ilman jonoja, vain yhdellä käynnillä. Heltin jäsenenä saat -10% alennuksen kaikista suun terveyden palveluista. Voit hoitaa ajanvarauksen helposti netissä osoitteessa hygga.fi ja alennuskoodin edun hyödyntämiseen löydät kirjautumalla MyHelttiin.

 

 

 

 

Negen

Negen 360-geenitesti 296,65 €

Heltin jäsenenä saat suomalaisen Negen 360 geenitestin 15 % alennuksella. Geenitesti on räätälöity THL:n kanssa suomalaiseen perimään ja tarjoaa edistyksellisen geneettisen riskiprofiloinnin monitekijäisiin sairauksiin, sepelvaltimotautiin ja tyypin 2 diabetekseen. Analyysi sisältää myös tiedon tukostaipumuksesta, joka hyödyttää mm. paljon matkustavia. Saat yksilöllisen raportin tuloksista ja halutessasi tuen Heltistä elintapojen muutokseen. Tietojasi ei luovuteta ulkopuolisille, vaan sinä päätät tietojesi hyödyntämisestä.

Alennuksen voit lunastaa koodilla Negenin Heltti-verkkokaupasta, jotka löydät kirjautumalla Heltin palveluihin.

 

Fressi

3 kk treenit 99 € + ilmainen PT-käynti

Aloita uusi elämä Fressin liikunta- ja hyvinvointikeskuksissa tai anna Fressi Trainerin tai fysioterapeutin laittaa tavoitteisiisi vauhtia. Fressin löydät kaikilta Heltin paikkakunnilta. Kolmen kuukauden treenit saat uutena Fressin jäsenenä huikeaan 99 € hintaan (norm. 237 €). Jatkuva etu Fressin jousto-jäsenyydestä on -5 € kuukaudessa. Ilmaisen Personal Trainer tai fysioterapiakäynnin voit lunastaa valitsemaasi Fressin keskukseen. Alennukset voit lunastaa Fressin Heltti-sivuilta, jotka löydät kirjautumalla Heltin palveluihin.

Rela-Hierojat

50 min. 50 € tai 3 x 50 min. 135 €

Karkota toimistojumit ja lunasta 25 % alennus 50 min. kertahieronnasta tai kolmen kerran hierontapaketista. Rela-Hierojat löydät Heltin paikkakunnista pääkaupunkiseudulta ja Tampereelta. Varaa aika 50 minuutin hierontaan valitsemaasi toimipisteeseen ja lunasta sarjakortti hierontavastaanoton kassalta hieronnan yhteydessä alennuskoodilla, jonka löydät kirjautumalla Heltin palveluihin.

Rela-hierojien koulutetut hierojat kohtaavat asiakkaan aina yksilönä ja suorittavat hieronnat asiakkaan toiveiden mukaisesti. Hieronnat yhdistävät klassista- ja urheiluhierontaa asiakkaan tarpeen mukaisesti, olipa kyseessä sitten hartiasärky, alaselkäkipu tai kireät pohkeet.

 

 

HealthEx

3 x 50 min hieronta 135 €

Hei oululainen! Karkota toimistojumit ja lunasta alennus kolmen kerran hierontapaketista. HealthExin löydät Oulun Koulukadulta. Varaa aika 50 minuutin hierontaan valitsemaasi toimipisteeseen ja lunasta sarjakortti hierontavastaanoton kassalta hieronnan yhteydessä alennuskoodilla, jonka löydät kirjautumalla Heltin palveluihin.

 

 

 

 

Silmäasema

Ilmainen näöntarkastus ja tuotealennuksia

  • Maksuton näöntarkastus ja silmänpaineen mittaus
  • Silmälasit -30 % (Sisältää kehykset ja linssit)
  • Piilolinssit -25 % (Myymälästä ostettuna)
  • Aurinkolasit -20 %

Silmäaseman edut on tarkoitettu Heltin jäsenille ja heidän perheenjäsenilleen. Käyttäkää alennuskoodia asioidessanne Silmäaseman liikkeessä, niin saatte edut käyttöönne. Alennuskoodin löydät kirjautumalla Heltin palveluihin.

 

Fysios

Fysioterapia -5 %

Tervetuloa uuden ajan fysioterapiaan.

Heltin jäsenenä saat Fysioksen palveluista -5 % alennuksen. Alennus ei koske lähetteellä tehtävää fysioterapiaa, josta saa Kela-korvauksen. Fysios toimii kaikilla Heltin paikkakunnilla. Fysioterapiahoitojen lisäksi löydät Fysiokselta muun muassa lymfaterapiaa, naprapatiaa ja akupunktiohoitoja. Tutustu tarkemmin Fysiokseen.

Edun voit lunastaa lisäämällä Heltin alennuskoodin nettiajanvarauksen kohtaan Lisätiedot. Alennuskoodin löydät kirjautumalla Heltin palveluihin.