Hyvinvointipalvelut yrityksille

Kasvua tukevat palvelut

Voit hankkia Heltistä monipuolisia työyhteisösi hyvinvointia ja kasvua tukevia palveluita. Olipa sitten kyseessä ensiapukoulutus, luento tai valmennusohjelma mittauksilla, tuomme hyvinvoinnin näkyväksi osaksi arkea uudella ajatustyöntekijät koukuttavalla tavalla.  Palvelut ovat saatavilla pääkaupunkiseudulla, Turussa, Tampereella ja Oulussa.

 

Kapasiteetti-valmennus

Hyvällä kapasiteetilla varustetut avainhenkilöt ovat yritykselle voimavara, jonka hyvinvoinnista kannattaa huolehtia. Asiat sujuvat paremmin, kun päättäjillä riittää virtaa. HelttiKapasiteetti-valmennuksen tarkoituksena on auttaa yrityksen avainhenkilöitä suoriutumaan  työssään mahdollisimman suurella teholla.

Valmennus tähtää yksilöiden kapasiteetin kasvattamiseen ja ylläpitoon, jotta tuloksen tekeminen on mahdollista. Toteutamme räätälöidyn valmennusohjelman kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin ja parempaan elämään. Valmennusohjelma kestää tyypillisesti kolmesta kuukaudesta vuoteen ja pitää sisällään valmennuspäivien lisäksi myös kuntotestejä.

Pyydä tarjous

Luennot ja valmennukset

Tilaa Heltin psykologi, fysioterapeutti tai ravitsemusterapeutti laittamaan työyhteisösi hyvinvointiin vauhtia.Luento tarjoaa tietoa ja inspiraatiota sovitusta aiheesta. Ryhmävalmennuksissa pureudutaan syvemmin aiheeseen asettamalla tavoitteet, tekemällä erilaisia harjoitteita sekä alku- ja loppumittauksin. Aihe voidaan räätälöidä tai valita seuraavista:

 • Itsensä johtaminen
 • Uni ja palautuminen
 • Työn tuunaaminen
 • Yritysjohdon kasvuklinikka
 • Energiaa oikealla ravitsemuksella
 • Laihdutus ja painonhallinta
 • Kehonhuolto

Pyydä tarjous

Ensiapukoulutukset

Ovatko ensiaputaidot työpaikallasi hallussa? Työturvallisuuslain mukaan työnantajan on huolehdittava riittävästä ensiapuvalmiuden toteuttamisesta. Suositus on, että vähintään viisi prosenttia työpaikan henkilöstöstä on saanut ensiapukoulutuksen.

Heltin kautta on saatavilla yritykselle omana ryhmänä toteutettu hätäensiapukoulutus (8 h x 45 min), ensiavun peruskoulutus (EA1 16 h x 45 min) sekä ensiapukoulutus (EA2 16 h x 45 min). Koulutukset on suunniteltu ajatustyöntekijöille..

Pyydä tarjous ensiapukoulutuksesta työpaikallesi tai ilmoittaudu Heltin avoimiin ensiapukoulutuksiin.

Katso seuraavat avoimet ryhmät.

Pyydä tarjous

Customer Wellbeing Coach

Kun kaipaat lisäpotkua yrityksesi hyvinvoinnin strategiseen johtamiseen, valitse Customer Wellbeing Coach. Customer Wellbeing Coachin päätehtävä on toimia yhteistyössä yrityksen HR:n kanssa työkyvyn ja työhyvinvoinnin johtamisessa, tavoitteiden asettamisessa, interventioiden suunnittelussa ja seurannassa. Lisäksi Customer Wellbeing Coach sparraa arjen henkilöstöhaasteiden ratkomisessa, muutosjohtamisessa ja uusien hyvinvointipalveluiden ideoinnissa. Customer Wellbeing Coachina toimivat Heltin työterveys- ja organisaatiopsykologit, joilla on myös liiketoiminnallista osaamista.
Pyydä tarjous

WorkCoach

Tilaa psykologi toimistolle puoleksi päiväksi tai päiväksi jututtamaan työntekijöitäsi. Sparrausapua on luvassa niin arjen pieniin kuin suuriin stressin aiheisiin, työn muutoksiin, työn tuunaukseen että ajanhallintaan. WorkCoach auttaa ehkäisemään tietointensiivistä työtä tekevien työuupumusriskiä ja konflikteja työpaikalla. Heltin WorkCoach-palvelu lisää työntekijöiden työtehoa ja auttaa heitä löytämään myös työniloa ja merkityksellisyyttä työstä. WorkCoachina toimivat Heltin työterveys- ja organisaatiopsykologit, joilla on myös liiketoiminnallista osaamista.

Aloita muutos jo tänään!

Pyydä tarjous

Firstbeat hyvinvointianalyysi

Tiedätkö, milloin palaudut, onko yöunesi laadukasta tai millaiset tilanteet stressaavat sinua? Kokonaisvaltainen hyvinvointianalyysi auttaa tunnistamaan omaan hyvinvointiisi vaikuttavat tekijät työssä, vapaa-ajalla ja levossa. Analyysi perustuu kolmipäiväiseen ympärivuorokautiseen sykevälimittaukseen, jonka kautta nähdään onko tekeminen ja palautuminen tasapainossa. Mittaus on tutkitusti tehokas keino elämäntapamuutoksiin, ja auttaa tunnistamaan stressitekijät ja kertoo onko palautuminen riittävää.

Firstbeat-mittaus voidaan yhdistää myös osaksi Heltin valmennuksia.

Pyydä tarjous

Energiatesti

Tiedätkö kuinka paljon sinulla ja työntekijöillä riittää virtaa päivässä? Hyvinvointikysymyksistä, kehon mittauksista ja kevyestä kuntotestistä koostuva Energiatesti auttaa selvittämään oman Energiaindeksisi. Energiaindeksi kertoo kauanko jaksat tehdä energisesti töitä, harrastaa ja nauttia vapaa-ajasta. Energiatestin voi tehdä helposti kotona Oma Energiatestinä tai ohjattuna ryhmätestinä.

Energiatesti voidaan myös yhdistää osaksi Heltin valmennuksia.

 

Pyydä tarjous

Garmin ja Oura

Oman hyvinvoinnin seuraaminen älylaitteen avulla lisää tutkitusti arkiaktiivisuutta. Heltin asiakkaana voit tilata työntekijöillesi valittuja Garminin aktiivisuusrannekkeita ja älykelloja 20 % alennushintaan, sekä Ouran älysormuksia 50 euron alennuksella.

Heltin työterveyspalveluiden jäsenet saavat käyttöönsä myös muita yhteistyökumppaneidemme tarjoamia rahanarvoisia jäsenetuja tukemaan arjen hyvinvointia sekä tavoitteiden saavuttamista. Julkaisemme säännöllisesti lisää kumppanuuksia ja jäsenetuja.
Pyydä tarjous

Digiliikkujat

Digitaalinen hyvinvointiprojekti, jonka tavoitteena on tukea hyvinvointia ja innostaa työntekijöitä lisäämään monipuolista liikuntaa omassa arjessa. Projektin kesto on 3-6 kk ja osallistujamäärä min. 10 hlö. Kampanjan ohessa henkilöstölle voi hankkia Heltin kautta myös Garminin älyrannekkeet.

 • Energiatestit alussa ja lopussa
 • Hyvinvointia tukevat webinaarit (5 kpl)
 • Treenivinkkejä arkeen (10 kpl lyhyitä videoita)

 

Pyydä tarjous

extraimage

Heltin valmennukset lukuina

92 % vastanneista koki olevansa motivoituneempia parantamaan fyysistä kuntoaan

91 % koki valmennuksen muuttaneen heidän ravintotottumuksiaan terveellisemmiksi

86 % valmennetuista tiesi levon merkityksen terveydelleen paremmin

75% valmennetuista on löytänyt oman tavan rentoutua

80 %:lla vastaajista parantuneen motivaation valmennuksen jälkeen

79 % pystyy nykyään vaikuttamaan työnsä haasteellisuuteen paremmin kuin ennen

79 % koki valmennuksen saaneen aikaan muutosta ihmissuhteissa

Kysy lisää!

Yksilön kapasiteetti on yrityksen menestystekijä

 • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Lähettäessäsi lomakkeen, antamasi tiedot tallennetaan Heltin markkinointirekisteriini. Lue lisää tietosuojakäytännöstämme täältä.

Ensiapukoulutukset

Mirja Niininen

p. 020 147 0735
mirja.niininen@heltti.fi