Hyvinvointipalvelut yrityksille

Kasvua tukevat palvelut

Voit hankkia Heltistä monipuolisia työyhteisösi hyvinvointia ja kasvua tukevia palveluita. Olipa sitten kyseessä ensiapukoulutus, hyvinvointipäivä tai valmennusohjelma mittauksilla, tuomme hyvinvoinnin näkyväksi osaksi arkea uudella ajatustyöntekijät koukuttavalla tavalla.  Palvelut ovat saatavilla pääkaupunkiseudulla, Tampereella ja Oulussa.

Heltti

Kapasiteetti-valmennus

Hyvällä kapasiteetilla varustetut avainhenkilöt ovat yritykselle voimavara, jonka hyvinvoinnista kannattaa huolehtia. Asiat sujuvat paremmin, kun päättäjillä riittää virtaa. HelttiKapasiteetti-valmennuksen tarkoituksena on auttaa yrityksen avainhenkilöitä suoriutumaan  työssään mahdollisimman suurella teholla.

Valmennus tähtää yksilöiden kapasiteetin kasvattamiseen ja ylläpitoon, jotta tuloksen tekeminen on mahdollista. Toteutamme räätälöidyn valmennusohjelman kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin ja parempaan elämään. Valmennusohjelma kestää tyypillisesti kolmesta kuukaudesta vuoteen ja pitää sisällään valmennuspäivien lisäksi myös kuntotestejä.

Pyydä tarjous

Heltti

Luennot ja valmennukset

Tilaa Heltin psykologi, fysioterapeutti tai ravitsemusterapeutti laittamaan työyhteisösi hyvinvointiin vauhtia.Luento tarjoaa tietoa ja inspiraatiota sovitusta aiheesta. Ryhmävalmennuksissa pureudutaan syvemmin aiheeseen asettamalla tavoitteet, tekemällä erilaisia harjoitteita sekä alku- ja loppumittauksin. Aihe voidaan räätälöidä tai valita seuraavista:

  • Itsensä johtaminen
  • Uni ja palautuminen
  • Työn tuunaaminen
  • Yritysjohdon kasvuklinikka
  • Energiaa oikealla ravitsemuksella
  • Laihdutus ja painonhallinta
  • Kehonhuolto

Pyydä tarjous

Heltti

Ensiapukoulutukset

Ovatko ensiaputaidot työpaikallasi hallussa? Työturvallisuuslain mukaan työnantajan on huolehdittava riittävästä ensiapuvalmiuden toteuttamisesta. Suositus on, että vähintään viisi prosenttia työpaikan henkilöstöstä on saanut ensiapukoulutuksen.

Heltin kautta on saatavilla yritykselle omana ryhmänä toteutettu hätäensiapukoulutus (8 h x 45 min), ensiavun peruskoulutus (EA1 16 h x 45 min) sekä ensiapukoulutus (EA2 16 h x 45 min). Koulutukset on suunniteltu ajatustyöntekijöille..

Pyydä tarjous ensiapukoulutuksesta työpaikallesi tai ilmoittaudu Heltin avoimiin ensiapukoulutuksiin.

Katso seuraavat avoimet ryhmät.

Pyydä tarjous

Heltti

Customer Wellbeing Officer

Kun kaipaat lisäpotkua yrityksesi hyvinvoinnin strategiseen johtamiseen, valitse Customer Wellbeing Officer.Customer Wellbeing Officerin päätehtävä on toimia yhteistyössä yrityksen HR:n kanssa työkyvyn ja työhyvinvoinnin johtamisessa, tavoitteiden asettamisessa, interventioiden suunnittelussa ja seurannassa. Lisäksi Customer Wellbeing Officer sparraa arjen henkilöstöhaasteiden ratkomisessa, muutosjohtamisessa ja uusien hyvinvointipalveluiden ideoinnissa. Customer Wellbeing Officereina toimivat Heltin työterveys- ja organisaatiopsykologit, joilla on myös liiketoiminnallista osaamista.

Pyydä tarjous

Heltti

TyöCoach

Tilaa psykologi toimistolle puoleksi päiväksi tai päiväksi jututtamaan työntekijöitäsi. Sparrausapua on luvassa niin arjen pieniin kuin suuriin stressin aiheisiin, työn muutoksiin, työn tuunaukseen että ajanhallintaan. TyöCoach auttaa ehkäisemään tietointensiivistä työtä tekevien työuupumusriskiä ja konflikteja työpaikalla. Heltin TyöCoach-palvelu lisää työntekijöiden työtehoa ja auttaa heitä löytämään myös työniloa ja merkityksellisyyttä työstä. TyöCoachina toimivat Heltin työterveys- ja organisaatiopsykologit, joilla on myös liiketoiminnallista osaamista. Aloita muutos jo tänään!

Pyydä tarjous

Heltti

Firstbeat hyvinvointianalyysi

Tiedätkö, milloin palaudut, onko yöunesi laadukasta tai millaiset tilanteet stressaavat sinua? Kokonaisvaltainen hyvinvointianalyysi auttaa tunnistamaan omaan hyvinvointiisi vaikuttavat tekijät työssä, vapaa-ajalla ja levossa. Analyysi perustuu kolmipäiväiseen ympärivuorokautiseen sykevälimittaukseen, jonka kautta nähdään onko tekeminen ja palautuminen tasapainossa. Mittaus on tutkitusti tehokas keino elämäntapamuutoksiin, ja auttaa tunnistamaan stressitekijät ja kertoo onko palautuminen riittävää. Firstbeat-mittaus voidaan yhdistää myös osaksi Heltin valmennuksia.

Pyydä tarjous

Heltti

Energiatesti

Tiedätkö kuinka paljon sinulla ja työntekijöillä riittää virtaa päivässä? Hyvinvointikysymyksistä, kehon mittauksista ja kevyestä kuntotestistä koostuva Energiatesti auttaa selvittämään oman Energiaindeksisi. Energiaindeksi kertoo kauanko jaksat tehdä energisesti töitä, harrastaa ja nauttia vapaa-ajasta. Energiatestin voi tehdä helposti kotona Oma Energiatestinä tai ohjattuna ryhmätestinä.

Energiatesti voidaan myös yhdistää osaksi Heltin valmennuksia.

Pyydä tarjous

Garmin

Garmin-mittarit

Älyranneke lisää tutkitusti arkiaktiivisuutta. Heltin asiakkaana voit tilata työntekijöillesi Garminin aktiivisuusrannekkeita ja älykelloja 20 % alennushintaan. Heltin yhteistyöalennus on käytössä Forerunner 35 juoksukelloihin, Fenix 5 sarjan älykelloihin ja vivosmart 3vivosportvivoactive 3 ja vivomore HR -aktiivisuusrannekkeisiin.

Tutustu tuotteisiin tarkemmin Garminin Heltti-sivuilla. Alennus aktivoituu saatuasi koodin Heltistä.

Pyydä tarjous

Heltti

Digiliikkujat

Digitaalinen hyvinvointiprojekti,  jonka tavoitteena on tukea hyvinvointia ja innostaa työntekijöitä lisäämään monipuolista liikuntaa omassa arjessa. Projektin kesto on 3-6 kk ja osallistujamäärä min. 10 hlö. Kampanjan ohessa henkilöstölle voi hankkia Heltin kautta myös Garminin älyrannekkeet.

  • Energiatestit alussa ja lopussa
  • Hyvinvointia tukevat webinaarit (5 kpl)
  • Treenivinkkejä arkeen (10 kpl lyhyitä videoita)

Pyydä tarjous

Tarvitsetko apua?

Lisätietoja antaa Tanja Lappi
tanja.lappi@heltti.fi
p. 040 521 7981