Työterveys Turku

Työterveyttä niille, jotka ajattelevat työkseen.

Turun ajatustyöläisten yhteisö on vahvassa kasvussa, ja ajatustyön
asiantuntija Heltti haluaa olla mukana tukemassa yhteisöä
ennaltaehkäisevillä työterveyspalveluillaan!

Avaamme Turun keskustaan uuden toimipisteen huhtikuussa 2021. Raudanlujista työterveyden asiantuntijoista koostuva tiimimme on valmiina auttamaan teitä.

 

Pyydä tarjous   Tutustu Heltin Turun tiimiin

extraimage

Turku on muuttunut,
työterveysjärjestelmä ei

Suurin osa tuottavasta työstä tehdään nykyään päällä eikä käsillä

Suomalainen työterveys on vuosikymmeniä keskittynyt hoitamaan sairaita, eikä pitämään ihmisiä terveinä. Perinteisessä mallissa asiakkaan ja työterveyden intressit eivät kohtaa: Mitä enemmän työntekijät sairastavat, sitä paremmin työterveystuottajalla menee taloudellisesti. Perinteinen työterveyshuoltojärjestelmä ei myöskään vastaa tämän päivän ajatustyöläisen tarpeita: Burnout on nykyajan työtapaturma.

Me Heltissä ajattelemme asiasta toisin.

Työntekijöiden terveenä pitäminen pitäisi olla kaikkien etu – myös terveyspalveluita tarjoavien. Heltillä terveydenhuollon perinteiset toimintatavat on romutettu, ja vaikuttavalla sekä tehokkaalla sairaanhoidolla yli 75 % pystytään hoitamaan etänä. Kiinteä kuukausihinnoittelumme perustuu siihen, että terve työntekijä kannattaa kaikille.

Ennaltaehkäisevät mielenterveyden ja jaksamisen tukipalvelut ovat myös Heltillä helposti saatavilla: psykologipalveluiden käyttö kasvaa keskimäärin 300-400 % yrityksen siirtyessä perinteisestä työterveydestä Heltille. HR:n ja esimiesten aktiivinen tukeminen ovat myös integroitu osaksi toimintamalliamme.

Mikä ihmeen Heltti?

100% Suomalainen

Yrityksenne arvoihin ja kulttuuriin sopiva kumppani

Heltti on 100% suomalainen yritys, jonka omistavat työntekijät ja suomalaiset yksityissijoittajat. Olemme yksi Euroopan nopeimmin kasvavista terveypalveluyrityksistä, ja palvelumme on suunniteltu yksinomaan ajatustyöläisten hyvinvoinnin lähtökohdista vastaamaan modernin ajatustyön vaatimuksiin. Arvomme ovat työntekijöidemme supervoimia, joilla vaikutamme jo yli 13 000 ajatustyöläisen hyvinvointiin.

extraimage

Heltin työterveyspalvelut

Työterveyspalvelut yrityksesi tarpeisiin

Yrittäjät

Yksinyrittäjyys on työelämän nouseva trendi.
Vain hyvinvoiva yrittäjä voi menestyä.
Heltin työterveyspalvelut yksinyrittäjille ja freelancereille auttavat sinua onnistumaan.

Pienyritykset

Pienyrityksissä on Suomen tulevaisuus.
Heltti on luonut kustannustehokkaat ajatustyöläisille suunnatut työterveyspalvelut pienyritysten menestyksen ja kasvun tueksi.

Isot yritykset

Isoissa yrityksissä esimiestyö ja hyvinvoinnin johtaminen korostuu, sillä hyvinvoivat työntekijät ovat erottautumistekijä. Heltin työterveyspalvelut tukevat hyvinvoinnin kokonaisvaltaista johtamista.

Laske työterveyden kustannukset yrityksellesi

Asiakastarinat

Heltti palvelee jo yli 700 yritystä ja 13 000 ajatustyöläistä valtakunnallisesti

”Tämä on avoimuuteen ja kumppanuuteen perustuva asiakassuhde.
Meistä on tukea toisillemme. ”

– Terhi Minkkinen, Solita

“Ihmiset ovat olleet erityisen tyytyväisiä MyHelttiin, ja miten helposti hoitotiimi on tavoitettavissa. Se on toiminut meille erinomaisesti.”

– Tuomas Nuotio, NHG

Asiakkaitamme

               

                     

Kokemuksia

Kysy lisää!

Lähetä tarjouspyyntö lomakkeella tai varaa aika Kimmolle

Heltti on kotimainen ajatustyöläisten työterveyskumppani, joka toimii Helsingissä, Espoossa, Vantaalla, Turussa, Tampereella, Oulussa ja Jyväskylässä*.  Kiinteän kuukausihinnoittelun ansiosta keskitymme työntekijöidesi terveyden edistämiseen ja hoidamme sairaudet tehokkaasti. Näin voimme aidosti laittaa paukut työntekijöidenne hyvinvointiin ja tietotyöläisten henkisten haasteiden ennaltaehkäisyyn.

* Heltiltä löytyy ketteriä ratkaisuja myös jos yrityksellänne on työntekijöitä muilla paikkakunnilla.

”Heltti on moderni, digitaalinen, vahvasti ennakoiva ja luotettava kumppani. Varaa aika ja katsotaan miten voimme olla avuksi!”

Kimmo Laine | LinkedIn
kimmo.laine@heltti.fi
050 410 0908

Varaa aika

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Lähettäessäsi lomakkeen, antamasi tiedot tallennetaan Heltin markkinointirekisteriin. Lue lisää tietosuojakäytännöstämme täältä.

Heltti numeroina

13 000
jäsentä eli asiakasyritysten työntekijää
95 %
jäsenistä ajatus- ja tietotyöläisiä
65%
toiminnasta ennaltaehkäisevää
68
asiakastyytyväisyys
NPS