Meille pk-yritykset ovat avainasiakkaita

Heltin malli muuttaa työterveyden kustannuksesta investoinniksi

Hyvinvointi on tulevaisuuden suurimpia kilpailuetuja.

Voittajia ovat ne työnantajat ja johtajat, jotka valitsevat johtaa hyvinvointia aktiivisesti.
Juuri sellaisia työpaikkoja varten olemme luoneet Heltin ajatustyöpaikkoihin erikoistuneen työterveyden.

Lue lisää millainen on työterveyshuolto, jossa ymmärretään paitsi modernin työterveyshuollon kumppanin rooli, myös se mikä ajatustyössä kuormittaa.

Toimimme pääkaupunkiseudulla, Turussa, Tampereella ja Oulussa sekä kumppaneillamme ympäri Suomen.

 

Pyydä tarjous

Me välitämme

Yhteinen ideologia Heltin toimintamallin taustalla. Kiinteähintaisen liiketoimintamallimme myötä meillä on yhteinen tavoite kanssanne – pitää työntekijäsi terveenä ja hyvinvoivina. Työterveyspalvelumme on suunniteltu tukemaan erityisesti nykyajan ajatus- ja tietotyötä. Asiakkaistamme 95 % onkin tietotyöyrityksiä ja valtaosa pk-yrityksiä. 

Meidät tunnetaan aidosta välittämisestä. Palvelumme perustuvat mutkattomuuteen ja kumppanuuteen arjen eri tilanteissa. Käytössäsi on Heltin kattavat etäpalvelut, työkyvyn tuen palvelut ja sairaanhoito Heltin toimipisteissä Helsingissä, Espoossa, Tampereella, Turussa ja Oulussa sekä tarpeen mukaan myös kumppaneillamme ympäri Suomen. 

Ymmärrämme pk-yritysten arkea ja tarpeen ennakoida kustannuksia. Siksi kaikissa työterveyden palvelupaketeissamme on helposti budjetoitava kiinteä hinta sekä mahdollisuus laajentaa palveluita tilanteen salliessa.

”Jäi tunne, että terveydestäni välitetään enkä ole itsekseni haasteiden kanssa.”

”Heltti is the most human and efficient medical care in Finland. Thank you.”

extraimage

Olemme osa pk-yritysten arkea

Miksi Heltti?

Ajatustyöntekijöille räätälöity työterveys

 • Asiakkaat odottavat työterveydeltä muutakin kuin sairauden hoitoa – Heltin palvelumallissa 60 % palveluista ovat ennalta ehkäisevää toimintaa. Seuraamme työntekijöiden kuormitussignaaleja kaikissa kontaktipisteissä sekä muun muassa kyselyin, jolloin työkyvyn tuki alkaa Heltissä jo varhain.
 • Erityisesti työikäisten mielenterveyden haasteet ovat kasvaneet ja mielenterveyssyistä johtuvat poissaolot ovat suurin syy sairauspoissaoloihin sekä työkyvyttömyyteen. Kattavat mielen palvelumme varmistavat matalan kynnyksen tuen jo varhaisessa vaiheessa, mutta myös terapiapalvelut erilaisiin mielenterveyden haasteisiin. 
 • Työntekijät saavat tuekseen moniammatillisen asiantuntijajoukon, joka pelaa yhteen. Työntekijät tavoittavat oman nimetyn työterveystiimin MyHeltin kautta matalalla kynnyksellä. 

Suomen laajin sairaanhoitoverkosto

 • Nopea hoitoonpääsy ja laajat sairaanhoidon sekä mielen palvelut paikasta riippumatta ovat työsuhde-etu, mistä ei haluta tinkiä. Heltin omat työterveysklinikat Helsingissä, Espoossa, Tampereella, Turussa ja Oulussa, sekä yli 80 toimipistettä kattava kumppaniverkostomme ympäri Suomea varmistavat nopean hoitoon pääsyn.
 • Uniikissa sairaanhoidon mallissamme hoitovastuu säilyy aina Heltillä, mutta emme ole sidottuja yhteen kumppaniin, vaan voimme tarjota ja suositella työntekijälle juuri hänen tarvitsemansa asiantuntijan palveluita.
 • Heltin toimintamallin keskiössä on Heltin nopea ja laadukas palveluaula sairaanhoitajineen, lääkäreineen ja terveydenhuollon ammattilaisineen, missä ratkeaa jo 40 % erilaisista terveyshuolista.
 • Lue lisää Heltin sairaanhoidosta

Aitoa kumppanuutta

 • Meillä ei tarvitse jonotella tuntikausia hissimusiikkia kuunnellen eikä miettiä saako pk-yritys palvelua. Yritykselläsi on oma työterveyshoitaja ja terveystiimi, joihin yhteydenpito on helppoa MyHeltti-palvelussa.
 • Aktiivinen yhteistyö HR:n ja esihenkilöiden kanssa on vaikuttavan kumppanuuden perusta. Olemme kehittäneet ajatustyötä tukevan jaksamisen ja työkyvyn johtamisen toimintamallin, minkä mukaisesti tuemme yrityksiä työkykyjohtamisen toimintamallien rakentamisessa ja työkyvyn johtamisessa.
 • Heltin oma terveyden ja työkyvyn johtamisen järjestelmä raportointeineen tarjoaa mahdollisuuden syvälliseen analytiikkaan ja vaikuttavan yhteistyön rakentamiseen.
 • Tutustu digitaalisiin palveluihimme.

Yrityksesi tavoitteita tukeva työterveys kiinteään kuukausihintaan

Ratkaisuja yrityksen eri vaiheisiin

Kasvuyrityksenä jo varmasti tiedätte, miten suuri merkitys hyvinvoivalla henkilöstöllä onkaan yrityksen menestymiselle. Me Heltissä olemme erikoistuneet ajatustyöntekijöiden työkyvyn ylläpitoon ja tarjoamme laajasti erilaisia ratkaisuja työkykyjohtamiseen sekä mielenterveyden haasteisiin.

Heltti kasvaa ja kehittyy jatkuvasti myös itse. Tämän ansiosta ymmärrämme kavuyritysten haasteet ja tunnistamme kuormitustekijät. Näin ollen osaamme tarjota ratkaisuja ja tehokkaita toimenpide-ehdotuksia yrityksenne elinvoimaisuuden takaamiseksi.

Mikäli haluat tarjota ajatustyöntekijöillesi kattavat ja mutkattomat työterveyden palvelut, lähetä meille tarjouspyyntö! Otamme sinuun yhteyttä ja rakennamme yrityksellesi juuri teidän tarpeitanne vastaavan palvelupaketin.

 

Pyydä tarjous

extraimage

Asiakkaitamme

”Heltin ideologia ihmisten terveinä pitämisestä sopii myös meidän arvomaailmaamme ja koemme toimintatavat notkeiksi ja ketteriksi.”

– Terhi Norokorpi, Holvi

Lue asiakastarina

“Ihmiset ovat olleet erityisen tyytyväisiä MyHelttiin, ja miten helposti hoitotiimi on tavoitettavissa. Se on toiminut meille erinomaisesti.”

– Tuomas Nuotio, NHG

Lue asiakastarina

       

100% Suomalainen yritys

Yrityksesi arvoihin ja kulttuuriin sopiva kumppani

 • Heltti on 100 % suomalainen yritys, jonka omistavat työntekijät ja suomalaiset yksityissijoittajat
 • Palvelemme jo liki 1.000 ajatustyöyritystä valtakunnallisesti pääkaupunkiseudulla, Turussa, Tampereella ja Oulussa.
 • Heltillä terveydenhuollon perinteiset toimintatavat on romutettu ja rakennettu modernin ajatustyön ajankohdista. Yhtenä osoituksena siitä Great Place to Work tutkimuksessa keskisuurten yritysten toinen sija vuonna 2019.
 • Jäsenistämme yli 25 % puhuu äidinkielenään muuta kuin Suomea, joten kaikki palvelut ovat luonnollisesti saatavilla myös englanniksi
extraimage

Haluatko tietää jotain lisää?

Ota yhteyttä – me autamme!

Lähetä tarjouspyyntö lomakkeella tai varaa aika Katriinalle!

Katriina Kanto | LinkedIn
katriina.kanto@heltti.fi
0447129505

Varaa aika

 • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Lähettäessäsi lomakkeen, antamasi tiedot tallennetaan Heltin markkinointirekisteriin. Lue lisää tietosuojakäytännöstämme täältä.

Heltti numeroina

13 000
jäsentä eli asiakasyritysten työntekijää
95 %
jäsenistä ajatus- ja tietotyöläisiä
65%
toiminnasta ennaltaehkäisevää
68
asiakastyytyväisyys
NPS