Jaksamisen johtamisen ja työkykyjohtamisen videovalmennussarja arjen tueksi

Käytännönläheinen ja arkityötä tukeva Heltin työkykyjohtamisen videovalmennussarja auttaa lähijohtamisrooleissa työskenteleviä, kuten esihenkilöitä, team leadeja ja HR:ää johtamaan jaksamista, ja antaa vinkkejä arjen erilaisiin tilanteisiin.

Työkykyjohtamisen videovalmennussarja pitää sisällään aihealueina varhaisen tuen, huolen puheeksioton, yleisimmät mielenterveyshäiriöt sekä työterveyden työkyvyn tukiprosessit.

Osta videovalmennussarja ja työkykyjohtamisen sähköinen käsikirja työpaikallesi rajattomaan käyttöön hintaan 990 € + alv.

Osta valmennussarja verkkokaupasta

extraimage

Jaksamisen johtaminen on taitolaji – tarjoa henkilöstöllesi videokoulutus

5 käytännönläheistä videovalmennusta ja kattava työkykyjohtamisen käsikirja jokaisen esihenkilön arjen tueksi

Työkykyjohtamisen videovalmennussarja ja työkirja -kokonaisuus soveltuu mainiosti kaikille, joiden työ pitää sisällään lähijohtamista. Valmennus tarjoaa vastauksia teemoihin, kuten miten johtaa jaksamista ja työkykyä arjen tasolla? Miten tunnistaa riskejä, ottaa työkykyasioista puheeksi tai millaisia ovat työpaikkojen arkikäytännön liittyen työkykyjohtamiseen? 

Saat nyt videovalmennussarjan ja sähköisen käsikirjan hintaan 990 € + alv. [norm. 3950 € + alv.]

Hintaan sisältyy valmennussarjan videoiden ja sähköisen käsikirjan rajaton käyttö työpaikallasi. Videot suomeksi, tekstitys englanniksi. Käsikirja suomeksi ja englanniksi.

Osta valmennussarja verkkokaupasta

extraimage

Työkykyjohtamisen videovalmennussarja

Mitä videot sisältävät?

Viisi selkeää ja käytännönläheistä videota seuraavista teemoista:

 • Varhainen tuki
  Työterveyshoitaja Katriina Kanto avaa sinulle esimerkkien kautta mitä varhainen tuki on ja miksi se on tärkeää?  Videolta opit myös mitkä ovat eri tahojen roolit ja vastuut varhaisen tuen prosessissa ja millainen on varhaisen tuen malli.
 • Työkyky ja puheeksiotto
  Työterveyspsykologi Mari Laari käy läpi mistä työkyky koostuu? Miten tunnistaa keskeiset työkyvyn riskit? Miten ottaa huolet esiin ja miten käydä haastavia keskusteluja? Miten seurata työkyvyn kehittymistä?
 • Työterveysneuvottelu ja työkykyarvio
  Työterveyslääkäri Silja Frost käy läpi konkreettisesti mikä on työterveysneuvottelu – mitä se tarkoittaa, kuka osallistuu, mitkä ovat eri osapuolten roolit työterveysneuvottelussa, sekä mikä on työkykyarvio.
 • Mielenterveyshäiriöt
  Työterveyslääkäri Silja Frost avaa käytännön tasolla miten työuupumuksen, masennuksen ja ahdistuksen oireet näkyvät työpaikoilla, jotta osaat paremmin tunnistaa niiden merkkejä työyhteisössäsi.
 • Uni ja lepo
  Työterveyslääkäri Silja Frost käy läpi yleisimpitä asioita unettomuuden taustalta, ja miten sitä voi helpottaa niin yksilöinä kuin työyhteisön tuella.

+ 32 sivuinen työkykyjohtamisen käsikirja

Videovalmennukseen saat lisäksi työpaikkasi hyödynnettäväksi kattavan ja informatiivisen sähköisen käsikirjan suomeksi ja englanniksi.

‘Työkykyjohtamisen käsikirjaan’ olemme koonneet tärkeimmät asiat, joita sinun olisi hyvä tietää työkykyjohtamisesta. Saat vastauksia siihen, mistä kaikesta työkykyjohtaminen muodostuu ja miten huomioida työkykyjohtaminen työpaikkasi arjessa. Lisäksi käsikirjassa on selkeä, arkeen hyödynnettävää tietoa jaksemisen johtamiseen.

 

Osta valmennussarja verkkokaupasta

Työkykyjohtamisen käsikirja esihenkilöille


Kouluttajat

Katriina Kanto

Asiakasvastuullinen työterveyshoitaja Katriina Kanto on ollut jo vuosia usean kasvuyrityksen ja Suomen parhaimpien työpaikkojen HR:ien, johdon ja esihenkilöiden työkykyjohtamisen luottokumppani.

Katriina on paitsi tukenut arjen tasolla työpaikkoja työkykyjohtamisessa, mutta myös analysoinut työkykyjohtamiseen liittyvää analytiikkaa ja jäsentänyt erilaisia työkykyjohtamisen käytäntöjä työpaikoilla.

Katriina on erikoistunut työterveyshuoltoon, ja suorittanut esimerkiksi työterveyshuollon pätevöittävän koulutuksen sekä organisaatiopsykologian opintoja.

Mari Laari

Pitkän työterveysuran tehnyt työterveyspsykologi, organisaatiokonsultti ja työnohjaaja Mari Laari on psykologityönsä lisäksi suosittu valmentaja ja kouluttaja.

Marille on kertynyt yli 10 vuoden kokemus työkyvyn ja työhyvinvoinnin tuesta yksilö-, esihenkilö- ja organisaatiotasolta.

Mari on kouluttanut lukemattomille esihenkilöryhmille työkykyjohtamisen ja puheeksiottamisen taitoja. Hän haluaa tarjota näitä työkaluja kaikille organisaatioille, jotta organisaatioilla on taitoa pitää huolta henkilöstöstään.

Silja Frost

Työterveyslääkäri Silja Frost kohtaa päivittäin vastaanotoilla erilaisia työikäisiä, jotka tulevat työterveyslääkärin luo monesti jollain tavalla työkykyyn liittyvien asioiden vuoksi. Silja kohtaa erityisesti erilaisia mielenterveyden haasteita. Lisäksi Silja kertoo selkosanaisesti mistä työterveysneuvotteluissa ja työkykyarviossa on kyse.

Lääkärintyönsä lisäksi Silja on Olympiapurjehtija, joka on purjehdustiiminsä kanssa saavuttanut olympialaisissa pronssisijan. Taustansa vuoksi Silja on erityisen kiinnostunut organisaatioiden kulttuurin ja tiimidynamiikan kehittämisestä sekä yksilöiden hyvinvoinnin tukemisesta ja sairauksien ennaltaehkäisystä.