Työkykyjohtamisen valmennus esihenkilöille

Miten työhyvinvointia johdetaan työpaikalla ennaltaehkäisevällä otteella?
Mistä tekijöistä vaikuttava työkyvyn ja työhyvinvoinnin johtaminen koostuu?
Entä ketkä työkyvyn ja johtamiseen osallistuvat – mikä on kenenkin rooli?

Heltti ja Heltin asiantuntijat ovat tunnetusti strategisen työkyvyn ja työhyvinvoinnin johtamisen edelläkävijöitä. Olemme erikoistuneet erityisesti ajatustyöläisten ja ajatustyöorganisaatioiden työkyvyn sekä työhyvinvoinnin mallien kehittämiseen ja johtamiseen. Me autamme teitä löytämään teidän organisaationne esihenkilöille vaikuttavimmat tavat johtaa työkykyä.

 

Ota yhteyttä

 

extraimage

Miksi?

Työkyvyn johtaminen on kaikkien työ

Vaikuttava työkyvyn johtaminen edellyttää selkeitä malleja, tavoitteellista tekemistä, muutosjohtamista ja kykyä mitata vaikuttavuutta. Moderni työkykyjohtaminen on proaktiivista, joka asettaa edellytyksiä myös työkyvystä ja työhyvinvoinnista kertovalle analytiikalle ja erilaisten datapisteiden hyödyntämiselle.

Esihenkilöt ovat työkykyjohtamisen onnistuminen ja toteutumisen avainhenkilöitä. Työkykyyn vaikutetaan hyvällä arjen työn ja ihmisten johtamisella. Valmennuksen tarkoituksena on innostaa, rohkaista ja sitouttaa esihenkilöt työkykyjohtamiseen sekä lisätä heidän valmiuksiaan ja taitojaan tällä alueella. 

 

Mitä?

Ymmärryksen lisääminen

Heltin työkykyjohtamisen valmennus on kolmen moduulin vaikuttava ja tehokas valmennussarja. Ensimmäisen moduulin tarkoituksena lisätä esihenkilöiden ymmärrystä, mitä työkyky pitää sisällään ja miten sitä voidaan johtaa. Toinen moduuli pureutuu työkyvyttömyyden maailmaan ja esihenkilöiden rooliin sairauspoissaolojen ennaltaehkäisyssä. Kolmannessa moduulissa harjoitellaan vuorovaikutusta erilaisten ihmisten ja erilaisten työelämätilanteiden kautta. 

extraimage
extraimage

Miten?

Vaikuttavaa strategisen työkykyjohtamisen kehittämistä

Lisäämme esihenkilöiden strategisen työkyvyn ja työhyvinvoinnin johtamisen valmiuksia sekä analytiikan ja datan tulkitsemisen kyvykkyyttä. Me autamme varmistamaan, että työkyvyn johtaminen on osa jokaisen arkea, ja sparraamme parhaista muutosjohtamisen ja viestinnän käytännöistä.

Valmennus järjestetään niin että yhdellä valmentajalla on enintään 10 henkilön esihenkilöryhmä. Useamman valmentajan avulla valmennus voidaan järjestää samanaikaisesti isollekin esihenkilöryhmälle. Valmennuksessa suositaan lähitoteutusta, mutta etäjärjestely on myös mahdollinen.

Asiakkaitamme

Heltti palvelee jo yli 1000 yritystä valtakunnallisesti

 

“Olen älyttömän ylpeä meistä kaikista – saimme todella paljon aikaiseksi. Yhdessä saimme rakennettua luottamuksen ilmapiirin, avoimuuden, jossa meidän oli helppo käsitellä asioita. Oma sisäinen energiani on nyt myös tämän prosessin uudistusten myötä paremmalla tasolla. Kehitysprosessin hyötyjä meille oli mm. seuraavat: työskentelymme systemaattisuus ja fokus on vahvistunut, uudistamisen kautta saimme lisäksi erilaisuutemme paremmin hyötykäyttöön koko organisaatiota ajatellen. Ymmärrämme ja tunnemme johtoryhmänä toisiamme nyt paremmin ja olemme ns. samalla sivulla.”

– PETRI GRANDELL, CEO, OY BRYNOLF GRÖNMARK AB

     
    
         


Laita viestiä lomakkeella tai ota yhteyttä suoraan Siniin