Työkykyjohtamisen tuki HR-tiimeille

HR- ja People-tiimejä sekä työkykyjohtamisesta vastaavia henkilöitä kohtaan asetetut odotukset, työmäärä ja kokonaisuudet ovat useimmiten huimia. Toisaalta pitäisi laatia työkykyjohtamisen strategia, kehittää työkykyjohtamista kaikilla organisaation tasoilla, kouluttaa, opastaa ja tukea sekä jossain välissä hoitaa mahdollisia työkykycaseja. Aika suuri kuorma.

Työkykyjohtamiseen strategian, kehittämisen ja arjen tasoilla saa apua työkykyjohtamisen asiantuntijoilta – säännöllisesti tai projektiluontoisesti.

 

Ota yhteyttä

 

extraimage

Miksi?

Apua, tukea ja sparria HR- tai People-tiimille

Työelämän kiireisimpiä toimijoita ovat monissa työpaikaikoissa HR- tai People -tiimiläiset. Heitä kaivataan johtoryhmiin työstämään strategiaa ja tuomaan henkilöstön ääntä esille. Samaan aikaan esihenkilöt kaipaavat heiltä tukea työkykyjohtamisen haasteissa ja yksittäisiä työntekijöitä koskevia päätöksiäkin pitäisi ehtiä linjata. Kädet ovat usein (liian) täynnä. 

Heltin kokeneet työkykyjohtamisen asiantuntijat voivat liittyä osaksi HR- tai People -tiimiänne auttamaan sekä työkykyjohtamisen toimintamallien rakentamisessa, toimintamallien jalkauttamisessa ja HRn sparrikumppanina haastavimmissa työkykyhaasteissa.

Työkykyjohtamisen tuki ja sparraus on saatavilla riippumatta oliko organisaatiollasi käytössä Heltin työterveys vai ei.

Miten?

Olemme osana tiimiäsi silloin kun meitä tarvitset

Me olemme joustavia, koska tiedämme että myös sinun yrityksesi tarve ja tilanne on uniikki. Tyypillisesti työskentelemme asiakasyrityksessä säännöllisesti pidemmän ajanjakson, esimerkiksi päivän pari kuukaudessa tai 2 tuntia joka viikko. Toisinaan HR tai People -tiimissä on kehityshanke tai akuutti tilanne – silloin työskentelemme projektimaisesti osana tiimiä.

Tyypillisiä syitä, kun meidät soitetaan tueksi:

  • haluat nostaa työkykyjohtaminen uudelle tasolle – strategisesti tai arjen rutiineissa
  • kaipaat säännöllistä sparriapua työkykyjohtamisen arkeen
  • ratkot akuutteja työkykycaseja ja kaipaat niihin apua
  • pohdit miten lisätä johdon ja esihenkilöiden työkykyjohtamisen osaamista
  • haluat ottaa systemaattisen Työkykyjohtamisen maturiteettimallin käyttöön
extraimage
extraimage

Ketkä?

Kokeneet työkykyjohtamisen asiantuntijat käytössäsi

Me olemme sparranneet ja tukeneet satojen erilaisten yritysten työkyvyn strategian luontia, kehittäneet yhdessä asiakkaiden kanssa työkykyjohtamisen käytäntöjä, kouluttaneet sekä tukeneet työkykyjohtamista arjen tasolla. Olemme nähneet hyviä – ja niitä toimimattomiakin – käytäntöjä. Kun pyydät meidät sparraamaan, jaamme osaamistamme ja parhaita käytäntöjä organisaatiosi tueksi.

Työkykyjohtamisen asiantuntijoitamme ovat esimerkiksi:

  • Tanja Lappi, kokenut työkykyjohtamisen asiantuntija, työterveyspsykologi ja business coach, joka on erikoistunut erityisesti työuupumukseen ja sen ehkäisyys. Kirjoittanut myös Eroon työuupumuksesta – jaksamisen johtaminen työpaikoilla -kirjan.
  • Mari Laari on kokenut työterveyspsykologi, joka toimii myös organisaatiopsykologina erilaisille organisaatioille. Mari myös aktiivisesti kouluttaa ja sparraa esihenkilöitä työkykyjohtamiseen liittyen.
  • Anni Pura [äitiyslomalla] toimii asiakasvastuullisena organisaatiopsykologina ja työkykyjohtamisen erityisasiantuntijana, joka auttaa kehittämään työkykyjohtamista. Anni on erikoistunut tiedon analysointi ja trendien ennustaminen erilaisten henkilöstöriskien hallitsemiseksi.

Tuemme näidenkin työpaikkojen menestystä

Asiakkaitamme

            

                 

Tuemme  jo yli 1000 yrityksen ajatustyöläisten työkykyä

Helsinki, Espoo, Tampere, Oulu, Turku ja Vaasa


Me olemme tukenasi – jutellaan lisää tai laittele viestiä tilanteestasi.