Työkykyjohtamisen nykytilan kartoitus ja kehittämissuunnitelma

Pohdituttaako, millä tasolla meidän työkykyjohtamisen tekeminen on, tehdäänkö meillä sitä oikealla tavalla ja mitä sen oikeastaan pitäisi olla?

Heltin Työkykyjohtamisen nykytilan kartoitus ja kehittämissuunnitelma on näppärä tapa kartoittaa ja tunnistaa nykytila kokonaisvaltaisesti sekä saada juuri sinun organisaatiollesi räätälöity, asiantuntijoiden kanssa tehty konkreettinen kehittämissuunnitelma.

 

Ota yhteyttä

 

extraimage

Miksi?

Miksi työkykyjohtamista pitäisi kartoittaa?

Työkykyjohtaminen on moniulotteinen ja laaja kokonaisuus, jonka hahmottaminen saati toteuttaminen on suurimassa osassa organisaatioita haastavaa. Heltin työkykyjohtamisen nykytilan kartoitus ja kehittämissuunnitelma syntyi asiakkaidemme toiveesta ja on nyt saatavilla kaikille organisaatioille. 

Heltin työkykyjohtamisen nykytilan kartoitus ja kehittämissuunnitelma on helppo ja kustannustehokas tapa selvittää esimerkiksi seuraavat asiat:

  • Mitä teidän organisaatiossanne jo tehdään hyvin
  • Missä pitäisi kehittyä
  • Millaiset toimenpiteet tukisivat työkykyjohtamisen rappusilla seuraavalle portaalle pääsemistä
  • Kartoituksessa otetaan huomioon organisaation koko, rakenne ja henkilöstömäärä. 

Mitä?

Mitä hyötyä kartoituksesta ja kehittämissuunnitelmasta on?

Heltin Työkykyjohtamisen nykytilan kartoitus ja kehittämissuunnitelma -kokonaisuus on sinulle mutkaton, mutta vaikuttava tapa saada kokonaiskuva työkykyjohtamisen nykytilasta, työkykyjohtamisen tavoista, rooleista sekä kehittämiskohteista.

Kehittämissuunnitelman laadit yhdessä työkykyjohtamisen huippuammattilaisten kanssa juuri sinun organisaatiosi tarpeita vastaavaksi. Kehittämissuunnitelmaa voi hyödyntää arjen tukena sekä kehitystoimenpiteiden seurannassa.

Kartoitus tukee koko organisaatiota:

  • Kokonaiskuva nykytilasta HR-päättäjille, ylimmälle johdolle ja HR-tiimille
  • Selkeä suunnitelma HR:n, johtoryhmän sekä esihenkilöiden hyödynnettäväksi
  • Lisää ymmärrystä koko henkilöstölle mitä kaikkea työkykyjohtaminen pitää sisällään ja miten se on koko työyhteisön asia, johon jokainen voi vaikuttaa
extraimage
extraimage

Miten?

Mitä palvelu sisältää?

Työkykyjohtamisen nykytilan kartoitus ja kehittämissuunnitelma sisältää:

  1. Strategisen työkykyjohtamisen -kysely, jonka avulla kerätään tietoa työpaikan työkykyjohtamisen toimintatavoista, osaamisesta ja kokemuksista. Kysely tehdään 360°-näkökulmalla.
  2. Tulosten analysointi ja koonti: Työkykyjohtamiseen erikoistuneet asiantuntijamme analysoivat vastaukset ja koostavat niistä organisaatiollesi yhteenvedon, analyysin ja johtopäätökset kehityssuunnitelman teon tueksi.
  3. Kehittämissuunnitelman laadinta yhdessä avainhenkilöidesi kanssa: Johtopäätöksistä rakennetaan yhdessä organisaatiosi avainhenkilöiden kanssa työpaikalle työkykyjohtamisen kehittämissuunnitelma.

Halutessasi saat meiltä myös jatkossa säännöllisesti, esimerkiksi kerran kuukaudessa tai muutaman kerran vuodessa sparrausta ja tukea työkykyjohtamisen kehittämissuunnitelman seurantaan ja parhaisiin käytäntöihin. 


Tilaa kartoituspalvelu tai kysy lisää Siniltä