Helttis, kuten meillä Heltissä on tapana tervehtiä.

Olisitko sinä Heltin seuraava toimitusjohtaja?

Ehkä tulit mielenkiinnosta.
Kenties olet Heltin tuleva toimari.
Ehkä tiedät jonkun potentiaalisen.

Vietä hetki täällä Heltin parissa.
Olen nimittäin tositarkoituksella
etsimässä itselleni seuraajaa.

– Timo Lappi

 

 

Heltin seuraava vaihe

Olen toiminut alusta alkaen Heltin toimitusjohtajana.

Tässä roolissa olen saanut kasvaa yhtä matkaa Heltin kanssa. Heltin jokaisessa vaiheessa olen päässyt oppimaan uutta ja ratkomaan uudenlaisia ongelmia, tehnyt ihan kaikkea (paitsi osallistunut terveyspalveluiden tuottamiseen). Olen saanut ammentaa koko osaamiseni Heltin hyväksi.

Tähän kymmeneen vuoteen ei mahdu montaa päivää, jolloin en olisi Helttiä, helttiäisiä ja asiakkaitamme ajatellut. Hienointa on ollut työskennellä moniammatillisella porukalla yhteistä tavoitetta kohden ja haastaa toimialan totuttuja konventioita.

Kokosin vähän fiiliksiä vuosien varrelta ja myös helttiäiset lähettivät omat terveisensä. Uskomme, että näiden perusteella saat jo hiukan paremman kuvan millaista helttiäisyys on ja miksi toimarinhomma Heltissä on täynnä Hehkua, Tarmoa, Pokkaa ja Lempeä.

extraimage

Onpa ollut reissu!

Heltti on nykyisin 160 ihmisen työpaikka.

Pidämme huolta 15.000 ihmisen terveydestä ja palvelemme 1.000 ajatustyöyritystä. W/ Heltti -alustamme sisällöt tavoittavat satojatuhansia ihmisiä. Kuukausittainen liikevaihtomme on seitsemännumeroinen, ja tulemme toimeen omillamme.

Kokosin videolle muutamia kuvia vuosien varrelta. Hetkistä, kun olin Heltin ensimmäisenä ”asiakkaana” vuonna 2014. Helttimummoilusta. Sekä tunnelmia helttäisporukan ja Pallostomme kanssa vietetystä ajasta, sillä kasvuyrityksissä tärkeimpiä ovat huipputyypit, jotka samalla ovat omien alojensa huippuosaajia. Taustalla soi meidän helttiäisten oma biisi

Erilaiset vaiheet kaipaavat erilaisia osaamisia, tämän vuoksi...

Heltti alkaa etsiä uutta toimitusjohtajaa

Heltti on nyt saavuttanut uuden vaiheen. Se kasvaa kassavirrallaan työterveyspalveluissa, terapiapalveluissa, organisaatioiden kehittämisen palveluissa ja koulutuspalveluissa. Olemme kasvaneet merkittäväksi toimijaksi suomalaisen työelämän vaikuttajana auttaen ihmisiä ja ajatustyöyrityksiä voimaan paremmin.

Tähän asti on ollut tärkeää koota tiimiä, luoda strategiaa ja yrityskulttuuria sekä testata ja muotoilla palveluita.

Seuraavaksi tarvitaan lisäksi uudenlaista osaamista jatkon kasvua tukevien rakenteiden luomiseen, operatiivisen johtamisen kehittämiseen, toiminnan jatkuvaan parantamiseen ja muiden kasvuaskelten johtamiseen.

Mietityttääkö? Jännittääkö? Pelottaako? Valehtelisin, jos väittäisin, ettei. Tällaiset muutokset aina askarruttavat. Olen kuitenkin varma, että tämä on sekä Heltille että minulle hyvä ratkaisu, joka auttaa meitä molempia kasvamaan.

Helttiäisiltä sulle, meidän uusi tuleva toimari.

Onpahan ollut reissu, niinkuin Timppa kirjoitti! Ollaan tehty porukalla rohkeasti uudenlaisia avauksia, ravisteltu ja tomutettu paitsi meidän toimialoja mutta myös sitä millainen työpaikka on hyvä työpaikka. Aiotaan tehdä niin jatkossakin.

”Kerran helttiäinen, aina helttiäinen”, se on lause jonka kuulee usein. Meidän porukassa on sellaista ainutlaatuista lempeä, pokkaa, hehkua ja tarmoa – ja sen sä, meidän uusi toimari, tuut taatusti huomaamaan.

Timppa on Heltin toimarina rohkea, antaa tilaa ja jakaa vastuuta. Luottaa ja inspiroi. Uutena toimarina säkin saat Heltissä olla rohkeasti oma itsesi ja tulla meidän porukkaan sellaisena kuin olet.

Me kohdataan meidän asiakkaat, jäsenet ja toisemme ihmiseltä ihmiselle. Niin myös sut.
Helttis, ja hyppää mukaan kyytiin – kyllä tänne mahtuu!

 

 

 

extraimage

Heltissä ei tarvii pärjätä yksin,
ei myöskään toimarin.

Kun uusi toimari on löytynyt, autan häntä pääsemään vauhtiin. Sen jälkeen annan uudelle tekijälle työrauhan ja siirryn Heltin hallitukseen, jossa voin jatkaa Heltin unelmien toteuttamista.

Voisiko Heltin toimarin paikka olla sinulle kiinnostava?
Tai tunnetko jonkun, jolle se voisi sopia? Otapa rohkeasti yhteyttä!


Eija Laine | LinkedIn
Chief Executive Search
eija.laine@chief.fi
040 809 2997

Innostuitko ihan tositarkoituksella?

  • Laita viestiä tai soita suoraan Timpalle tai Eijalle
  • Jätä yhteystietosi ja halutessasi lisämateriaalia TÄNNE.
  • Eijan tavoitat parhaimmin: to 19.1. klo 14-18 | pe 20.1. klo 14-18 | to 26.1. klo 14-18 | pe 27.1. klo 14-18

Lue lisää ja jätä yhteystietosi