Ajankohtaista

Heltti | 2.10.2018

Heltin Tavoitewebinaari – Mitä sitten, kun ei huvita?

Heltin uusi webinaarisarja Tavoitewebinaarit, keskittyy tavoitteelliseen hyvinvoinnin edistämiseen. Puhumme siitä, miksi kannattaa asettaa itselleen tavoitteita (mikä jo itsessään lisää tutkimusten mukaan hyvinvointia!), miten asetetaan saavutettava ja motivoiva tavoite sekä miten kannattaisi toimia jotta tavoite saavutetaan. Ilmoittautumalla mukaan saat automaattisesti linkin webinaaritallenteeseen, jolloin pääset hyödyntämään sisältöä myös myöhemmin.

MITÄ SITTEN, KUN EI HUVITA?
KE 7.11 KLO 11-11:30 – ILMOITTAUDU

Tavoitewebinaarien toisessa osassa pääset pohtimaan tavoitteiden toteuttamiseen liittyviä haasteita. Webinaarissa jaetaan käytännöllisiä vinkkejä muun muassa siihen, kuinka saamme itsemme liikkeelle silloinkin, kun ei huvita. Opit myös keinoja joiden avulla tavoitteessa eteneminen alkaa tuntua jo itsessään palkitsevalta ja pyrimme kehittämään myös sisäisen valmentajan mielentilaa, jonka avulla kannustamme itseä jatkamaan myös epäonnistumisten jälkeen.

Webinaaria houstaavat Heltin työterveyspsykologi Ilona Parviainen ja työfysioterapeutti Joel Nissilä. Hyppää mukaan oivaltamaan uutta!

Ilmoittautuminen kaikkiin Tavoitewebinaareihin on auki NYT

  • Ke 7.11. klo 11-11:30  Mitä sitten, kun ei huvita?
    TFTJoel Nissilä ja TTPS Ilona Parviainen – ILMOITTAUDU
  • Ti 4.12. klo 11-11.30  Tavoitteen saavuttamisen jälkeinen blues
    TFT Ellen Salmensuu ja TTPS Tanja Lappi – ILMOITTAUDU

TAVOITEWEBINAARIEN TALLENTEET

Kuinka asettaa aidosti motivoiva tavoite – Katso tallenne

Niin pieniä kuin isoja tavoitteita voi helposti asettaa itselleen, mutta niiden saavuttaminen on mahdotonta ilman oikeanlaista motivaatiota. Tässä webinaarissa käsittelemme oman arvomaailman hyödyntämistä osana tavoitteiden asettamista. Kun tavoitteet tulee sidotuksi sinulle tärkeisiin asioihin helpottaa se myös motivoitumista. Webinaaria emännöivät Heltin työfysioterapeutti Sirpa Boman ja työterveyspsykologi Mari Laari. Pysähdy vaikka lounaalla webinaarin pariin miettimään, mikä olisi sinun seuraava tavoitteesi?