TYÖTERVEYSPSYKOLOGI, PSM, CERTIFIED BUSINESS COACH

Tanja Lappi

Tilaa burnoutin asiantuntija Tanja Lappi luennoimaan!

Heltin yksi perustajista, kokenut työterveyspsykologi ja Business Coach Tanja Lappi on ollut kiinnostunut burnout-ilmiöstä lähes koko työuransa ajan, ja uskoo että Helttiä ei olisi syntynyt ilman työelämän pahinta uhkaa, työuupumusta. Työterveyspsykologina Tanja on auttanut lukuisia työuupumuksesta kärsiviä henkilöitä, ja toimii tällä hetkellä usean yrityksen HR-johdon coachina auttaen yrityksiä tunnistamaan työuupumuksia ja toimimaan niiden vähentämiseksi.

Keväällä 2022 julkaistavassa kirjassaan Eroon työuupumuksesta – Jaksamisen johtaminen työpaikoilla, Tanja antaa konkreettisia työkaluja työpaikan vaaran ja mahdollisuuksien paikkojen tunnistamiseksi sekä burnout-ilmiön ja yksittäistenkin tapausten ennaltaehkäistemiseksi.

 

Tilaa Tanja luennoimaan

Luennot ja verkkovalmennukset, esihenkilö ja HR-valmennukset sekä henkilökohtainen coachaus

Työkykyjohtaminen yrityksissä

Miten rakentaa työkykyjohtamisen malli organisaatioon? Miten taklata työuupumusilmiötä ja valita oikeaan aikaan oikeat keinot? Johtoryhmän, HR:n ja esihenkilöiden osaamisen varmistaminen ja mallin aktiivinen hyödyntäminen.

 

Johtoryhmän iskukestävyyden varmistaminen

Johtoryhmän iskukestävyydellä varmistetaan koko yrityksen toimintakyky. Omien supervoimien ymmärrys ja vahvistaminen mahdollistavat entistä paremman johtajuuden – sekä itsensä että muiden.

Hyvä esihenkilö
– työuupumuksen pahin vihollinen

Miten voit esihenkilönä suojella tiimiäsi työuupumukselta? Mistä tunnistat vaaran paikat? Miten osaat toimia oikein?

 

Oman työn konmaritus

Miten käytän työaikaani, mikä on oma roolini suhteessa muihin, mistä työt tulevat ja minne ne menevät – mitä minun pitäisi tehdä toisin? Omaa työtä tuunaamalla vahvistat omaa jaksamistasi ja luot itsellesi kestävyyttä työelämässä.


Kiinnostuitko?

Tilaa Tanja luennoimaan!

Ota yhteyttä lomakkeella ja pyydä tarjous

 

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Lähettäessäsi lomakkeen, antamasi tiedot tallennetaan Heltin markkinointirekisteriin. Lue lisää tietosuojakäytännöstämme täältä.