Brain based ICF-certified coach and Cognitive brief-therapist

Susanna Forsman

Tilaa tunneälyn asiantuntija luennoimaan!

Susanna on utelias ja innostava organisaatioiden sekä yksilöiden kehittäjä. Monipuolisen toimialakokemuksen omaava käyttäytymistieteilijä, jolla on pitkä tausta johtamisen, tiimien ja organisaatioiden kehittämisessä. Erikoistunut tunneälyn ja resilienssin kehittämiseen sekä yksilöiden potentiaalin tunnistamiseen ja kehittämiseen.

“Susanna is truly dedicated and result driven, known for her amazingly positive can-do -attitude. As a person Susanna is very warm and energizing.”

 

Tilaa Susanna luennoimaan!

 

Kuka Susanna on?

Susanna on useilla eri toimialoilla vaikuttanut käyttäytymistieteilijä, brain based coach ja kognitiivisen viitekehyksen lyhytterapeutti, jonka mielenkiinto kohdistuu kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin ja kukoistavien yksilöiden, tiimen sekä organisaatioiden mahdollistamiseen.

Taustansa vuoksi hän yhdistää näkökulmassaan vahvan tieteellisen tulokulman käytännön kokemukseen ja esimerkkeihin. Henkilönä hän arvostaa huumoria, näkökulmien vaihtoa ja utelaista mieltä ja pyrkii näitä elementtejä viljelemään myös omissa puheenvuoroissaan.

 

”IF YOU DON’T LIKE SOMETHING, CHANGE IT.
IF YOU CAN’T CHANGE IT, CHANGE YOUR ATTITUDE”

Susanna mediassa – kuuntele ja lue:

Tyypillisiä puheenvuoroteemoja ovat:

  • Hyvinvointi
  • Psykologisten voimavarojen johtaminen
  • Tunneäly
  • Resilienssi
  • Tiimidynamiikka
  • Psykologinen turvallisuus

 

 

extraimage

Tilaa Susannan luento!

Voit tilata Susannan luennot suoraan verkkokaupasta. Tilauksen jälkeen Susanna on sinuun yhteydessä ja voitte yhdessä sopia käytännön järjestelyistä. Mikäli olet kiinnostunut useamman luennon sarjoista, otathan yhteyttä suoraan Susannaan!

susanna.forsman@heltti.fi

 

KAIKKI SUSANNAN LUENTOKOKONAISUUDET PIAN SAATAVILLA VERKKOKAUPASTA