Suosituimmat mielen hyvinvointia tukevat lisäpalvelut

nyt helposti saatavilla verkkokaupastamme!

Erilaiset mielen hyvinvointia, jaksamista ja mielenterveyttä tukevat palvelut ovat herättäneet mielenkiintoa asiakkaidemme keskuudessa. Moni onkin kysellyt miten niitä saisi näppärästi ostettua juuri silloin kun työpaikalla on tuelle suurin tarve – tai mieluiten jo etukäteen ennakoivasti.

Kuuntelimme toiveitanne, ja olemme ottaneet käyttöön verkkokaupan josta voit helposti ja nopeasti ostaa erilaisia palveluita silloin se sinulle sopii.

Ensimmäisenä toimme verkko-ostettaviksi valikoiman suosituimpia mielen palveluita yksilöille, esihenkilöille, tiimeille ja koko henkilöstölle. Tutustu valikoimaan!

Verkkokaupasta ostettavat mielen palvelut

extraimage

Yksilön mieltä tukevat palvelut

In-house Coach / Psykologi

Hinta: 1 725 € / päivä + alv. 24%

Mitä: In-house coach tai psykologi tarjoaa työpaikallasi tapahtuvaa työntekijöiden keskustelutukea, esihenkilöiden ja tiiminvetäjien sparrausta ja tarvittaessa myös tukee haastavissa tilanteissa tai konsultoi konfliktitilanteisiin liittyen.

Hyödyt: In-house psykologi työpaikalla tukee yksilön työssä jaksamista tarjoamalla työntekijälle matalan kynnyksen keskustelutukea tutussa ympäristössä, ilman lähetteitä. Tyypillisesti työntekijät kaipaavat psykologin keskustelutukea työhön, omaan jaksamiseen tai työn ja arjen yhdistämiseen liittyen. Coach tarjoaa erityisesti esihenkilöille monipuolisesti apua ja tukea erilaisissa johtajuuteen ja henkilöstöön liittyvissä kysymyksissä.

Mitä palvelu sisältää:

 • In-house coach on sertifioitu business coach, jolla on vankka osaaminen ja kokemusta työhön liittyvistä teemoista ja johtamisen tuesta
 • In-house psykologit ovat kokeneita työelämän asiantuntijoita, joilta saat apua ja tukea monipuolisesti erilaisiin työelämän haasteisiin lyhytterapeuttisella työotteella.
 • In-house coach tai psykologi paikalla toimipisteessäsi valitseminasi päivinä
 • Työntekijäsi voivat vaivattomasti varata kyseisinä päivinä coachin kalenterista ajan juttuhetkelle livenä tai etänä
 • Työnantaja saa tiedon tapaamisten määristä ja esiinnousseista teemoista tietosuoja huomioiden

Osta verkkokaupasta  Kysy lisää

 

extraimage

Yksilön mieltä tukevat palvelut

Lyhytterapia

Hinta: 750 € / 5 x 45 minuutin lyhytterapia

Mitä: Lyhytterapia on tutkitusti vaikuttava ja muutosta tukeva hoitomuoto, kun työntekijällä on eri syistä johtuvaa kuormittuneisuutta, stressiä, ahdistuneisuutta tai kriisitilanteita. Lyhytterapia työskentelyn jujuna on tavoitteellinen, mutta silti pintaa syvemmälle ulottuva muutostyöskentely. Heltin lyhytterapiaa tekevät asiantuntijat ovat laillistettuja psykologeja, joilla on lyhytterapeuttisen työskentelyotteen täydennyskoulutus.

Hyödyt: Lyhytterapia auttaa ja tukee erilaisissa haastavissa tilanteissa, joissa on uhkana että tilanne voi vaikuttaa työntekijän työkykyyn. Työpaikalle on kannattavampaa pyrkiä tukemaan työkykyä jo ennen kuin työntekijä päätyy monesti pitkällekin sairauslomalle.

Mitä palvelu sisältää:

 • Viiden lyhytterapiakäynnin paketti, jonka voit kohdentaa haluamallesi työntekijälle
 • Työntekijä voi valita lyhytterapeutin Heltin terapeuteista
 • Työntekijä voi varata ajan, valita toimipisteen tai etätapaamisen sähköisen ajanvarauksen kautta

Voit myös lisätä lyhytterapian osaksi työterveyssopimustanne. (Lyhytterapia Heltin lääkärin tai psykologin lähetteellä max. 5-10 kertaa / vuosi / työntekijä)

Osta lyhytterapia-paketit verkkokaupasta  Kysy lisää

 

 

Ryhmämuotoiset mielen palvelut

Balanssiryhmä
-hyvinvointivalmennus

Hinta: 6 500 € / ryhmä + alv. 24%

Mitä: Balanssiryhmä on suunnattu yksilöille, jotka ovat havainneet jaksamisen haasteita. Se antaa välineitä ja työkaluja oman arjen tueksi. Balanssiryhmän tavoitteena on ajattelu- ja toimintamallien kestävä uudistaminen kokeneen organisaatiopsykologin ja vertaistuen kautta. 

Hyödyt: Balanssiryhmä tukee niiden tiimien tai organisaation eri puolilta kootun ryhmän työssä jaksamista ja lisää voimavaroja. Ryhmämuotoinen työskentely on tehokasta: ammattilaisen läsnäolo ja jatkuva vertaistuki auttavat ymmärtämään, ettet ole haasteiden kanssa yksin. Ryhmässä työskennellään voimavaralähtöisesti ja hyödynnetään lyhytterapeuttisen otteen menetelmiä, jotka mahdollistavat syvällisen ymmärryksen omasta painekäyttäytymisestä. 

Mitä palvelu sisältää:

 • 4 + 1 ryhmätapaamista, kesto á 2 tuntia
 • Balanssiryhmiä vetää kokenut organisaatiopsykologi, joka hyödyntää lyhytterapeuttisen työotteen menetelmiä
 • Ryhmäkoko max 6 henkilöä / ryhmä
 • Mahdollisuus koota teemaryhmiä, kuten esihenkilöt / ruuhkavuosista kuormittuneet tms.

Osta verkkokaupasta   Kysy lisää

 

extraimage
extraimage

Ryhmämuotoiset mielen palvelut

Oman mielen johtaminen
-valmennus

Hinta: 9 800 € + alv. 24%

Mitä: Työikäisten ja erityisesti ajatustyöntekijöiden keskittymiskyky, laadukkaan ajattelutyön edellytykset ja aivojen hyvinvointi ovat usein arjessa uhattuna. Nämä haasteet lisäävät myös riskiä työkyvyn heikkenemiseen, unettomuuteen ja sairauslomiin. Oman mielen johtamisen valmennus on suunniteltu torppaamaan erityisesti edellä mainuttuja uhkia.

Hyödyt: Lisää työntekijöiden oman mielen johtamisen taitoja kuten keskittymiskykyä, tunnesäätelyä, luovaa ongelmanratkaisua ja päätöksenteon kirkkautta. Näiden taitojen kehittäminen hyödyttää organisaatiota monin tavoin ja näkyy työntekijöiden tehokkuuden ja tuottavuuden parantumisena. 

Mitä palvelu sisältää:

 • Oman mielen johtaminen -johdantowebinaari (1,5 tuntia), joka voidaan toteuttaa avoimena koko henkilöstölle
 • 4 x 2 tunnin etävalmennus sisältäen mm. välitehtävät sekä laadukkaat äänitteet osallistujien omaan mindfulness-harjoitteluun, ryhmäkoko max 20 henkilöä
 • Ohjelman toteuttaa Antti-Juhani Wihuri, joka on oman mielen johtamisen ja mindfulnessin työhön soveltamisen tärkeimpiä edelläkävijöitä ja kehittäjiä Suomessa

Osta verkkokaupasta  Kysy lisää

 

Ryhmämuotoiset mielen palvelut

Suosituimmat puheenvuorot ja webinaarit

Hinta: Luentokohtaiset hinnat

Mitä: Koko työyhteisöille suunnatut teemaluennot ja webinaarit mielen hyvinvoinnin ja jaksamisen tueksi. Luennot toteutetaan joko etänä webinaareina, tai livenä toimipisteelläsi. Puheenvuorot käsittelevät työelämässä pinnalla olevia tärkeitä teemoja, kuten oman mielen johtamista, jaksamista ja mielen hyvinvoinnin tukemista.

Hyödyt: Heltin asiantuntijat ovat Suomen parhaimpia mielen, työssä jaksamisen ja organisaatioiden kehittämisen ammattilaisia. Puheenvuorot ja valmennukset auttavat henkilöstöäsi ja samalla koko organisaatiotasi voimaan paremmin.

Valitse verkkokaupasta suoraan suosituimmat puhujat ja puheenvuorot:

 • Terapeuttivillen mielenterveyden teemaluennot ja interaktiivisesti Mielenterveyden Q&A -sessiot
 • Organisaatiopsykologi ja voimavaravalmentaja Mari Laarin jaksamista ja aivoergnomista työskentelyä tukevat luennot
 • Neurodiversiteettiin, ADHD sekä muihin nepsy-teemoihin perehtyneen työterveyspsykologi Samuli Shintamin luennot

Osta verkkokaupasta  Kysy lisää

 

extraimage
extraimage

Esihenkilöiden ja johdon jaksamisen tuki

Mielenhuolto esihenkilöille

Hinta: 1 750 € / hlö / valmennusprosessi + alv. 24%

Mitä: Mindy Esihenkilötyön tueksi -valmennuspaketit on suunnattu esihenkilöille, tiiminvetäjille ja erilaisissa muissa johtotehtävissä työskenteleville. Valmennuspaketit ovat yhdistelmä coachingia ja koulutusta, jolloin ne soveltuvat erilaisiin tilanteisiin ja myös esihenkilötehtävässä juuri aloittaville. Paketit ovat suunniteltu teemoittain, josta voit valita valmennettavan tilanteeseen sopiva.

Hyödyt: Esihenkilöksi ei synnytä vaan kasvetaan – siksi jokaisen esihenkilön olisi hyvä saada urallaan henkilökohtaista valmennusta omien johtamistaitojen ja hyvinvoinnin kehittämiseksi. Valmennus perustuu tutkittuun tietoon modernista johtamisesta ja johtamisilmiöistä ja valmennus tarjoaa täsmäohjausta valmennettavan tilanteeseen liittyen.

Mitä palvelu sisältää:

 • Viisi tapaamiskertaa kokeneen organisaatiopsykologiaan ja johtamiseen erikoistuneen ammattilaisen kanssa
 • Kolmen kuukauden välein tapahtuva organisaatiosparraus esille nousevien asioiden edistämiseksi organisaatiossa laajemmin
 • Valmennuksista kerätään työperäisiä kuormitus- ja voimavaratekijöitä, jotka kertovat työnantajalle anonymiteettiä kunnioittaen, millaisia asioita rakenteissa ja toimintakulttuurissa on olennaista kehittää vastuullisen työelämän varmistamiseksi.

Osta verkkokaupasta  Kysy lisää

 

Esihenkilöiden ja johdon jaksamisen tuki

Johdon coaching

Hinta: alkaen 560 € / tapaaminen + alv. 24%

Mitä: Johdon coaching on tarkoitettu oman ajattelun ja toimintatapojen reflektointiin ja johtajana kehittymisen tueksi. Ulkopuolinen coach auttaa venyttämään ajattelua, kirkastamaan eri näkökulmia sekä toimii ventilointikanavana haastavissa paikoissa. 

Hyödyt: Johdon coaching harjoituttaa tutkitusti reflektointikykyä ja kehittää mielitajua (mindsight). Business coacheillamme on psykologisen osaamisen lisäksi monipuolinen liiketoiminnan ja johtamisen tuntemus sekä oma kokemus esimiestehtävissä.

Mitä palvelu sisältää:

 • Coaching-tapaamisia on tyypillisesti 5-10, kestoltaan 1-1,5 h. 
 • Tapaamiset voidaan toteuttaa lähi- tai etätapaamisina.
 • Coach auttaa kehittämään toimintaa strategisten tavoitteiden mukaisesti ja tarjoaa tuen myös keskeisiin toimintakulttuuriin ja henkilöstöön liittyviin kysymyksiin.

Osta verkkokaupasta  Kysy lisää

 

extraimage

Jäikö jokin asia mietityttämään?

Jos haluat tietää palveluistamme tarkemmin, ota yhteyttä niin rupatellaan!