Liiketoimintajohtaja, organisaatiopsykologi,
sertifioitu business coach

Sini Lindholm

Tilaa organisaatiopsykologi luennoimaan!

Sini on kokenut organisaatiopsykologi sekä liiketoiminnan ja organisaatioiden kehittämisen ammattilainen, jonka intohimona on olla tekemässä työelämästä elinvoimaisempaa. Sini on erikoistunut uudistumisen johtamiseen, johtoryhmien kehittämiseen, toimintakulttuurien kehittämiseen ja työntekijäkokemukseen.

”Sini on tarkkakorvainen, energisoiva rinnallakulkija, joka sekä tukee empaattisesti että nostaa asiat rohkeasti esille.”

 

Tilaa Sini luennoimaan!

 

 

 

Kuka Sini on?

Sini on kokenut liiketoimintajohtaja ja organisaatiopsykologi, jonka yli 20 vuoden kokemus organisaatiokehittämisen tehtävistä tarjoaa laaja-alaisen peilipinnan organisaatioilmiöiden ja johtajuuden tarkasteluun.

Sinin intohimona on tehdä työelämästä elinvoimaisempaa. Sinin kohtaat yrityskulttuurin, johtamisen ja johtoryhmien kehittämishankkeissa sekä haastavissa konfliktitilanteissa.

Sini on arvostettu ylimmän johdon coach, joka empaattisen jämäkällä ja energisellä otteella haastaa johtoa ja organisaatioita heidän uudistumismatkallaan.

“Sini on monella tapaa poikkeuksellinen ja osaaminen on valtava. Energia ja positiivisuus on erityistä. Arvostan suuresti Sinin lähestymistavan valtavaa inhimillisyyttä ja viisautta.“

Sini mediassa – kuuntele ja lue:

Tyypillisiä puheenvuoroteemoja ovat:

  • Tuloksellinen johtoryhmätyöskentely
  • Organisaatioiden uudistuminen
  • Työntekijäkokemus
  • Resilienssi
extraimage

Tilaa Sinin luento!

Voit tilata Sinin luennot suoraan verkkokaupasta. Tilauksen jälkeen Sini on sinuun yhteydessä ja voitte yhdessä sopia käytännön järjestelyistä. Mikäli olet kiinnostunut useamman luennon sarjoista, otathan yhteyttä suoraan Siniin!

sini.lindholm@heltti.fi

 

– – KAIKKI SININ LUENTOKOKONAISUUDET PIAN SAATAVILLA VERKKOKAUPASTA – –