Tutustu Heltin puhujiin ja kouluttajiin

Kutsu valovoimaiset ammattilaisemme työpaikallesi!

Heltin asiantuntijat ovat Suomen suosituimpia kouluttajia ja valovoimaisia keynote-puhujia, jotka ovat loistaneet näkemyksillään ja tietotaidollaan paljon myös mediassa.

Ammattitaitonsa lisäksi puhujamme ottavat huoneen haltuun huumorin kautta luoden tilaan turvallisen, ajatusten vaihtoa tukevan ilmapiirin.

Tutustu inspiroiviin puhujiimme ja tilaa puheenvuorot ja koulutukset työpaikallesi jo tänään.

Tällä sivulla voit tutustua paremmin Heltin puhujiin ja heidän erikoisosaamiseensa. 
Mikäli olet kiinnostunut tietyn osa-alueen puheenvuoroista ja koulutuksia, löydät ne teemoiteltuna tästä:

Johtajuuden Elämä | Yrityskulttuuri ja työelämän ilmiöt |
Kestävä hyvinvointi työssä | Mielenterveys ja mielen hyvinvointi

Inspiroivat, valovoimaiset puhujat

Tutustu Heltin asiantuntijoiden puhujaprofiileihin

Tanja Lappi

Tilaa burnoutin asiantuntija Tanja Lappi luennoimaan!

Tanja Lappi on PsM, Business Coach ja sekä tietokirjailija. Tanjan asiantuntijuuden ytimessä ovat työkyky- ja jaksamisen johtaminen työpaikoilla, johdon rooli työkykyjohtamisessa, esihenkilöiden innostaminen johtamaan jaksamista ja kuinka työpaikoilla on mahdollista päästä eroon työuupumuksesta.

Puhujana Tanja on rohkea, vaikuttava ja tuo vahvan asiantuntemuksensa esille sekä yksilöitä että organisaatioita kunnioittavalla tavalla. Hänellä on jokaisessa puheenvuorossaan kaikkia koskettava sanoma: meidän tulee johtaa jaksamista, koska jokainen työuupumus on liikaa. Tanja haluaa laittaa itsensä likoon, hänellä on ratkaisukeskeinen, positiivinen asenne elämään ja aina pieni pilke silmäkulmassaan.

Tanjan puhujaprofiili

Mari Laari

Tilaa voimavaraekspertti luennoimaan!

Mari Laari on innostava ja empaattinen organisaatiopsykologi ja voimavaraekspertti, joka auttaa ihmisiä ymmärtämään omaa sekä yhteisön kuormitusta ja henkisiä voimavaroja sekä ohjaa löytämään omat voimavarojen lähteet vastavoimaksi kuormitukselle.

Marin koulutuksista lähdetään mieli täynnä oivalluksia ja taskut täynnä käytännön työkaluja, jotka voi ottaa käyttöön saman tien. Ja vaikka sisältönä on usein tiukkaa asiaa ja jaksamiseen liittyviä herkkiä aiheita, on tunnelma usein niin kevyt, ettei nauru ole mitenkään tavaton vieras näissä tilaisuuksissa.

Marin puhujaprofiili

Antti-Juhani Wihuri

Kutsu oman mielen johtamisen asiantuntija työpaikallesi!

A-J on innostava puhuja, joka inspiroi kuulijoita katsomaan asioita uusista näkökulmista ja kehittämään omaa työtään. Hän on kokenut työyhteisöjen kehittäjä, coach ja mindfulnessohjaaja, joka on toiminut edelläkävijänä sekä mindfulnessin työhön soveltamisessa että oman mielen johtamisen taitojen kehittämisessä.

Hänen erityisalaansa ovat ajankohtaiset ratkaisut ajatustyöläisen tämän hetken haasteisiin. Puhujana A-J tuo rohkeasti esiin uusi tapoja johtaa itseään ja omaa mieltään kohti hyvinvointia ja rentoja onnistumisia. Yli 30 meditaatiovuoden jälkeen A-J ei ota itseään turhan vakavasti ja kuulijakin saattaa poimia elämänmyönteisen pilkkeen silmäkulmaansa.

A-J:n puhujaprofiili

Samuli Shintami

Tilaa somestakin tuttu ”Psykologisamuli” luennoimaan!

Samuli Shintami on Heltin työterveyspsykologi, Willfeel -host, somepsykologi, pelipsykologi ja opettaja.

Työmaailman lisäksi Samulilla on kokemusta ja ymmärrystä nuorista ja koulumaailmasta niin psykologin kuin opettajan näkökulmasta.

Samulin erikoistumisalueita ja suosituimpia puheenvuoroja: Mielenterveys ja hyvinvointi, neurokirjo eli esim. ADHD ja autismikirjo/asperger, pelaamisen ja somen psykologia, psykologinen tieto arjessa/psykologisen tiedon popularisoiminen, tietotyön vaatimukset ja aivoergonomia

Samulin puhujaprofiili