Haluatko Heltin mukaan työntekijöidesi arkeen?

Suomalaiset yritykset maksavat siitä, että henkilökunta sairastaa, kun he oikeasti haluaisivat maksaa siitä, että he pysyvät terveenä. Me Heltillä käänsimme perinteisen työterveyden päälaelleen. Toimintamallimme perustuu kiinteään kuukausihinnoitteluun ja 65 prosenttisesti ennaltaehkäiseviin palveluihin. Yritykselläsi ja meillä on yhteinen tavoite: pitää työntekijät terveinä.

Ota yhteyttä

Laura Jalasto

Myynti Helsinki
p. 050 514 1188
laura.jalasto@heltti.fi

Olen ikuinen optimisti ja uskon positiivisen elämänasenteen voimaan. Haluan esimerkilläni kannustaa ihmisiä kiireisen arjen liikuntatottumusten lisäämiseen. Pyrinkin hyödyntämään pyöräilyä, kävelyä ja rappusia aina työmatkoilla ja työpäivän aikana. Vapaa-aikaani ohjaa ”sopivasti kaikkea” ajattelu, eli minut löytääkin yhtä lailla hiekkalaatikon reunalta, ratsastuskilpailuista, juoksulenkiltä kuin mökkipuuhista tai hyvän ruuan ääreltä.

Juha Sihvonen

Myynti Helsinki
p. 050 527 4552
juha.sihvonen@heltti.fi

Olen intohimoinen urheilija ja bisnekseen uudistaja. Uskon holistiseen elämänfilosofiaan, jolloin paras lopputulos syntyy, kun elämän eri osa-alueet ovat tasapainossa keskenään. Omalta osaltani haluan olla edistämässä parempaa työelämää Heltin palveluiden kautta, päävastuuna myynti ja account management. Minut löytää vapaa-ajalla varmimmin tenniskentältä sekä perheen ja ystävien parista.

Henrik Skyttä

Myynti Tampere
p. 040 569 6425
henrik.skytta@heltti.fi 

“Aina ihmisen hymyillessä, ja etenkin nauraessa, hän tuo elämään jotakin tärkeää.” Olen asenteeltani optimisti ja haluan olla rakentamassa parempaa huomista. Paras tapa ennakoida tulevaisuutta on uskaltaa itse lähteä tekemään asioita uudella tavalla. Terveysalan uudistamisen lisäksi mun päivien huippuhetket löytyvät junnufutiksen, oman sporttailun, kitaransoiton ja perheen parista.

Petri Heikkinen

Myynti Oulu
p. 040 752 9776
petri.heikkinen@heltti.fi

Liikuntaa ja lepoa hyvässä suhteessa työhön antaa parhaan lopputuloksen. Tähän uskon itse ja tätä haluan myös korostaa työssäni. Oulussa tekemisen meininki näkyy yrityksissä. Haluan tuoda tähän menoon myös nykyaikaisen työterveyden. Vapaa-ajalla minut voi bongata kuntosalilta tai kentän laidalta lasten harrastusten parissa.

Aino Siippainen

Tarjouspyynnöt
p. 040 823 5393
aino.siippainen@heltti.fi

Heltin Tampereen vahvistus, joka istuttaa hyvinvoinnin taimia manselaiseen työkulttuuriin. Intohimoni on löytää laatikon ulkopuolelta uutta ajateltavaa ja mielelläni autan myös asiakkaitamme kyseenalaistamaan työterveysrutiinit. Arkeani vauhdittaa kaksi työhyvinvointikoirinakin tunnettua villakoiraa sekä agilityesteet. Viikonloppuisin minut tavoittaakin parhaiten treeni- ja kisakentiltä sinnikkään asenteen kera.

Anni Rouvinen (äitiyslomalla)

Heltin maailmanparantaja, joka uskoo onnellisuuden löytyvän hyvinvoinnista ja iloisista hetkistä tärkeiden ihmisten kanssa. Minut löytää useimmiten Pelago-pyöräni selästä polkemassa asiakastapaamisesta toiseen. Vapaa-ajalla saan energiaa auringosta, ystävistä ja sportista.

Case Solita

Vuoden työantaja valitsi Heltin työterveyden

“Käännämme Heltin kanssa työterveyden ennaltaehkäisevään tekemiseen, joka näkyy solitalaisten arjessa. Perinteisesti työterveys on ollut etäistä ja sairaudenhoitoon keskittyvää. Itse heräsin modernin työterveyspalvelun todelliseen hyötyyn talvilomallani”, kertoo Solitan henkilöstöjohtaja Jonne Seppä.

Lue koko tarina

"Perinteiset työterveyspalvelut tuntuvat nyt todella kivikautisilta."