Haluatko Heltin mukaan työntekijöidesi arkeen?

Suomalaiset yritykset maksavat siitä, että henkilökunta sairastaa, kun he oikeasti haluaisivat maksaa siitä, että he pysyvät terveenä. Me Heltillä käänsimme perinteisen työterveyden päälaelleen. Toimintamallimme perustuu kiinteään kuukausihinnoitteluun ja 65 prosenttisesti ennaltaehkäiseviin palveluihin. Yritykselläsi ja meillä on yhteinen tavoite: pitää työntekijät terveinä.

Ota yhteyttä

Myynti Helsinki

Juha Nieminen

p. 040 864 1474
juha.nieminen@heltti.fi

Missionani on, että tulevaisuudessa työterveys ja -hyvinvointipalveluita ostetaan aidosti niiden taloudellisen vaikuttavuuden perusteella. Suurimmat ‘kiksit’ saan kun pääsen murtamaan perinteisiä käsityksiä tavoista toimia ja tuottamaan asiakkaille konkreettista lisäarvoa. Yksilötasolla uskon vahvasti palautumisen ja hyvän johtamisen merkitykseen henkilöstön tuottavuuden kasvattamisessa. Vapaa-aikani kuluu urheillessa, luonnossa liikkuessa sekä hyvän ruuan ja juoman merkeissä. Niin ja levätessä.

Myynti Tampere

Henrik Skyttä

p. 040 5696425
henrik.skytta@heltti.fi 

Heltin Tampereen vahvistus, joka istuttaa hyvinvoinnin taimia manselaiseen työkulttuuriin. Intohimoni on löytää laatikon ulkopuolelta uutta ajateltavaa ja mielelläni autan myös asiakkaitamme kyseenalaistamaan työterveysrutiinit. Arkeani vauhdittaa kaksi työhyvinvointikoirinakin tunnettua villakoiraa sekä agilityesteet. Viikonloppuisin minut tavoittaakin parhaiten treeni- ja kisakentiltä sinnikkään asenteen kera.

Myynti Oulu

Petri Heikkinen

p. 040 752 9776
petri.heikkinen@heltti.fi

Liikuntaa ja lepoa hyvässä suhteessa työhön antaa parhaan lopputuloksen. Tähän uskon itse ja tätä haluan myös korostaa työssäni. Oulussa tekemisen meininki näkyy yrityksissä. Haluan tuoda tähän menoon myös nykyaikaisen työterveyden. Vapaa-ajalla minut voi bongata kuntosalilta tai kentän laidalta lasten harrastusten parissa.

Seuraavaksi tapahtuu

mailicon

Tilaa

Tapahtumakutsut sähköpostiisi

Varmista paikkasi Heltin hyvinvoinnin tapahtumista. Paikalla alan asiantuntijoita kertomassa kuumimmista yritysmaailmaa kutkuttavista aiheista muutosjohtamisesta stressinhallintaan.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Case Solita

Vuoden työantaja valitsi Heltin työterveyden

“Käännämme Heltin kanssa työterveyden ennaltaehkäisevään tekemiseen, joka näkyy solitalaisten arjessa. Perinteisesti työterveys on ollut etäistä ja sairaudenhoitoon keskittyvää. Itse heräsin modernin työterveyspalvelun todelliseen hyötyyn talvilomallani”, kertoo Solitan henkilöstöjohtaja Jonne Seppä.

Lue koko tarina

"Perinteiset työterveyspalvelut tuntuvat nyt todella kivikautisilta."