Haluatko Heltin mukaan työntekijöidesi arkeen?

Suomalaiset yritykset maksavat siitä, että henkilökunta sairastaa, kun he oikeasti haluaisivat maksaa siitä, että he pysyvät terveenä. Me Heltillä käänsimme perinteisen työterveyden päälaelleen. Toimintamallimme perustuu kiinteään kuukausihinnoitteluun ja 65 prosenttisesti ennaltaehkäiseviin palveluihin. Yritykselläsi ja meillä on yhteinen tavoite: pitää työntekijät terveinä.

Ota yhteyttä

Timo Lappi

Toimitusjohtaja
p. 040 756 7809
timo.lappi@heltti.fi

Tehtäväni on pitää huoli siitä, että Heltin palvelut vastaavat asiakasyritystemme ja jäsentemme tarpeita. Parhaat fiilikset saan siitä, kun onnistumme tuomaan toimialalle uusia parempia käytäntöjä, tuomaan lisää terveitä elinvuosia ja hyvinvointia ihmisille ja tarjoamaan työntekijöillemme – helttiäisille – toimialamme parhaan työpaikan. Pyrin elämään myös vapaa-ajalla Heltin oppien mukaisesti, eli minut löytää usein Espoon rantaraitilta juoksemasta tai pyöräilemästä.

Juha Nieminen

Palvelutuotanto
p. 040 864 1474
juha.nieminen@heltti.fi 

Missionani on, että tulevaisuudessa työterveys ja -hyvinvointipalveluita ostetaan aidosti niiden taloudellisen vaikuttavuuden perusteella riippumatta yrityksen kokoluokasta. Suurimmat ‘kiksit’ saan kun pääsen murtamaan perinteisiä käsityksiä tavoista toimia ja tuottamaan sillä konkreettista lisäarvoa jäsenillemme. Uskon vahvasti palautumisen ja hyvän johtamisen merkitykseen henkilöstön tuottavuuden kasvattamisessa. Vapaa-aikani kuluu urheillessa, luonnossa liikkuessa sekä hyvän ruuan ja juoman merkeissä. Niin ja levätessä.

Tero Laitinen

Talous ja hallinto
p. 040 658 2850
tero.laitinen@heltti.fi

Olen tietääkseni ensimmäinen Heltin Trainee-ohjelmasta valmistunut Helttiäinen. Oman Heltti-historiani aikana olen päässyt seuraamaan yrityksen monia mielenkiintoisia vaiheita Start-Up -scenestä nykyiseen kasvuyritys -vaiheeseen. Useat Heltin taustaprosessit ovat jossain määrin saaneet kokea hellän kädenjälkeni ja näistä nykyisiin tehtäviini kuuluu esimerkiksi hallinto, hankinnat ja laskutus. Vapaa-ajallani tykkään urheilla, kalastaa, matkustella ja nauttia elämästä.

Jukka Pitkänen

Lääketiede
p. 040 657 9799
jukka.pitkanen@heltti.fi

Olen Jukka Pitkänen ja vastaan operatiivisen toiminnan johtamisen lisäksi Heltin lääketieteellisestä suunnasta sekä digi- ja etäpalvelujen kehittämisestä. Olen koulutukseltani lääketieteen tohtori ja työterveyshuollon erikoislääkäri. Perheeseeni kuuluvat vaimo, poika ja laivakissa. Vapaa-ajallani harrastan maailman ihmettelyä kirjallisuuden, musiikin ja taiteen kautta. Fyysistä kuntoani hoidan metsätöissä.

Henrik Skyttä

Markkinointi, viestintä ja brändi
p. 040 569 6425
henrik.skytta@heltti.fi 

“Aina ihmisen hymyillessä, ja etenkin nauraessa, hän tuo elämään jotakin tärkeää.” Olen asenteeltani optimisti ja haluan olla rakentamassa parempaa huomista. Paras tapa ennakoida tulevaisuutta on uskaltaa itse lähteä tekemään asioita uudella tavalla. Terveysalan uudistamisen lisäksi mun päivien huippuhetket löytyvät junnufutiksen, oman sporttailun, kitaransoiton ja perheen parista.

 

 

 

Tanja Lappi

Palvelukehitys ja teknologia
p. 040 521 7981
tanja.lappi@heltti.fi 

Olen yksi Heltin perustajista ja toimin Heltissä hyvinvointipalveluiden eteenpäin viejänä. Sydämeni sykkii asiakasrajapinnassa käydyille keskusteluille, vanhojen totuttujen tapojen kyseenalaistamiselle ja uusien asioiden innovoinnille. Minuun saattaa ajoittain törmätä myös työterveyspsykologin roolissa koutsaamassa Heltin jäseniä. Olen intohimoinen nukkumisen ja liikunnan puolesta puhuja, ja vapaa-ajan inhohimoni kohdistuvat vaihdellen päiväuniin ja treenaamiseen.

Veera Virintie (äitiyslomalla)

Heltin toimelias markkinointi- ja viestintähahmo, joka haluaa vaikuttaa ajatustyöläisten onnellisuuteen ja tapojen muutokseen digitaalisia kanavia pitkin. Missiona minulla on viedä Heltin ilosanomaa maailmalle ja auttaa ihmisiä ottamaan vastuu omasta hyvinvoinnistaan. Vapaa-ajalla Veera harrastaa Nutly-yrittäjyyttä, treenailua kavereiden ja puolison kanssa sekä lukemista sohvan nurkassa vilttiin käpertyneenä.

 

Case Solita

Vuoden työantaja valitsi Heltin työterveyden

“Käännämme Heltin kanssa työterveyden ennaltaehkäisevään tekemiseen, joka näkyy solitalaisten arjessa. Perinteisesti työterveys on ollut etäistä ja sairaudenhoitoon keskittyvää. Itse heräsin modernin työterveyspalvelun todelliseen hyötyyn talvilomallani”, kertoo Solitan henkilöstöjohtaja Jonne Seppä.

Lue koko tarina

"Perinteiset työterveyspalvelut tuntuvat nyt todella kivikautisilta."