UUTISKIRJE

Tilaa Heltin Mental Capacity -kirje!

Tulevat tapahtumat ja webinaarit viimeisimmistä hyvinvointitrendeistä sekä asiantuntijoidemme suosituimmat blogikirjoitukset.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Lähettäessäsi lomakkeen, antamasi tiedot tallennetaan Heltin markkinointirekisteriini. Lue lisää tietosuojakäytännöstämme täältä.

Energia-aamu To 28.11. klo 8:30-10

Unen ja palautumisen mittaaminen

Heltti ja Oura

Mitkä ovat älyteknologian hyödyt ja haitat lääkärin näkökulmasta? Minkä unen ja palautumisen osa-alueiden seuraamista älyteknologia mahdollistaa? Entä mitkä asiat vaikuttavat saatavaan dataan?

Vuoden viimeisessä Energia-aamussa puhuvat Heltin lääkäri Julius Laine, OURAn unispesialisti Soile Hällfors ja Heltin työterveyspsykologi Tanja Lappi.

Tilaisuus on veloitukseton ja järjestetään Helsingissä, Tampereella sekä Oulussa etäyhteyttä hyödyntäen. Paikkoja on rajoitetusti.

 

Ilmoittaudu mukaan


Mental Capacity -webinaarisarja

Itsensä johtamisen sopimus

Heltti haastaa syksyn Mental Capacity -webinaarisarjassa sinut allekirjoittamaan itsensä johtamisen sopimuksen, ja jakamaan sen somessa hashtagille #johdanitseani.

“Haastan itseni mukaan taisteluun energisemmän arjen puolesta. Lupaan kohdella itseäni hyvin. Opettelen tunnistamaan keinot palautumiseen, huollan itseäni ja aivojani päivittäin, jotta energiaa riittää muuhunkin kuin työhön”

 

Lue lisää