Ville '@terapeuttiville' Merisen luennot, puheenvuorot ja striimit

Kutsu Terapeutti-Ville puhumaan ja juttelemaan mielenterveydestä työpaikallesi, koululle tai jäsenistöllesi.

Ville ’terapeuttiville’ Merinen on yksi Suomen tunnetuimmista psykoterapeuteista,  jota seuraa jo todennäköisesti moni sinunkin työporukassasi sosiaalisen median kanavissa. Moni kokee, että juuri Villen kanssa on helppoa puhua mielenterveyteen liittyvistä teemoista.

Kutsu Ville vieraaksi työpaikallesi livenä tai etänä! Villen suositut puheenvuorot, luennot ja striimit voit tilata helposti kauttamme – tai osta suoraan verkkokaupasta.

 

Tilaa Ville työpaikallesi

 

Etsitkö Villen terapiaa? Villen terapeutti-profiilin ja ohjeet ajanvaraukseen löydät withHeltti -sivustolta

Suosituimmet Villen vierailuiden toteutusmuodot

Mitä kaikki miettivät, mutta kukaan ei kehtaa kysyä?

Terapeutti PopUp – vastauksia kysymyksiin

Mitä? Interaktiivinen Q&A, jossa kuuntelijat voivat kysyä Villeltä anonyymisti mielenterveyteen liittyviä kysymyksiä ja Ville vastaa 1,5-2h sessiossa tulleisiin kysymyksiin.

Miksi? Kuulijat saavat vastauksia juuri heitä mietityttäviin kysymyksiin suoraan mielenterveyden ammattilaisilta. Kynnys kysyä on tehty erittäin matalaksi.

Kenelle? Mielenterveyden Q&A soveltuu kaikille, sillä sisältö määräytyy kysymysten mukaan. Suosittuja ovat myös Q&A:t tietyille ammatti- tai teemaryhmille kohdennetut Q&A:t, kuten koodarit, esihenkilöt, myyjät, opiskelijat.

Toteutusmuoto? Järjestä Q&A toimipisteessäsi tai etänä. Myös striimattava hybriditoteutus onnistuu kanssamme, meiltä saat tarvittaessa tekniikan.

Mitä paketti sisältää: suunnittelu-palaveri, linkki anonyymien kysymysten jättämiseen, markkinointimateriaalit, Q&A sessio (1,5-2h) ja tallenne, palautekysely.

Hinta: Etänä toteutettava sessio alkaen 2500 € + alv. Toimipisteessäsi toteutettava sessio alkaen 3000 € + alv.

Tilaa Terapeutti PopUp

Poista työpaikaltasi mielenterveyden stigmaa

Keskustelevat räätälöidyt Live-striimit

Mitä? @terapeuttiville hostaa organisaatiollesi live-striimin, joissa vieraina voi olla yksi tai useampi henkilö työyhteisöstäsi. Keskustelemme organisaatiollesi tärkeistä mielenterveyden teemoista. Katsojat voivat seurata keskustelua ja osallistua keskusteluun livenä tai chatissa.

Miksi? Keino keskustella ja tuoda esiin juuri sinun organisaatiollesi oleellisia mielenterveyden teemoja.

Kenelle? Työporukoille tietoiskuna tai osana esim. tyky- tai tyhypäivää, afterworkkina jne. Oppilaistosten, ammattiliittojen tai yhdistysten jäsenistölle.

Toteutusmuoto? Livenä toimipisteessäsi tai etänä Tampereen withHeltti-studiostamme, josta voimme striimata monikamera-ajona striimin kaikkiin toimipisteisiisi tai etäyleisölle.

Mitä paketti sisältää: suunnittelu-palaveri, markkinointimateriaalit, striimi (1,5-2h), tallenne videona ja podcastina, palautekysely.

Hinta: Tampereen withHeltti-studiossa toteutettuna, hinta alkaen 2000 € + alv. Toimipisteessäsi toteutettuna hinta alkaen 3000 € + alv.

Kutsu Ville työpaikallesi

Lisää tietoa ja ymmärrystä mielenterveydestä

Teemaluennot ja puheenvuorot mielenterveydestä

Mitä? Herättelevät, tietoa ja ymmärrystä lisäävät teemaluennot ja puheenvuorot valitsemastasi mielenterveyden teemasta.

Miksi? Kun haluat herättää ajatuksia ja keskustelua mielenterveydestä kohderyhmäsi parissa tai antaa tietoa ajankohtaisista mielenterveyden teemoista

Kenelle? Suosituimpia ovat erilaiset tapahtumien keynote-puheenvuorot ja luennot esimerkiksi johtajille, esihenkilöille, opettajille ja työnantajille.

Toteutusmuoto? Livenä toimipisteessäsi tai etänä ammattimaisesta Tampereen withHeltti-studiostamme, josta voimme striimata monikamera-ajona striimin kaikkiin toimipisteisiisi tai etäyleisölle.

Mitä paketti sisältää: suunnittelu-palaveri, markkinointimateriaalit, luento tai puheenvuoro (45 min – 1.5 h). Halutessasi myös tallenne ja palautekysely.

Hinta: Etänä Tampereen withHeltti-studiolta toteutettuna, hinta alkaen 2000 € + alv. Toimipisteessäsi toteutettuna hinta alkaen 2500 € + alv.

Tilaa luento


Kuka @terapeuttiville?

@terapeuttiville on mielenterveyteen liittyvien stigmojen murtaja ja mielenterveyden erilaisista teemoista striimaava ja somettava psykoterapeutti.

Terapeuttivillen mielenterveys-sisältöjä Instagramissa, TikTokissa sekä withHeltin -kanavissa YouTubessa, Twitchissä sekä muualla somessa saavat viikosta ja kuukaudesta toiseen miljoonia näyttökertoja.

Ville sai myös MIELI Suomen Mielenterveys ry:n Mielenterveyspalkinnon 2022. Palkinto myönnetään vuosittain henkilölle tai yhteisölle, joka on omassa elämässään ja toiminnassaan edistänyt ihmisten henkistä hyvinvointia ja tukenut mielenterveyttä varsinaisen mielenterveystyön ulkopuolella. ”Raikkaalla ja sosiaaliseen mediaan sopivalla tavalla Merinen on tavoittanut tärkeälle asialle uusia kohderyhmiä. Merinen tuottaa sisältöä vaikeista aiheista ja tuo esiin konkreettisia keinoja vahvistaa mielenterveyttä,” MIELI ry:stä kerrotaan.

Ville tuottaa sisältöä withHeltin kanaviin, sekä omiin kanaviinsa TikTokissa ja Instagramissa.

Mikä on withHeltti?

withHeltti on Heltin terapian, mielen hyvinvoinnin ja mielenterveyden sisältöjen kokonaisuus – apua, tietoa ja vertaistukea.

withHeltti on laaja kokonaisuus terapiapalveluita sekä maksutonta, jokaisen vapaasti hyödynnettävissä olevaa mielenterveyden ja mielen hyvinvoinnin sisältöä sosiaalisen median kanavissa ja with.heltti.fi -osoitteessa.

withHeltin yli 90 psykologitaustaista lyhytterapeuttia ja psykoterapeuttia tarjoavat lyhytterapiaa, psykoterapiaa sekä pariterapiaa, perheterapiaa, nuorten terapiaa sekä johtajaterapiaa useilla kielillä, Heltin terapiatoimipisteissä sekä etänä.

Maksuttomat sisällöt ovat terapeuttien, psykologien ja mielen asiantuntijoiden tuottamia, ja tarjoavat lähes jokaisena viikonpäivänä suoraa ja rohkeaa puhetta erilaisista mielenterveyden teemoista.

TikTokissa @terapeuttiville kanavalla, Instagramissa sekä Twitch-stiimeissä ja YouTubessa sekä Spotifyssa. Lisäksi kaiken ikäiset keskustelevat mielenterveyden teemoista withHeltin keskustelufoorumeilla Discordissa ja Discoursessa.