23 ilmiötä vuodelle 2023

Lukupaketti käsittelee ajankohtaisia organisaatioissa, työyhteisöissä, johtamisessa ja jokaisen omassa työarjessa kohdattavia teemoja ja ilmiöitä niiden taustalla.

Joka vuonna esiin nousee ilmiöitä, jotka päätyvät kahvipöytäkeskusteluihin, uutisotsikoihin ja paljon puhuttaneiksi teemoiksi. Teemat kertovat siitä millaisessa maailmassa juuri sillä hetkellä elämme – toisaalta myös siitä mitä kaipaamme.

Organisaatioiden ja johtamisen kehittämiseen erikoistuneet organisaatiopsykologimme kokosivat organisaatioita, työyhteisöjä, johtajia, esihenkilöitä ja meitä jokaista pohdituttavia teemoja yksiin kansiin. Lisäsimme jokaiseen lyhyeen artikkeliin sinulle pohdittavaa, joiden avulla voit reflektoida ja inspiroitua.

 

Lataa lukupaketti

23 ilmiötä vuodelle 2023

51-sivuinen lukupaketti sisältää:

  • Ajankohtaisia kirjoituksia meidän jokaisen työelämää muokkaavista ilmiöistä: organisaation, johtamisen sekä yksilöiden työarjen tasoilla
  • Kiinnostavia näkökulmia, joiden avulla voit reflektoida arjessasi läsnäolevia arkisia työelämän ilmiöitä
  • Herätteleviä kysymyksiä, joita voit hyödyntää itse tai erilaisissa kohtaamisissa tiimissä ja johtotehtävissä olevien parissa
  • Kiteytyksiä ja muistilistoja hyödynnettäväksi arkeen

 


Ole osa ajatustyöhautomoa!

Ajatustyö on murroksessa – aivan kuin koko työelämä muutenkin. Me Heltissä haluamme pitää sinut ajan tasalla ajatustyön trendeistä, havainnoista ja kutsua mukaan Ajatustyöhautomon toimintaan. Tilaa Heltin ajatustyöhautomon ajankohtaiset aiheet ja tapahtumat suoraan sähköpostiisi. Saat ensikädessä tietoosi tulevat oppaat, raportit sekä kutsumme sinut kiinnostaviin webinaareihin sekä tapahtumiin.

Liity Ajatustyöhautomoon

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Lähettäessäsi lomakkeen, antamasi tiedot tallennetaan Heltin markkinointirekisteriin. Lue lisää tietosuojakäytännöstämme täältä.