Johtoryhmän opas onnistuneisiin transformaatioihin

56 % tranformaatioiden epäonnistumisista johtuu ihmisiin liittyvistä syistä

Tiesitkö, että muutosten johtamisessa organisaatiot jatkuvasti aliarvioivat sekä alun yhteisen ymmärryksen rakentamisen tärkeyden että sen vaatiman ponnistelun?

Kokeneet, useiden organisaatioiden transformaatioita tukeneet organisaatiopsykologimme Sini Lindholm ja Hanna Rainio kokosivat sinulle ja johtoryhmäkollegoillesi oppaan muutoksen käsittelyyn johtoryhmässä. Opas sisältää myös työkaluja sekä keskustelu- ja reflektiokysymyksiä muutosjohtamisen tueksi ja transformaation vauhdittamiseksi.

 

Lataa opas

Mitä johtoryhmille suunnattu opas sisältää?

26-sivuinen herättelevä ja transformaatioiden valmistelua ja johtamista tukeva paketti sisältää:

  • Teemoiteltuja johtoryhmille suunnattuja kysymyksiä johtoryhmän keskustelun tueksi, transformaatioiden johtamisen tueksi ja muutoksen jäsentämiseksi – ota osaksi johtoryhmän kohtaamisia
  • Työkaluja muutoksen vauhdittamiseen mm. painekohtien tunnistamisen ja tunteiden johtamisen avulla
  • Työkalun merkityksellisen muutosvision luomiseksi
  • Tukea ja työkaluja muutoksen johtamiseen sekä tranformaatiota tukevien roolien ja kyvykkyyksien tunnistamiseen

 


Ole osa ajatustyöhautomoa!

Ajatustyö on murroksessa – aivan kuin koko työelämä muutenkin. Me Heltissä haluamme pitää sinut ajan tasalla ajatustyön trendeistä, havainnoista ja kutsua mukaan Ajatustyöhautomon toimintaan. Tilaa Heltin ajatustyöhautomon ajankohtaiset aiheet ja tapahtumat suoraan sähköpostiisi. Saat ensikädessä tietoosi tulevat oppaat, raportit sekä kutsumme sinut kiinnostaviin webinaareihin sekä tapahtumiin.

 

Liity ajatustyöhautomoon

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Lähettäessäsi lomakkeen, antamasi tiedot tallennetaan Heltin markkinointirekisteriin. Lue lisää tietosuojakäytännöstämme täältä.