Ajatustyön mielenterveysdata 2021

Ajatustyön trendit, havainnot ja ilmiöt kaikki yksissä kansissa sinun ja kollegoidesi luettavaksi

Me Heltissä kohtaamme joka päivä satoja ihmisiä ja ajatustyöpaikkoja. Kuulemme miten ajatustyössä voidaan, millaiset teemat, ilmiöt ja trendit muovaavat työtä, työyhteisöjä, yrityskulttuureita ja työpaikkoja. Lisäksi analysoimme ajatustyön dataa, jotta saamme tuoretta tietoa ajatustyön kehittämiseksi.

Kokosimme dataan perustuvat havainnot ja ilmiöt yhteen, sekä lisäsimme myös dataa taustoittamaan vastaanotoille esiin nousevia teemoja vuoden 2021 dataan perustuen. Lisäksi ajatustyöpaikkoja ja satoja ajatustyöläisiä päivittäin kohtaavat asiantuntijamme kokosivat muutaman dataan perustuvan ennusteen – miten niihin pitäisi reagoida jo nyt työpaikoilla.

Lataa Ajatustyön mielenterveysdata -raportti

Ajatustyön mielenterveysdata 2022 -raportti

Ajatustyön trendit, havainnot ja ilmiöt -materiaali, joka antaa sinulle kokonaiskuvan miten ajatustyöpaikoilla voidaan. Raportti perustuu ajatustyöläisiin ja ajatustyöpaikkoihin erikoistuneen Heltin työterveyspalveluiden vuoden 2021 dataan.

Raportin sisältää erityisesti mielen hyvinvointiin ja mielenterveyteen liittyvää tietoa:

  • Miten ajatustyössä voidaan?
  • Jos 59,1% sairauspoissaoloista on mielenterveysperustaisia, niin mitkä ovat mielen pahoinvoinnin syyt?
  • Millaisia ilmiöitä ajatustyössä ja ajatustyöpaikoissa nousee esiin?
  • Mihin kiinnittää huomiota ajatustyön hyvinvoinnin ja työkyvyn johtamisessa erityisesti vuonna 2022?

 


Ole osa ajatustyöhautomoa!

Ajatustyö on murroksessa – aivan kuin koko työelämä muutenkin. Me Heltissä haluamme pitää sinut ajan tasalla ajatustyön trendeistä, havainnoista ja kutsua mukaan Ajatustyöhautomon toimintaan. Tilaa Heltin ajatustyöhautomon ajankohtaiset aiheet ja tapahtumat suoraan sähköpostiisi. Saat ensikädessä tietoosi tulevat oppaat, raportit sekä kutsumme sinut kiinnostaviin webinaareihin sekä tapahtumiin.

Liity Ajatustyöhautomoon

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Lähettäessäsi lomakkeen, antamasi tiedot tallennetaan Heltin markkinointirekisteriin. Lue lisää tietosuojakäytännöstämme täältä.