Kyselyt ja mittaukset

Selvitä miten työyhteisössäsi jaksetaan juuri nyt!

Heltin jaksamiskysely

Selvitä työyhteisön jaksamisen ja työkyvyn nykytila

Heltin jaksamiskysely on kustannustehokas, nopea ja luottamuksellinen sekä helppo tapa saada näkymä työntekijöiden jaksamiseen, muodostaa kuva jokaisen työntekijän työkyvystä yksilöllisesti ja reagoida yksilöllisiin jaksamishaasteisiin. Kyselystä tehdään yritystason analyysi ja saat tuloksiin perustuvat toimenpidesuositukset.

Kysely sisältää 10 kysymyksen itsearviointilomakeen oman stressitason ja uupumusriskin kartoittamiseen. Kyselystä tehdään yritystason yhteenveto ja riskihenkilöt poimitaan yksilöllisiin toimenpiteisiin.

Jaksamiskyselyyn sisältyy aina alkutapaaminen, kyselyn toteutus, analyysi sekä tulosten purku ja toimenpidesuositukset. Hinta alkaen 1000 € / yritys.

Heltin jaksamiskysely perustuu Karolinska Institutissa Tukholmassa on kehitettyyn itsearviointitesti KEDS:iin, jonka avulla voidaan selvittää, miten suuressa akuutin uupumisen vaarassa olet tällä hetkellä. 

 

Pyydä tarjous

extraimage
extraimage

Hyvinvointimittaukset

Selvitä työyhteisön fyysisen hyvinvoinnin tila

Haluaisitteko kokonaisvaltaisempaa kuvaa työntekijöidenne fyysisestä hyvinvoinnista? Meiltä saatte myös tilattua yhteistyökumppaneidemme aktiivisuuden ja unen mittauksen älylaitteita tai esimerkiksi Energiatestit, kuntotestit ja Firstbeat – hyvinvointimittaukset koko porukalle. Sopivat myös hyvin työyhteisön kiitokseksi tai vaikka joululahjaksi!

Suosittelemme fyysisen hyvinvointimittauksen oheen myös Heltin fysioterapeuttien toteuttamien taukojumppia tai treenejä. Taukojumpat ja treenit voidaan toteuttaa kotoa käsin etäyhteyksien avulla yhteisöllisyys huomioiden tai toimistollanne. Treeneissä hyödynnetään omaa kehonpainoa ja erityisiä välineitä ei tarvita.

 

Pyydä tarjous


Heräsikö kysymyksiä?

Kerromme mielellämme lisää

Lähetä tarjouspyyntö lomakkeella tai ole suoraan yhteydessä Mariin

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Lähettäessäsi lomakkeen, antamasi tiedot tallennetaan Heltin markkinointirekisteriin. Lue lisää tietosuojakäytännöstämme täältä.