Koulutukset ja valmennuspalvelut

Olipa sitten kyseessä ensiapukoulutus, luento, webinaari tai valmennuspalvelu,
tuomme hyvinvoinnin näkyväksi osaksi arkea uudella ajatustyöntekijät koukuttavalla tavalla.

 

Kysy lisää

extraimage

Ajankohtaista

Heltin Huolipalvelut

Henkisen hyvinvoinnin ja jaksamisen tueksi

Poikkeustilanteet lisäävät henkistä kuormitusta ja haastavat meidät uusilla tavoilla. Monet ovat uudessa tilanteessa ja kaipaavat matalan kynnyksen tukea ja apua niin omiin henkisen hyvinvoinnin haasteisiin, oman työn organisoimiseen, etätyön olosuhteiden parantamiseen, perhe-elämän haasteisiin kuin oman tiimin tukemiseen uudessa tilanteessa. Heltin Huolipalvelut on suunniteltu juuri tähän tarpeeseen ja täydentävät työterveyspalveluita.

 

Lue lisää


Heltti Akatemia

Koulutamme Heltti Akatemiassa esimiehiä ja HR:iä tunnistamaan ensimmäiset uupumisen merkit, mitä valmentava johtaminen on, sekä kuinka tukea aivoergonomiaa ja itseohjautuvaa työtä avoimissa koulutuksissa. Tutustu valmennusaiheisiin Heltti Akatemia -webinaareista. Lisäksi pidämme ajatustyöläisille räätälöityjä ensiapukoulutuksia.

Kaikki Heltti Akatemian koulutukset voidaan järjestää myös yritykselle omana ryhmänä toteutettavana kokonaisuutena.

Seuraavat koulutukset

Ilmoittaudu mukaan!

Syksyn koulutusten ilmoittautumislinkit avataan pian!

Valmennuspalvelut

Työyhteisönne hyvinvoinnin ja kasvun tueksi

Voit hankkia Heltistä monipuolisia työyhteisösi hyvinvointia ja kasvua tukevia palveluita.
Valmennustemme aiheet nousevat jäseniemme tarpeista,
joihin kuuluvat mm.:
esimies- ja coaching-taidot, itsensä johtaminen, aivoergonomia, fiksut työtavat, uni ja palautuminen ja ravitsemus.


Heltin valmennukset ovat saatavilla kaikkialla toimialueillamme:
pääkaupunkiseudulla, Turussa, Tampereella, Jyväskylässä ja Oulussa.

Work Coach

Tilaa psykologi toimistolle puoleksi päiväksi tai päiväksi jututtamaan työntekijöitäsi. Sparrausapua on luvassa niin arjen pieniin kuin suuriin stressin aiheisiin, työn muutoksiin, työn tuunaukseen että ajanhallintaan. WorkCoach auttaa ehkäisemään tietointensiivistä työtä tekevien työuupumusriskiä ja konflikteja työpaikalla. Heltin WorkCoach-palvelu lisää työntekijöiden työtehoa ja auttaa heitä löytämään myös työniloa ja merkityksellisyyttä työstä. WorkCoachina toimivat Heltin työterveys- ja organisaatiopsykologit, joilla on myös liiketoiminnallista osaamista.

Aloita muutos jo tänään!

 

Kysy lisää

Customer Wellbeing Coach

Kun kaipaat lisäpotkua yrityksesi hyvinvoinnin strategiseen johtamiseen, valitse Customer Wellbeing Coach. Customer Wellbeing Coachin päätehtävä on toimia yhteistyössä yrityksen HR:n kanssa työkyvyn ja työhyvinvoinnin johtamisessa, tavoitteiden asettamisessa, interventioiden suunnittelussa ja seurannassa. Lisäksi Customer Wellbeing Coach sparraa arjen henkilöstöhaasteiden ratkomisessa, muutosjohtamisessa ja uusien hyvinvointipalveluiden ideoinnissa. Customer Wellbeing Coachina toimivat Heltin työterveys- ja organisaatiopsykologit, joilla on myös liiketoiminnallista osaamista.

 

Kysy lisää

Luennot

Tilaa Heltin psykologi, fysioterapeutti tai ravitsemusterapeutti laittamaan työyhteisösi hyvinvointiin vauhtia. Luento tarjoaa tietoa ja inspiraatiota sovitusta aiheesta. Aihe voidaan räätälöidä tai valita seuraavista:

  • Itsensä johtaminen
  • Uni ja palautuminen
  • Työn tuunaaminen
  • Yritysjohdon kasvuklinikka
  • Energiaa oikealla ravitsemuksella
  • Laihdutus ja painonhallinta
  • Kehonhuolto

 

Kysy lisää

Pienryhmävalmennukset

Ryhmävalmennuksissa pureudutaan syvemmin hyvinvoinnin aiheisiin asettamalla tavoitteet, tekemällä erilaisia harjoitteita sekä alku- ja loppumittauksin. Pienryhmävalmennusten seurantaan ja tulosten analysointiin voidaan hyödyntää myös esimerkiksi yhteistyökumppaneidemme Garminin ja Ouran mittareita.

Koetko nukkuvasi huonosti tavalla tai toisella? Ovatko yöunesi huonolaatuisia, tai onko sinulla nukahtamisvaikeuksia? Entä heräiletkö pitkin yötä tai aivan liian aikaisin? Jos olet motivoitunut löytämään uusia tapoja toimia ja tulkita unitilannettasi, niin Heltin unriyhmä voi olla oikea paikka sinulle lähteä purkamaan ongelmaa. 

 

Kysy lisää


Heräsikö kysymyksiä?

Kysy lisää koulutuksista ja valmennuspalveluista

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Lähettäessäsi lomakkeen, antamasi tiedot tallennetaan Heltin markkinointirekisteriini. Lue lisää tietosuojakäytännöstämme täältä.
extraimage