Johtamisen nykytilan kartoitus ja kehittämissuunnitelma

Puhdas itseohjautuvuus on aikamme myytti. Me yksilöt tarvitsemme toisiamme peiliksi, pysähtymisen ja ajattelun venyttämisen tueksi. Itseohjautuvuuden tilalle on syntynyt valtava kaipuu hyvälle johtajuudelle. Työn murros lisää tarvetta dialogisuudelle ja valmentavalle johtajuudelle.

Johtajuuden ja johtajuuspalveluiden pitää kehittyä kaikilla tasoilla, ja on tärkeää varmistaa valmiudet johtaa niin yksilöitä kuin yhteisöjä.

 

Ota yhteyttä

extraimage

Miksi?

Johtajuus on joukkuelaji

Tiedätkö, miten johtamiskulttuurinne toteutuu arjen valinnoissa? Ymmärtääkö jokainen esihenkilö oman roolinsa ja osaako hän toimia sen mukaisesti? Johtajuus on joukkuelaji. Johtamista pitää johtaa ja johtajuus tarvitsee ympärilleen organisaation, joka uudistumiskyvyllään ja kulttuurillaan mahdollistaa johtajuuden onnistumisen. Selvittämällä johtamisen nykytilan pystyt kohdentamaan johtamisen kehittämisen vaikuttavasti.

Mitä?

Johtamisen voimavarat ja kehittämisen mahdollisuudet

Johtamisen nykytilan kartoitus ja kehittämissuunnitelma auttaa ymmärtämään johtamisen voimavarat ja kehittämisen mahdollisuudet. Johtamista tarkastellaan kartoituksessa henkilöstön kokemusten, johtamisrakenteiden ja esihenkilöiden itsearvioiden näkökulmista.

extraimage
extraimage

Miten?

Hyvän johtajuuden varmistaminen

Nykytilan kartoitus sisältää koko organisaatiolle tarkoitetun kyselyn ja avainhenkilöiden haastattelut. Kehittämissuunnitelma rakennetaan yhdessä Heltin moderoimassa työpajassa, jonka vetää Heltin kokenut, ajatustyöläisten ja ajatustyöorganisaatioiden arjen, työyhteisön ja johtamisen kehittämiseen erikoistunut organisaatiopsykologi. Kartoitusta voi jatkossa hyödyntää myös kehittämistoimenpiteiden toteutumisen arvioinnissa.

Asiakkaitamme

Heltti palvelee jo yli 1000 yritystä valtakunnallisesti

 

“Olen älyttömän ylpeä meistä kaikista – saimme todella paljon aikaiseksi. Yhdessä saimme rakennettua luottamuksen ilmapiirin, avoimuuden, jossa meidän oli helppo käsitellä asioita. Oma sisäinen energiani on nyt myös tämän prosessin uudistusten myötä paremmalla tasolla. Kehitysprosessin hyötyjä meille oli mm. seuraavat: työskentelymme systemaattisuus ja fokus on vahvistunut, uudistamisen kautta saimme lisäksi erilaisuutemme paremmin hyötykäyttöön koko organisaatiota ajatellen. Ymmärrämme ja tunnemme johtoryhmänä toisiamme nyt paremmin ja olemme ns. samalla sivulla.”

– PETRI GRANDELL, CEO, OY BRYNOLF GRÖNMARK AB

     
    
         

Ota yhteyttä suoraan Siniin tai laita viestiä lomakkeella.