Johdon coaching ja johdon terapia

Kehitämme organisaatioiden johtajuutta ja johtajia yksilöinä.

Johtaja on usein tehtävässään varsin yksin. Mahdollisuus saada tukea, sparrausta omille ajatuksille ja ymmärtää itseään syvällisemmin tulisi olla jokaisen johtajan oikeus. Lisäksi reflektointikyky on nyt ja tulevaisuudessa yhä tärkeämpi metataito.

Johdon terapia ja coaching harjoituttaa tutkitusti reflektointikykyä ja kehittää mielitajua (mindsight).

 

Kysy lisää

 

Business coaching

Kun haet sparraustukea liiketoimintatavoitteiden edistämiseksi, johon oman toiminnan reflektointi osana kuuluu, suosittelemme sinulle Business Coaching palveluamme.

Business coacheillamme on psykologisen osaamisen lisäksi monipuolinen liiketoiminnan ja johtamisen tuntemus sekä oma kokemus esimiestehtävissä. Usein ohjausprosessimme ovat yhdistelmä johdon terapiaa ja coachingia.

Suosittelemme johdon terapiaa työelämän murroskohdissa

 • kun aloitat uudessa positiossa
 • jos koet oman työintosi hiipuneen Sinulle tyypillisestä tasosta tai
 • kun sinulla on muita isoja muutoksia elämässäsi

Johdon terapia

Kun haluat ymmärtää paremmin miten sinusta on tullut Sinä, millaisia sokeita pisteitä Sinulla on, miten sisäistetyt vuorovaikutus- ja käyttäytymismallit ohjaavat Sinua tänä päivänä ja haluat uudistaa omia käyttäytymismallejasi ja kehittää tunnetaitojasi johtajana, suosittelemme että valitset terapiapolun.

Johdon terapiamme pohjautuu kognitiivisanalyyttiseen (KAT) -suuntaukseen, jossa tarkastellaan sisäänrakentuneita vuorovaikutus- ja käyttäytymismallejamme, tullaan niistä tietoisemmiksi ja tätä kautta uudistetaan omia käyttäytymismallejamme ja vahvistetaan jo toimivia tapojamme. KAT-lähestymistavan hyödyntäminen tuo lisäksi tässä ajassa kriittisen systeemisen näkökulman kehittymiseen; emme tarkastele Sinua johtajana vain yksilönä, vaan osana laajempaa systeemiä ja vuorovaikutuskenttää.

Johdon coachingin ja johdon terapian hyödyt

Johdon coachingin ja johdon terapian avulla tulet oivaltamaan itsestäsi ja toimintatavoistasi uutta ja uudistut johtajana pysyvästi. Johtajana kytkeydyt vahvemmin itseesi – kuka Sinä pohjimmiltasi olet ja haluat olla, miten aiemmat kokemuksesi ovat muokanneet sinua ja vaikuttavat siihen, kuinka toimit ja johdat. Pysyvät uudistukset johtamistavassasi johtavat parempaan työntekijä- ja kollegakokemukseen ja tätä kautta parempiin liiketoiminnan tuloksiin. Elät kokonaisvaltaisesti enemmän itsesi näköistä elämää

 

Olemme tukenasi johtajuusmatkalla

Heltistä löydät sekä kokeneita psykoterapeutteja että business coacheja oman johtajuusmatkasi tueksi ja organisaatiosi johtajuuden kehittämiseksi.

  • Johdon terapiassa ja coachingissa harjoitamme tietoisesti mielemme jumiutuneita kytkentöjä sekä muutamme tapojamme tuntea ja toimia.
  • Opit paremmin ymmärtämään oman käyttäytymistä ja omaa toimintaa ohjaavia tekijöitä. Ne ovat välttämättömyys hyvälle johtajuudelle.
  • Asiantuntijamme ovat tukeneet johtajia erilaisissa tilanteissa niin lyhyempikestoisissa coachingeissa ja terapioissa, kuin olleet osana johtajan tukiverkostoa säännöllisesti ja vuosien ajan.

   

Asiakkaitamme

Heltti palvelee jo yli 700 yritystä valtakunnallisesti

 

”“Olen älyttömän ylpeä meistä kaikista – saimme todella paljon aikaiseksi. Yhdessä saimme rakennettua luottamuksen ilmapiirin, avoimuuden, jossa meidän oli helppo käsitellä asioita. Oma sisäinen energiani on nyt myös tämän prosessin uudistusten myötä paremmalla tasolla. Kehitysprosessin hyötyjä meille oli mm. seuraavat: työskentelymme systemaattisuus ja fokus on vahvistunut, uudistamisen kautta saimme lisäksi erilaisuutemme paremmin hyötykäyttöön koko organisaatiota ajatellen. Ymmärrämme ja tunnemme johtoryhmänä toisiamme nyt paremmin ja olemme ns. samalla sivulla.”

– Petri Grandell, CEO, Oy Brynolf Grönmark Ab

     
    
         


Ota yhteyttä

Laita viestiä lomakkeella tai ota yhteyttä suoraan Siniin.

 • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Lähettäessäsi lomakkeen, antamasi tiedot tallennetaan Heltin markkinointirekisteriin. Lue lisää tietosuojakäytännöstämme täältä.