Webinaarit

Heltti | 12.1.2021

Jäsenetuwebinaari: Identiteettivarkaus – ehkäise, minimoi ja hoida tilanne

TI 2.2. klo 11-11:20 – ILMOITTAUDU

Lähestulkoon kaikki päivittäinen asiointimme tapahtuu nykyään netissä, ja sosiaalinen media on vahvasti osana arkeamme. Yhdistelemällä esimerkiksi saman sähköpostiosoitteen alle eri palveluihin koottuja henkilötietoja, etevän identiteettivarkaan tehtävä on loppujen lopuksi melko helppo. Tuloksena voi uhrille olla merkittävää haittaa, taloudellista vahinkoa, ahdistusta ja turvattomuuden tunnetta pitkästä selvitystyöstä puhumattakaan. Jo yli puoli miljoonaa suomalaista on joutunut kyseisen rikoksen kohteeksi.

mySafetyn asiantuntija Kimmo Hellgrén kertoo veloituksettomassa Heltin jäsenetuwebinaarissa identiteettivarkaudesta ilmiönä, sekä vinkkejä kuinka siltä voi suojautua ja kuinka minimoida vahinkoja. Webinaariin osallistujat kuulevat myös lisää mySafetyn Heltti jäsenedusta, identiteettivakuutuksesta, sekä ovat oikeutettuja spesiaaliin webinaaritarjoukseen. Tervetuloa mukaan!  

ILMOITTAUDU


Heltti jäsenetuna mySafetyn Identiteettivakuutus veloituksetta yhdeksi vuodeksi. Löydät kaikki Heltti jäsenedut lunastusohjeineen MyHeltistä

Lue myös: Identiteettivarkaus voi tapahtua kenelle tahansa – 6 ohjetta suojautumiseen