Webinaarit

Heltti | 22.4.2021

Jäsenetuwebinaari: Mikä on Gubbe-palvelu?

– Gubbe mahdollistaa säännöllistä seuraa ja apua ikäihmiselle sekä parantaa läheisten elämänlaatua

To 6.5. klo 13-13:20

Omaisten huoli rakkaan ikäihmisen jaksamisesta ja kotona selviämisestä on yhä useammalle työikäiselle arkipäivää. Iän karttuessa liikkumisen määrä usein vähenee, muisti saattaa alkaa reistailemaan eikä ikäihmisen luona pääse vierailemaan ja auttamaan niin usein kuin tarve vaatisi. Moni painii myös teknologia-ongelmien kanssa ja usein kärsitään yksinäisyydestä.

Gubben omais-asiakkaille tehdyn kyselyn perusteella ennen palvelun piirissä oloa oma arki koettiin hektisenä, ja huoli esimerkiksi kaukana asuvasta ikäihmisestä rasitti henkisesti päivittäin huonontaen elämänlaatua merkittävästi. Jo kahden kuukauden Gubben käyntien jälkeen ikäihmisen fyysinen sekä psyykkinen toimintakyky lähtee kohoamaan, ja samalla vaikutus myös omaisiin on välitön – huoli rakkaan ikäihmisen hyvinvoinnista vähenee.

Gubben Carolina kertoo Heltin jäsenetuwebinaarissa Gubbe-palvelun hyödyistä, vaikutuksesta koko perheen hyvinvointiin sekä esimerkkejä asiakastarinoista millaisia vaikutuksia palvelulla on ollut koko perhepiirille. Tervetuloa mukaan tutustumaan Gubbe-palveluun, ja kysymään lisää! Ilmoittautumalla saat myös webinaaritallenteen.

ILMOITTAUDU


Heltin jäsenillä on mahdollisuus kokeilla Gubben palvelua kuukauden ajan ilmaiseksi (etu 304 € !) Hyödynnä etu kirjautumalla MyHelttiin

Blogi: Kun rakas ikäihminen voi hyvin, myös omaiset voivat hyvin

Lisätietoja Gubbesta: www.gubbe.io