Heltti x Firstbeat
– Kohti elinvoimaisempaa organisaatiota -palvelu

Dataan perustuvaa ennaltaehkäisevää tukea työyhteisöjen ja yksilöiden hyvinvoinnin kehittämiseen

Organisaatioissa on havahduttu kasvavaan huoleen, mitä henkilöstömme työkyvylle on tapahtumassa ja millaisen riskin tämä muodostaa yksilönäkökulman lisäksi organisaation tuottavuudelle.

Heltin ja Firstbeatin palvelu auttaa tunnistamaan työkykyriskejä ennalta ja löytämään keinoja parantaa koko työyhteisön sekä yksilöiden hyvinvointia. Aloita 6 kuukauden vaiheistettu matka kohti elinvoimaisempaa organisaatiota ja yksilöitä jo tänään!

 

Ota yhteyttä

 

extraimage
extraimage

Dataohjattua työyhteisön kehittämistä

Miten palvelu tukee koko työyhteisöä?

Tiesitkö, että yli kolmannes ajatustyöläisen työpäivistä ei sisällä minuuttiakaan palautumista? Kuormitusta ei pureta vain yksilön tasolla, vaan on kiinnitettävä huomioita organisaation työnteon kulttuuriin ja tapoihin sekä johtamiseen.

  • Yhteispalvelu muodostuu kokonaisuudesta Firstbeat Life mittauksia, johdon raportointia ja sparrauksia sekä henkilöstölle kohdennettuja, datan perusteella räätälöityjä hyvinvointi-webinaareja ja ryhmä-sparrauksia.
  • Firstbeat Life mittausten avulla saat koko työyhteisö- ja ryhmätason analytiikkaa hyvinvoinnista, kuormituksesta ja palautumisesta
  • Heltin organisaatiokehittämisen ja johtamisen asiantuntijat analysoivat organisaatiosi dataa ja sparraavat kanssasi. Autamme sinua löytämään oikeanlaiset ja oikea-aikaiset toimenpiteet työyhteisön hyvinvoinnin lisäämiseksi ja työkykyriskien tunnistamiseksi.

Yksilöllistä dataa ja keinoja
hyvinvoinnin parantamiseksi

Miten palvelu tukee yksilöitä?

Tiesitkö, että 30 % asiantuntijoista palautuu heikosti – alle 60 % unesta on oikeasti palauttavaa

Heltin ja Firstbeat Lifen yhteispalvelu tarjoaa yksittäisille työntekijöille kannustavan tavan tunnistaa omia palautumisen keinoja ja parantaa hyvinvointia kestävästi.

  • Mittaus ja yksilöraportointi: Yksilöt saavat käyttöönsä Firstbeat Life -mittarit, jotka antavat tietoa stressitasoista, palautumisesta, unesta sekä liikunnasta. Erittäin tarkka mittalaite ja Firstbeat Life -mobiilisovellus avaavat yhteyden kehon reaktioiden ja arkielämän valintojen  välillä.
  • Hyvinvointi-webinaarit: Säännölliset, datan perusteella muodostuvat Heltin asiantuntijoiden pitämät webinaarit antavat konkreettisia vinkkejä ja tukea oman työn ja kokonaisvaltaisen arjen rutiinien muuttamiseksi paremmin hyvinvointia tukevaksi.
  • Ryhmä-sparraukset: Säännölliset rganisaatiopsykologin vetämät ryhmät antavat vertaistukea ja avaimia muutokseen. Keskustelua tuloksista, tukea konkreettisten muutosten suunnitteluun ja toteutukseen mm. luentojen aiheisiin liittyen.

Heltti ja Firstbeat organisaatiosi tukena

  • Firstbeat Life on hyvinvointiratkaisu, joka auttaa edistämään terveyttä, ennakoimaan mahdollisia työkykyriskejä ja jaksamaan arjessa paremmin. Ammattilaistason teknologia tarjoaa erittäin tarkkaa fysiologista mittausdataa stressistä, palautumisesta, unesta ja liikunnan terveysvaikutuksista
  • Heltin organisaatioiden kehittämisen ja johtamisen asiantuntijapalveluiden avulla Firstbeat Lifen analytiikkaa valjastetaan ei pelkästään yksilön hyvinvoinnin, vaan koko työyhteisön tuottavuuden varmistamiseen.
  • Yhteispalvelu soveltuu kaikenkokoisille yrityksille.

 

Katso palvelun esittely

Haluatko lisätietoja palvelusta?

Laita meille viestiä lomakkeella tai ole suoraan yhteydessä Mariin.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Lähettäessäsi lomakkeen, antamasi tiedot tallennetaan Heltin markkinointirekisteriin. Lue lisää tietosuojakäytännöstämme täältä.