Työyhteisön ja itsensä kehittämisen palvelut

Hyvinvoinnin ja kasvun tueksi

Olipa sitten kyseessä ensiapukoulutus, luento, webinaari, terveyskysely tai valmennuspalvelu, Heltti tuo hyvinvoinnin näkyväksi osaksi arkea uudella ajatustyöntekijät koukuttavalla tavalla.

 

Kysy lisää

Mitä saisi olla?

Saat palvelumme suoraan toimistolle tai etänä

Koulutukset

Heltti Akatemian avoimissa koulutuksissa valmennetaan esimiehiä, HR:iä ja yksilöitä erilaisiin työelämätaitoihin. Lisäksi järjestämme ajatustyöläisille räätälöityjä ensiapukoulutuksia.

Luennot ja valmennukset

Kutsu Heltin asiantuntija työpaikallenne!  Luennot ja valmennukset tarjoavat tietoa ja inspiraatiota sovitusta aiheesta, ja valmennuspalvelumme on suunniteltu vahvistamaan HR-tiimiänne.

Muut palvelut

Me Heltillä toimimme ketterästi ja tuemme yrityksiä yllättävissäkin tilanteissa. Esim. huolipalvelut, hyvinvointimittaukset, kyselyt ja taukojumpat aina räätälöitynä yrityksenne ajankohtaisiin tarpeisiin.


Ota yhteyttä

Kerromme mielellämme lisää

Lähetä tarjouspyyntö lomakkeella tai ole suoraan yhteydessä Anniin

“Heltin asiakkuuksista vastaava, joka innostuu maailman muuttamisesta paremmaksi. Intohimonani on terveysalan mullistaminen yksilöllisillä, ennakoivilla ja älykkäillä terveyspalveluilla. Näistä palveluista jokainen työpaikka löytää myös lisää energiaa ja tuottavuutta työhön. Tästä keskustelen kanssasi mieluusti lisää!
– Anni

p. 040 079 2488
anni.tuominen@heltti.fi

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Lähettäessäsi lomakkeen, antamasi tiedot tallennetaan Heltin markkinointirekisteriini. Lue lisää tietosuojakäytännöstämme täältä.