Työyhteisön ja itsensä kehittämisen palvelut

Hyvinvoinnin ja kasvun tueksi

Heltti tuo työn murroksen, työkyvyn ja hyvinvoinnin johtamisen sekä kestävän työyhteisön hyvinvoinnin näkyväksi osaksi arkea herättelevällä, työyhteisöä, esihenkilöitä, johtajia ja johtoryhmiä koukuttavalla tavalla.

Inspiroivat ja rohkeat asiantuntijamme ovat käytettävissäsi, oli sitten kyseessä webinaari, herättelevä puheenvuoro tai osallistava luento. Meiltä saat myös jaksamis- ja terveyskyselyt sekä ensiapukoulutukset. Palvelut saatavilla suomeksi, englanniksi ja ruotsiksi.

 

Kysy lisää

Mitä saisi olla?

Saat palvelumme suoraan toimistolle tai etänä

Heltti Akatemia

Heltti Akatemia tarjoaa luentoja, webinaareja ja koulutuksia ajankohtaisista työelämän, johtamisen ja työyhteisöjen hyvinvoinnin teemoista. Heltti Akatemian koulutuskalenterista löytyvät teemat puhuttelevat erityisesti esihenkilöitä, HR:iä ja johtajia.

Yrityskohtaiset luennot ja webinaarit

Haluatko tarjota tietoa, inspiroida tai käytännön vinkkejä työyhteisöllesi tai tietylle kohderyhmälle? Kutsu Heltin asiantuntija paikalle! Suunnittelemme ja toteutamme juuri sinun työyhteisösi tai ryhmäsi tarpeita tukevat webinaarit, osallistavat luennot ja puheenvuorot.

Kyselyt ja mittaukset

Me toteutamme erilaisia hyvinvointimittauksia, jaksamiskyselyitä, terveyskyselyitä koko henkilöstölle tai rajatuille ryhmille. Palveluumme kuuluu aina aloituspalaveri, kyselyn tai mittauksen toteutus, tulosten analysointi ja toimenpidesuositukset.

Ensiapukoulutus

Työturvallisuuslain mukaan työnantajan on huolehdittava riittävästä ensiapuvalmiuden toteuttamisesta. Suomen Punaisen Ristin suositus on, että vähintään 5% työpaikan henkilöstöstä on saanut ensiapukoulutuksen. Heltti tarjoaa ensiapukoulutuksia sekä avoimina ryhminä että yrityksille räätälöitynä.

Muut palvelut

Me Heltillä toimimme ketterästi ja tuemme työyhteisöjen arkea yllättävissäkin tilanteissa. Muut palvelut -osiosta löydät työelämän ja työyhteisön ajankohtaisiin tilanteisiin soveltuvat palvelut, kuten taukojumpat, huolipalvelut ja koronasta palautumista tukevat Takaisin työpaikalle -palvelut aina räätälöitynä yrityksenne ajankohtaisiin tarpeisiin.


Ota yhteyttä

Kerromme mielellämme lisää

Lähetä tarjouspyyntö lomakkeella tai ole suoraan yhteydessä Mariin

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Lähettäessäsi lomakkeen, antamasi tiedot tallennetaan Heltin markkinointirekisteriin. Lue lisää tietosuojakäytännöstämme täältä.