Etsitkö meitä?

Palatko halusta tehdä asioita eri tavalla ja olla mukana uudistamassa työterveyttä? Kasvojamme hivelee raikas vauhdin huuma ja etsimme jatkuvasti uusia helttiäisiä tiimiin. Jos sinussa on sopivassa suhteessa Heltin arvoja lempeä, pokkaa, tarmoa ja hehkua, jätä meille hakemuksesi jo tänään.

Tutustu Heltin arvoihin

Avoin hakemus

Etkö löytänyt etsimääsi?

Jätä avoin hakemus

Millaista on olla Helttiäinen?

Kaisa Ojala

Helttiäisenä saan olla töissä oma itseni eikä minun tarvitse peittää innostusta ja naurunpurskahduksia ja saan myös hakeutua omaan rauhaani, kun sitä tarvitsen. Työkaverini ovat alansa huippuja ja meillä on yhteisenä intohimona tehdä parhaamme ihmisten hyvinvoinnin ja terveyden eteen. Yksi parhaista asioista Heltissä on meidän helttiäisten yhteistyö, johon liittyy vahvasti keskinäinen arvostus ja luottamus.

Kaisa Ojala

Työterveyshoitajien Coach
Perttu Vähämurto

Olen Perttu Vähämurto, työterveyshuollon erikoislääkäri. Työterveyshuollon monipuolinen arki ja työkyvyn tukeminen ovat parasta työssäni. Heltin uudenlainen ja kokeileva tapa toimia ovat asioita, joita arvostan. Fyysistä kuntoani hoidan pyöräilemällä työmatkoja ja osallistumalla Heltin tarjoamalle rantalentopallovuorolle.

Perttu Vähämurto

Työterveyslääkäri
Johanna Vilmi

Olen valmentavalla ja ratkaisukeskeisellä otteella työskentelevä psykologi. Työskentelen jäsentemme kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin ja työelämädraivin kehittämiseksi. eMBA-koulutukseni kautta ja start up-maailmassa uineena ymmärrän myös asiakkaidemme liiketoiminnallisia tavoitteita.

Johanna Vilmi

Työterveyspsykologi ja HR Coach

Arki Heltissä

Heltti numeroina

+6000
jäsentä eli asiakasyritysten työntekijää
95 %
jäsenistä ajatus- ja tietotyöläisiä
65%
toiminnasta ennaltaehkäisevää
200 %
enemmän yhteydenottoja työterveyteen

Onko sinussa

lempeä, hehkua, tarmoa ja pokkaa?

Heltissä jokainen työntekijä on yhtä arvokas, mistä kertoo vaikkapa se, että meillä johtoryhmään kuuluu joka ikinen helttiäinen. Haastatteluvaiheessa pääsetkin tapaamaan mahdollisimman monen meistä – toisinaan jopa jonkun jäsenemmekin. Älä epäröi laittaa hakemusta sisään jo tänään. Odotamme tapaamistasi innolla!

Jätä avoin hakemus