Etsitkö meitä?

Palatko halusta tehdä asioita eri tavalla ja olla mukana uudistamassa työterveyttä? Kasvojamme hivelee raikas vauhdin huuma ja etsimme jatkuvasti uusia helttiäisiä tiimiin. Jos sinussa on sopivassa suhteessa Heltin arvoja lempeä, pokkaa, tarmoa ja hehkua, jätä meille hakemuksesi jo tänään. Vastaamme sinulle henkilökohtaisesti 2 päivän sisällä.

Jätä avoin hakemus

Millaista on olla Helttiäinen?

Kaisa Ojala

Olen monesta asiasta innostuva, helposti hymyilevä ja elämään toiveikkaasti ja luottavaisesti suhtautuva helttiäinen. Työssäni minua inspiroi mahdollisuus olla mukana ihmisten työelämän kohentamisessa ja heidän elämänlaatunsa parantamisessa. Fiilistelen aurinkoisia päiviä ja mahdollisuutta liikkua monella eri tavalla.

Kaisa Ojala

Työterveyshoitaja ja hoitajien PT
Perttu Vähämurto

Olen Perttu Vähämurto, työterveyshuollon erikoislääkäri. Työterveyshuollon monipuolinen arki ja työkyvyn tukeminen ovat parasta työssäni. Heltin uudenlainen ja kokeileva tapa toimia ovat asioita, joita arvostan. Fyysistä kuntoani hoidan pyöräilemällä työmatkoja ja osallistumalla Heltin tarjoamalle rantalentopallovuorolle.

Perttu Vähämurto

Työterveyslääkäri
Johanna Vilmi

Olen valmentavalla ja ratkaisukeskeisellä otteella työskentelevä psykologi. Työskentelen jäsentemme kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin ja työelämädraivin kehittämiseksi. eMBA-koulutukseni kautta ja start up-maailmassa uineena ymmärrän myös asiakkaidemme liiketoiminnallisia tavoitteita.

Johanna Vilmi

Työterveyspsykologi ja HR Coach

Arki Heltissä

Heltti numeroina

+5000
jäsentä eli asiakasyritysten työntekijää
95 %
jäsenistä ajatus- ja tietotyöläisiä
65%
toiminnasta ennaltaehkäisevää
200 %
enemmän yhteydenottoja työterveyteen

Onko sinussa

lempeä, hehkua, tarmoa ja pokkaa?

Heltissä jokainen työntekijä on yhtä arvokas, mistä kertoo vaikkapa se, että meillä johtoryhmään kuuluu joka ikinen helttiäinen. Haastatteluvaiheessa pääsetkin tapaamaan mahdollisimman monen meistä – toisinaan jopa jonkun jäsenemmekin. Älä epäröi laittaa hakemusta sisään jo tänään. Odotamme tapaamistasi innolla!

Jätä avoin hakemus