Olipa kerran

Kiinalainen kylälääkäri

Perinteisen kiinalaisen kylälääkärin palkkio perustui terveiden kyläläisten määrään sen sijaan, että lääkäri olisi laskuttanut tehdyistä toimenpiteistä. Mitä enemmän kylässä oli terveitä asukkaita, sitä leveämmin lääkäri eli. Lääkäri kulki kylässä edistäen heidän terveyttään, kannustaen terveellisiin valintoihin ja hoitaen sairaat nopeasti terveiksi. Tähän filosofiaan perustuu myös Heltin toimintamalli.

extraimage

Kärkipaikoilla

Alaa ravistelemassa

“Perinteinen työterveys tuntuu nyt todella kivikautiselta” totesi asiakkaamme Solitan henkilöstöjohtaja Jonne Seppä saatuaan apua akuuttiin selkävaivaansa metsän keskelle. Heltin jäsenenä Seppä oli laittanut viestiä omalle työterveystiimilleen MyHeltti-palvelun kautta. Tunnin päästä hän jo seisoi tarvitsemansa lääkkeet kourassa lähimmässä apteekissa. Vaikka Heltillä 76 % terveysasioista voidaan hoitaa etänä, emme ole etäällä. Meillä ja yritykselläsi on yhteinen tavoite: pitää työntekijät terveinä.

Etänä ja läsnä

Arjessa mukana

Heltille ei tulla vasta silloin, kun pää on kainalossa. Kaksi kolmasosaa kaikesta tekemisestämme on ennaltaehkäisevää, ja tähän suhtaudumme vakavasti. Me haluamme pitää jäsenemme kunnossa olemalla aidosti heidän arjessaan mukana. Kaikkien yhteinen etu on, että flunssat hoidetaan tehokkaasti. Näin aikaa voidaan käyttää aivotyön haasteisiin. 95 % asiakkaistamme ovat ajatus- ja tietotyöläisiä. Lepo on uusi musta.

Sinulle. Meiltä.

Työntekijöiden yritys

Heltti on kotimainen vuonna 2013 perustettu älytyöterveysyritys, jonka omistajina ovat työntekijät ja kourallinen nimekkäitä sijoittajia, Risto Siilasmaa mukaan lukien. Meidän tavoitteenamme on vaikuttaa positiivisella tavalla 500 000 ihmisen hyvinvointiin vuoteen 2020 mennessä. Pelkän sairaudenhoidon sijaan työterveyshoitajamme, lääkärimme, psykologimme ja fysioterapeuttimme tekevät kaikkensa, ettet joutuisi olemaan potilas.

extraimage

Tule mukaan

Jäsenenä tai työntekijänä