Tervetuloa Heltin verkkokauppaan

Täältä löydät erilaiset verkko-tilattavat palvelut työpaikoille – tutustu ja tilaa silloin kun sinulle sopii

Tilaa hyvinvointia tukevat palvelut työpaikallesi juuri silloin, kun se sinulle sopii. Heltin verkkokauppa tarjoaa esimerkiksi mielen hyvinvoinnin ja mielenterveyden palveluita, luentoja ja koulutuksia sekä työterveyden palveluita työpaikallesi.

 

Tutustu verkkokaupan valikoimaan

Verkkokaupan valikoimassa tällä hetkellä:

Sinua ei vielä veloiteta tilauksen yhteydessä, vaan voit tehdä tilauksen ja maksaa laskulla. 

Haluatko kysyä lisää tai sparria? Ota yhteyttä!

Mikäli kaipaat lisätietoja tietystä palvelusta tai kaipaat sparria miten voisimme tukea työpaikkaasi, älä epäröi olla yhteydessä!

Aino Ahola | LinkedIn
aino.ahola@heltti.fi
040 823 5393
Anni Tuominen | LinkedIn
anni.tuominen@heltti.fi
0400 792 488

TUOTEKATEGORIA: TYÖTERVEYS

Kiinteähintainen, tietotyöhön erikoistunut työterveys

Työterveys

Aloittelija -paketti

Jostain pitää startata, kun yritykseen palkataan ensimmäisiä työntekijöitä. Aloittelija-paketti on sopiva silloin, kun sinun pitää täyttää lakisääteiset velvollisuudet ja haluat kumppanin joka on suomalainen ja kasvollinen.

Voit aina laajentaa palvelua myöhemmin, kun hetki on hyvä.

Hinta 28 € / kk / työntekijä. Hinta ennen työterveyden Kela-korvauksia

 

Tutustu ja tilaa tästä

Työterveys

Huolehtija -paketti

Kun haluat, että työntekijäsi pääsevät tarvittaessa mutkattomasti sairaanhoidon piiriin ajasta ja paikasta riippumatta eikä heidän tarvitse kuluttaa arvokasta työaikaa odotellessa hoitoonpääsyä.

Huolehtija-paketti on fiksu valinta – mitä nopeammin hoitoon, sitä nopeammin terveenä työpaikalle.

Hinta 42 € / kk / työntekijä. Hinta ennen työterveyden Kela-korvauksia

 

Tutustu ja tilaa tästä

Työterveys

Edelläkävijä -paketti

Kun haluat, että työpaikallasi panostetaan proaktiivisesti ihmisten jaksamiseen ja hyvän työkyvyn ylläpitämiseen. Haluat varmistaa, että teillä on myös osaamista johtaa jaksamista, sekä asiantuntijakumppani tukena.

Edelläkävijä-paketissa me johdamme kanssasi työntekijöidesi jaksamista ja teemme yhdessä toimenpiteitä ennakoiden.

Hinta 52 € / kk / työntekijä. Hinta ennen työterveyden Kela-korvauksia

 

Tutustu ja tilaa tästä


TUOTEKATEGORIA: MIELEN PALVELUT - YKSILÖ

Tilaa yksilön mielen hyvinvointia tukevia palveluja

Otamme sinuun yhteyttä sopiaksemme tarkemmin kanssasi palvelun aikatauluista ja toteutuksesta.

Mielen palvelut – Yksilö

In-house Coach / Psykologi

In-house psykologi tarjoaa työpaikallasi tapahtuvaa työntekijöiden keskustelutukea. In-house coach puolestaan keskustelutuen lisäksi tukee erityisesti johtamiseen liittyvissä asioissa tarjoamalla esihenkilöiden ja tiiminvetäjien sparrausta. Coach myös tarvittaessa tukee haastavissa tilanteissa tai konsultoi konfliktitilanteisiin liittyen.

 

Tutustu ja tilaa tästä

Mielen palvelut – Yksilö

Mindy mielenhuolto

Matalan kynnyksen keskusteluapua eri elämäntilanteissa kokeneen mielen ammattilaisen kanssa. Neljä vaikuttavaa, lyhytterapeuttiseen työotteeseen perustuvaa tapaamiskertaa, joiden aikana pureudutaan mielen haasteisiin ja haetaan konkreettisia ratkaisuja. Käynneistä ei tehdä Kanta-merkintöjä.

 

Tutustu ja tilaa tästä

Mielen palvelut – Yksilö

Lyhytterapia

Lyhytterapia on tutkitusti vaikuttava ja muutosta tukeva hoitomuoto, kun työntekijällä on eri syistä johtuvaa kuormittuneisuutta, stressiä, ahdistuneisuutta tai kriisitilanteita. Heltin lyhytterapiaa tekevät asiantuntijat ovat laillistettuja psykologeja ja terveydenhuollon ammattilaisia, joilla on lyhytterapeuttisen työskentelyotteen täydennyskoulutus.

 

Tutustu ja tilaa tästä


TUOTEKATEGORIA: MIELEN PALVELUT - RYHMÄT

Tilaa ryhmämuotoisia mielen palveluja työpaikoille

Tilattuasi palvelun verkkokaupasta otamme sinuun yhteyttä sopiaksemme tarkemmin kanssasi palvelun aikatauluista ja toteutuksesta.

Mielen palvelut – Ryhmät

Oman mielen johtamisen valmennus

Työikäisten ja erityisesti ajatustyöntekijöiden keskittymiskyky, laadukkaan ajattelutyön edellytykset ja aivojen hyvinvointi ovat usein arjessa uhattuna. Nämä haasteet lisäävät myös riskiä työkyvyn heikkenemiseen, unettomuuteen ja sairauslomiin. Oman mielen johtamisen valmennus on suunniteltu torppaamaan erityisesti edellä mainuttuja uhkia.

 

Tutustu ja tilaa tästä

Mielen palvelut – Ryhmät

Balanssiryhmä kuormittuneille

Balanssiryhmä on suunnattu yksilöille, jotka ovat havainneet jaksamisen haasteita. Se antaa välineitä ja työkaluja oman arjen tueksi. Balanssiryhmän tavoitteena on ajattelu- ja toimintamallien kestävä uudistaminen kokeneen organisaatiopsykologin ja vertaistuen kautta.

 

Tutustu ja tilaa tästä

Mielen palvelut – Ryhmät

Suosituimmat puheenvuorot ja webinaarit

Koko työyhteisöille suunnatut teemaluennot ja webinaarit mielen hyvinvoinnin ja jaksamisen tueksi. Luennot toteutetaan joko etänä webinaareina, tai livenä toimipisteessäsi. Puheenvuorot käsittelevät työelämässä pinnalla olevia tärkeitä teemoja, kuten oman mielen johtamista, jaksamista ja mielen hyvinvoinnin tukemista.

 

Tutustu ja tilaa tästä


TUOTEKATEGORIA: MIELEN PALVELUT - ESIHENKILÖT JA JOHTO

Tilaa esihenkilöiden ja johdon jaksamisen tuen palvelut työpaikoille

Tilattuasi palvelun verkkokaupasta otamme sinuun yhteyttä sopiaksemme tarkemmin kanssasi palvelun aikatauluista ja toteutuksesta.

Mielen palvelut – Esihenkilöt ja johto

Mindy mielenhuolto esihenkilöille

Mindy Esihenkilötyön tueksi -valmennuspaketit on suunnattu esihenkilöille, tiiminvetäjille ja erilaisissa muissa johtotehtävissä työskenteleville. Valmennuspaketit ovat yhdistelmä coachingia ja koulutusta, jolloin ne soveltuvat erilaisiin tilanteisiin ja myös esihenkilötehtävässä juuri aloittaville. Paketit ovat suunniteltu teemoittain, josta voit valita valmennettavan tilanteeseen sopiva.

 

Tutustu ja tilaa tästä

Mielen palvelut – Esihenkilöt ja johto

Johdon coaching

Johdon coaching on tarkoitettu oman ajattelun ja toimintatapojen reflektointiin ja johtajana kehittymisen tueksi. Ulkopuolinen coach auttaa venyttämään ajattelua, kirkastamaan eri näkökulmia sekä toimii ventilointikanavana haastavissa paikoissa.

 

Tutustu ja tilaa tästä