Etsitkö meitä?

Palatko halusta tehdä asioita eri tavalla ja olla mukana uudistamassa työterveyttä ja hyvinvointialaa? Kasvojamme hivelee raikas vauhdin huuma ja etsimme jatkuvasti uusia helttiäisiä tiimiin. Heltissä jokainen työntekijä on yhtä arvokas, mistä kertoo vaikkapa se, että meillä johtoryhmään kuuluu joka ikinen helttiäinen. Haastatteluvaiheessa pääsetkin tapaamaan mahdollisimman monen meistä – toisinaan jopa jonkun jäsenemmekin. Älä epäröi laittaa hakemusta sisään jo tänään. Odotamme tapaamistasi innolla!

Katso avoimet paikat ja hae

extraimage

Onko sinussa

lempeä, hehkua, tarmoa ja pokkaa?

Neljä arvoamme ohjaavat Heltin toimintaa ja työntekoamme vahvastiarjessa. Siksi myös sinulla olisi hyvä olla sopivassa suhteessa lempeä, hehkua, tarmoa ja pokkaa. Jos löydät itsesäsi näitä arvoja niin voisit sopia Heltitäiseksi! Jätä meille hakemuksesi jo tänään.

Tutustu Heltin arvoihin

Musiikkivideo

Neljä elämää

Heltin työntekijät tekivät musiikkivideon ilman lupaa. Tällaista syntyy, kun päästää pallomeriorganisaatiossa itseohjautuvuuden valloilleen. Powered by Lempi, Hehku, Tarmo & Pokka.

Millaista on olla Helttiäinen?

Kaisa Ojala

Helttiäisenä saan olla töissä oma itseni eikä minun tarvitse peittää innostusta ja naurunpurskahduksia ja saan myös hakeutua omaan rauhaani, kun sitä tarvitsen. Työkaverini ovat alansa huippuja ja meillä on yhteisenä intohimona tehdä parhaamme ihmisten hyvinvoinnin ja terveyden eteen. Yksi parhaista asioista Heltissä on meidän helttiäisten yhteistyö, johon liittyy vahvasti keskinäinen arvostus ja luottamus.

Kaisa Ojala

Työterveyshoitajien Coach
Tuomas Niemelä

Heltissä on freesi tapa tehdä työtä. Se tarttuu. Mukava miljöö ja hyvät työkaverit luovat tähän puitteet. Maailma muuttuu ja menetelmät kehittyvät, mutta onnistunut kohtaaminen – kasvokkain tai etänä – on se keskeisin juttu. Heltti on näköalapaikka todistaa työelämän muutosta ja elää siinä mukana.

Tuomas Niemelä

Työterveyslääkäri
Johanna Vilmi

Helttiäisenä työskentelen osana moniammatillista tiimiä yhteistyössä muiden asiantuntijoidemme kanssa. Heltin asiakkaat koostuvat pääosin ajatustyöläisistä, ja psykologin työnkuva on monipuolinen keskittyen jäsentemme kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin ja työelämädraivin kehittämiseen. Työtapani on vahvasti valmentava sekä ratkaisukeskeinen, ja voin hyödyntää myös eMBA-koulutukseni kautta kertynyttä liiketoiminnallista ymmärrystä.

Johanna Vilmi

Työterveyspsykologi ja HR Coach
Saku Eerola

Heltissä olen päässyt toteuttamaan ja haastamaan ammatillisesti itseäni erilaisten työtehtävien parissa. Vastaanotolla tyypillisiä tapauksia on esimerkiksi erilaiset tuki- ja liikuntaelin vaivat joita olen mukana ratkomassa osana hoitotiimiä. Vastaanottojen lisäksi tutuksi ovat tulleet moniammatillisissa tiimeissä suoritetut projektit ja yrityskäynnit. Parhainta työssäni onkin monipuolinen tekeminen ja itsensä kehittäminen yhdessä muiden kanssa.

Saku Eerola

Työfysioterapeutti
Jutta Juurinen

Heltissä sairaanhoitajana pääsee hyödyntämään omaa ammattitaitoaan sekä persoonallisuuttaan laajasti jäsenten kanssa kommunikoidessa niin vastaanotoilla, puhelimessa kuin viestikanavissa. Sairaanhoitajana pääsee tekemään itsenäisiä päätöksiä, mutta muut ammattilaiset; lääkärit, työterveyshoitajat, fysioterapeutit ja psykologit ovat helposti aina konsultoitavissa. Päivään kuuluu muuttuvia tilanteita ja joustoa puolin sekä toisin. Parasta työssä on huippu työyhteisö!

Jutta Juurinen

Sairaanhoitaja
Nicolas Arkkila

Koodarina on mukava olla Heltin ihanan työympäristön tukena. Työnteko on monipuolista, sillä teknologiatiimin vastuulla on ylläpitää ja kehittää järjestelmiä niin jäsenille kuin hoitotiimille ja hallinnollekin. Esimerkiksi potilastietojärjestelmän tekemisessä pääsee ratkomaan ongelmia hyvin lähellä loppukäyttäjää, itselleen sopivilla työkaluilla. Kehitys on omissa käsissä joka mahdollistaa uusien asioiden kokeilun!

Nicolas Arkkila

Ohjelmistokehittäjä

Arki Heltissä

Heltti numeroina

10 000
jäsentä eli asiakasyritysten työntekijää
95 %
jäsenistä ajatus- ja tietotyöläisiä
65%
toiminnasta ennaltaehkäisevää
68
asiakastyytyväisyys
NPS