Ajankohtaista

Heltti | 13.6.2019

Heltin jäsentapahtumat
– Syksy 2019

Mitä jos ensi syksynä treenaisitkin mieltäsi?

Aloita syksy Heltin tapahtumien ympärille nivoutuvalla Mental Capacity -treeniohjelmalla

Syksyllä monella alkaa usein “uusi elämä”, ja loma-ajasta erkaannutaan aloittamalla erilaisia liikuntaa ja ravitsemusta painottavia treeniohjelmia. Mitä jos ensi syksynsä treenaisitkin mieltäsi? Lähde mukaan Heltin kolmen kuukauden kokonaisvaltaiseen Mental Capacity -treeniohjelmaan ja opi huoltamaan itseäsi, palautumistasi ja aivojasi päivittäin. Treeniohjelma toteutetaan Heltin asiantuntijoiden ja ulkopuolisten puhujien järjestämien webinaarien, tapahtumien ja treenien muodossa!

Mental Capacity -webinaarisarja
(Avoimet myös muille kuin Heltin jäsenille)

Energiasyöppö työtapamme tekee hallaa jatkuvasti erityisesti aivoillemme. Uupumus on uusi kansantauti ja se täytyy pysäyttää! Helttiwebinaarit jatkuvat uudella Mental Capacity -webinaarisarjalla. Sarja kulkee kuukausittaisena johdattajana Heltin Mental Capacity treeniohjelmaan, käsitellen Heltin löytämää kestävän energian kaavaa energian, yksilön ja yrityksen näkökulmista. Lähetämme kaikille webinaareihin ilmoittautuneille automaattisesti webinaarissa esitetyn materiaalin sekä linkin tallenteeseen. Sarjan emäntänä toimii Heltin Mental Capacity Coach, Ilona Parviainen.

Ilmoittaudu mukaan webinaarisarjaan!

Ma 9.9. klo 16-16:30
Mitä on Mental Capacity ja kuinka sitä huolletaan?

Ma 14.10. klo 16-16:30
Energiaa muuhunkin kuin työhön

Ma 11.11. klo 16-16:30
Energia tuo euroja – hyvinvointi lisää tuottavuutta


Energia-aamut

Energia-aamu on Heltin jäsenille suunnattu aamutilaisuus, jossa työstetään omaa hyvinvointia tukevia aiheita ja verkostoidutaan aamukahvin äärellä. Tule kuulemaan hyvinvoinnin uusimmista trendeistä Heltin asiantuntijoiden harjoitusten saattelemana! Energia-aamut toimivat osana Mental Capacity -treeniohjelmaa oman hyvinvoinnin tukemisen treeneinä. Tilaisuudet järjestetään Helsingissä, Tampereella ja Oulussa. Seuraavat Energia-aamut:

To 26.9.2019 klo 8.30-10 – ILMOITTAUDU
Luovuuden kehittäminen ja brainstormaus

To 31.10.2019 klo 8:39-10 – ILMOITTAUDU
Miten pidän kehoni työ- ja toimintakykyisenä

To 28.11.2019 klo 8:30-10 – ILMOITTAUDU
Unen ja palautumisen mittaaminen


Heltti Learning Café

Learning Café on Heltin vapaamuotoinen yhdessä oppimisen ja oivaltamisen paikka, jossa tapaamme ajankohtaisten alustusten ja keskustelun äärellä. Tilaisuudet fasilitoi Heltin asiantuntijat ja vierailevat tähdet. Learning Cafét toimivat osana Mental Capacity -treeniohjelmaa itsensä johtamisen treeneinä. Tapahtumat järjestetään Helsingissä, Tampereella ja Oulussa. Paikkoja on rajoitetusti, joten muista ilmoittautua! Seuraavat Learning Cafét:

Ma 18.8.2019 klo 16-17:30 – ILMOITTAUDU
Tasapainoile taitavasti, vivuta viisaasti
by Aino-Mari Kiianmies

Ke 18.9.2019 klo 16-17:30 – ILMOITTAUDU
Rakenna arvojen mukainen työ ja elämä

Ke 23.10.2019 klo 16-17:30 – ILMOITTAUDU
Kehity itsesi kannustajaksi

Ke 20.11.2019 klo 16-17:30 – ILMOITTAUDU
Ota kalenteri ja not-to-do -lista haltuun


Heltin webinaarisarjat

Oletko seurannut aiemmin Heltin webinaarisarjoja? Menikö joku niistä ohi? Heltin asiantuntijat ovat tuottaneet mitä mielenkiintoisempia webinaarisarjoja, joiden tallenteet ovat hyödynnettävissä Heltin Mental Toolkitissä. Nyt sinulla on mahdollisuus osallistua aiempiin suosittuihin webinaarisarjoihin uudestaan. Sarjojen webinaarit esitetään aina viikon välein joka tiistai klo 11-11:30. Ilmoittaudu mukaan webinaarisarjoihin, ja varaa kalenteristasi aikaa oman hyvinvointisi johtamiselle!

Elokuu
Aivowebinaarit – ILMOITTAUDU

Ti 6.8. klo 11-11:30 – Osa 1: Fiksumpi startti uuteen syksyyn
Ti 13.8. klo 11-11:30 – Osa 2: Työn häiriötekijät haltuun
Ti 20.8. klo 11-11:30 – Osa 3: Palautuminen työpäivän aikana

Syyskuu
Tavoitewebinaarit – ILMOITTAUDU

Ti 3.9. klo 11-11:30 – Osa 1: Kuinka asettaa aidosti motivoiva tavoite
Ti 10.9. klo 11-11:30 – Osa 2: Mitä sitten, kun ei huvita?
Ti 17.9. klo 11-11:30 – Osa 3: Tavoitteen saavuttamisen jälkeinen blues
Ti 24.9. klo 11-11:45 – Osa 4: Setting and Reaching Goals

Lokakuu
Rentowebinaarit – ILMOITTAUDU

Ti 8.10. klo 11-11:30 – Osa 1: Energiat nousuun paremmilla unilla
Ti 15.10. klo 11-11:30 – Osa 2: Rentoutumisen jalo taito
Ti 22.10. klo 11-11:30 – Osa 3: Eroon suorituskeskeisyydestä

Marraskuu
Johtajan Kapasiteetti -webinaarisarja – ILMOITTAUDU

Ti 5.11. klo 11-11:30 – Osa 1: Empatia on hyvän johtamisen edellytys
Ti 12.11. klo 11-11:30 – Osa 2: Johtaajan resilienssi
Ti 19.11. klo 11-11:30 – Osa 3: Työn merkityksellisyyden johtaminen
Ti 26.11. klo 11-11:30 – Osa 4: Palautteen anto ja palkitseminen


Tapahtumien lisäksi tarjolla Heltin jäsenille

Mental Toolkit

Me Heltissä haluamme luoda kestävää energiaa ajatustyöläisille. Jokapäiväinen energiamme kumpuaa arkisesta hyvinvoinnistamme, joka on meidän jokaisen omalla vastuulla. Mental Toolkit tarjoaa työkaluja ja tukea oman hyvinvoinnin johtamiseen. Toolkit sisältää kuusi eri hyvinvoinnin teemaa: työ ja aivoterveys, lepo, liike, mielen hyvinvointi, ravinto ja esimiestyö ja työkulttuuri. Teemojen alta löydät yli 60 asiantuntija-artikkelia, videota ja digimatkaa aiheista.

Mental Toolkit sijaitsee MyHeltissä, mihin jokaisella Heltin jäsenellä on mahdollisuus rekisteröityä. Palvelu on suomeksi ja englanniksi, ja käytössä tällä hetkellä vain selainversiona. Mobiiliversio julkaistaan lähiaikoina.

Lähde mukaan hyvinvointimatkalle Heltin kanssa!


Jäsenedut

Heltin työterveyspalveluiden jäsenenä saat käyttöösi yhteistyökumppaneidemme rahanarvoiset jäsenedut, jotka pitävät sisällään jopa 5-60 % alennuksia kumppaneiden tuotteista ja palveluista sekä veloituksettomia kokeiluita. Kumppaneidemme palvelut ja tuotteet tukevat arjen hyvinvointiasi monipuolisesti ja auttavat tavoitteidesi saavuttamisessa. Julkaisemme säännöllisesti lisää kumppanuuksia ja jäsenetuja.

Löydät jäsenetujen lunastusohjeet kirjautumalla MyHelttiin.

Lue lisää Heltti jäseneduista


Tee etätöitä, nauti kahvit tai ota nokoset EmoHelttilässä

Kaipaatko välillä paikkaa töiden teolle Helsingin keskustassa? Heltti tarjoaa jäsenilleen inspiroivan etätyötilan käyttöön lyhyiksi ajoiksi EmoHelttilässä, os. Mannerheimintie 12 A 4. krs. Tule nauttimaan kahvit, vaihtamaan kuulumiset  ja työskentelemään tehokkaasti muutama tunti vaikka keskustapalavereiden lomassa. Samalla voit tauottaa työtäsi ottamalla nokoset Unituvassa. Touho-avotilassa tai Lempi-kahvilassa työskentely ja Unituvan hyödyntäminen ei vaadi etukäteisvarausta. Sen kun tulet paikalle ja kysyt saapuessasi HelttiMummolta tarkemmat ohjeet! Tilat on käytössä arkisin klo 8-17. Tervetuloa!

Heltin digivalmennukset hyvinvointisi tukena

Heltin digivalmennukset auttavat sinua edistämään terveyttäsi, hyvinvointiasi ja työssä jaksamistasi. Valmennuksen alussa asetat itsellesi konkreettisen tavoitteen, jota kohti työskentelet valmennuksen ajan. Saat tavoitteen asettamiseen orientoivan Arvojen mukainen elämä ja tavoitteen asettaminen –videon sekä pyydämme sinua täyttämään motivoivan alkukyselyn. Valmennuksen aikana saat joka viikko uutta materiaalia, tehtäviä ja harjoitteita. Raportoit etenemisestäsi viikoittain valmentajallesi, joka antaa sinulle palautetta, tukea ja vinkkejä. Valmennukset kestävät yhteensä 4-6 viikkoa. Valmennuksen lopussa täytetään loppukyselyvaikuttavuuden arvioimiseksi. Valmennus toteutetaan MyHeltti-palvelun kautta.

Syksyllä on aloittamassa joka kuukausi digivalmennusryhmiä, joten jos jokin aiheista tuntuu kohdallasi ajankohtaiselta, ota yhteyttä Oma hoitajaasi MyHeltissä!

Digivalmennuksien aiheita ovat: 

  • Parempaa unta aivotyöläisille
  • Niska-hartiaseudun hyvinvointi
  • Itsensäjohtamisella parempaa stressinhallintaa
  • Stressi ja suolisto
  • Kuinka työskennellä aivoterveellisesti

Hätäensiapukurssit

Osaako teidän työpaikallanne kukaan elvyttää? Entä hallitsetteko muita ensiaputaitoja? Suositus on, että vähintään 5% työpaikan henkilöstöstä on saanut ensiapukoulutuksen. Syksyn avoimille ensiapukursseille on ilmoittautumiset auki nyt!

Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan
Lisätietoja Heltin ensiapukursseista antaa ensiapugurumme,
työterveyshoitaja Mirja Niininenmirja.niininen@heltti.fi