Ajatustyö

Heltti | 20.9.2021

Terapeutti-Ville ja Heltti aloittavat yhteistyön

Mielenterveyden mörköjä vastaan taisteleminen vaatii uudenlaisia keinoja. Siksi livestriimaaja, psykoterapeutti Ville ‘Willfeel’ Merinen ja Heltti lähtevät rakentamaan mielenterveyden teemoihin keskittyvää yhteisöä ja mielenterveysmediaa. 

“Kesäkuussa kun Heltti ja Shortum yhdistyivät, lupasimme ravistella terapiakenttää, tarttua mielenterveyden haasteisiin uusin tehokeinoin ja luoda keinoja päästä erilaisten palveluiden piiriin mahdollisimman aikaisessa vaiheessa. Olemme kirjaimellisesti ottaneet itsellemme asettamamme haasteen vastaan ja siirtyneet sanoista tekoihin. Kumppanuus Villen kanssa ja Willfeelin laajentaminen on meillä erittäin tärkeä ja strateginen hanke, josta olemme todella innoissamme!” kertoo Heltin toimitusjohtaja Timo Lappi. 

Willfeel on Ville Merisen luoma mielenterveyden teemoihin keskittyvä yhteisö, joka jo nyt tavoittaa yli 20 000 ihmistä Twitchissä, yli 10 000 YouTubessa sekä tuhansia Instagramissa sekä TikTokissa. Willfeel-kanavilla Discordissa käydään aktiivista keskustelua erilaisista mielenterveyden teemoista ympäri vuorokauden. 

“Perustin puolitoista vuotta sitten Willfeel-kanavan, jotta jokainen saisi vastauksia mielenterveyteen liittyviin kysymyksiin mahdollisimman helposti. Kanava kasvoi todella nopeasti ja huomasin, että ihmisillä on tarve keskustella mielenterveyden teemoista. Tällä hetkellä Willfeel on todella vuorovaikutteinen ja aktiivinen yhteisö monessa eri kanavassa. Kumppanuus Heltin kanssa mahdollistaa sen, että voimme tarjota entistä enemmän tukea, tietoa ja vuorovaikutusmuotoja mielenterveyden teemoista. Murramme yhdessä mielenterveyteen liittyviä tabuja”, visioi Ville Merinen.

Tilaa Willfeel Youtube-kanava ja Twitch-kanava sekä osallistu keskusteluun Discord-keskustelupalvelimella. Striimit voit myös kuunnella Spotifysta ja lyhyitä mielenterveyden vinkkejä löytyy TikTokista. Willfeeliltä löytyy myös Instagram sekä Twitter tilit. Villen ajatuksia voit katsoa myös Ylen aamusta.

Lisätietoja kumppanuudesta, tulevaisuuden visioista antavat:

Timo Lappi, 040 7567 809, timo.lappi@heltti.fi
Ville Merinen, ville.merinen@heltti.fi


Heltti on Suomen suurin ajatustyöläisten elinvoimaisuuteen keskittynyt yhtiö

Heltin asiakkaita ovat yritykset, jotka haluavat kehittää organisaationsa ja ajatustyöläistensä elinvoimaisuutta. Lisäksi omasta hyvinvoinnistaan ja paremminvoinnistaan kiinnostuneet ajatustyöläiset käyttävät Heltin palveluita kuluttajina. Heltti myös jatkokouluttaa ajatustyöläisten mielen, hyvinvoinnin ja jaksamisen parissa työskenteleviä mielenterveyden osaajia.

Kaikki Heltin liiketoiminnan kehittämisen, mielen hyvinvoinnin, työterveyden ja työkykyjohtamisen asiantuntijat ovat erikoistuneet ajatustyön johtamiseen, työn murrokseen sekä ajatustyöläisten hyvinvoinnin tukemiseen. Heltti on suunnannäyttäjä ja edelläkävijä ajatustyötä koskevissa palveluissa ja yhteiskunnallisessa keskustelussa. 

Heltin palveluiden avulla johtajat, HR, esihenkilöt ja ajatustyöläiset voivat paremmin ja ovat tuottavampia – organisaatioina ja yksilöinä.