Johtaminen

Heltti | 17.5.2022

Webinaari: Johtaminen epävarmoina aikoina – miksi kehittää johtoryhmää juuri nyt?

Tervetuloa nojatuolimatkalle Heltti Akatemian kolmiosaisen Johtoryhmä-webinaarisarjan ensimmäiseen webinaariin torstaina 2.6. klo 8-9. Webinaarissa vieraina Validian toimitusjohtaja Laura Räty sekä Veho Suomen vähittäiskaupan liiketoimintajohtaja Kari Halonen. Lue lisää mistä puhutaan ja miksi juuri nyt.

Viimeisten kuukausien aikana toimintaympäristömme epävakaisuus ja monimutkaisuus ovat olleet ennenkokemattomalla tasolla. Tässä ajassa punnitaan erityisesti myös johtoryhmien toimivuus ja kyky johtaa liiketoimintaa tulevaisuuteen uskoa luoden. Webinaarivierainamme Validia Oy:n toimitusjohtaja, Laura Räty ja Veho Suomen vähittäiskaupan liiketoimintajohtaja Kari Halonen.

Webinaaria voit seurata LinkedIn eventin kautta tai Youtubesta:

LinkedIn event
Seuraa webinaaria Youtubessa

Webinaarissa keskustelemme:

• Kuinka varmistaa liiketoiminnan kasvun ja uusiutumisen edellytykset?
• Miten kuvaisit teidän johtoryhmän toimintaa ja keskinäistä dynamiikkaa?
• Käydäänkö teillä toisten ajatusten ja näkemysten päälle rakentuvaa dialogia?
• Haastetaanko teillä rakentavasti asioita ja tekemisen tapoja?
• Kuinka kirkasta teidän johtoryhmän yhteisajattelu on?

Lauran ja Karin kanssa keskustelemme mm. seuraavista teemoista:

• Miksi he päätyivät aloittamaan johtoryhmän systemaattisen kehittämisen
• Miten he ovat konkreettisesti johtoryhmiään kehittäneet
• Mitä hyötyä johtoryhmän kehittämisestä on ollut juuri tänä aikana
• Mikä johtoryhmän kehittämisessä huipputiimiksi on ollut haastavinta
• Miten he ovat konkreettisesti kehittäneet psykologista turvallisuutta johtoryhmässään

Webinaarin vieraat


LAURA RÄTY on Validian toimitusjohtaja. Aikaisemmin hän työskenteli Terveystalossa vastaten julkisten palveluiden liiketoiminnasta. Ennen siirtymistään soteyritysten johtoon, Laura toimi Helsingin kaupungin sosiaali- ja terveystoimesta vastaavana apulaiskaupunginjohtajana sekä sosiaali- ja terveysministerinä. Uransa sotea-alalla Laura on aloittanut lääkärinä. Monipuolinen kokemus antaakin hänelle ainutlaatuisen näkemyksen Suomalaisen sosiaali- ja terveydenhuollon rakenteista ja tilanteesta aina ruohonjuuritasolta valtionjohtoon. Näkemyksen lisäksi Laura Räty on tunnettu rohkeudestaan puhua asioista suoraan. Lauran innostuksen lähde on aina ihminen. Ihmisten johtaminen, ihmisten palvelut ja ihmisten arki toimivat voimanlähteenä muutoksen tekemiseen.


KARI HALONEN toimii Veho Suomen vähittäiskaupan liiketoimintajohtajana. Veholla on liiketoimintaa Suomen lisäksi Ruotsissa ja Baltian maissa ja työllistää Suomen vähittäiskauppatoiminnoissa yli 1000 työntekijää. Kari on toiminut johdon tehtävissä ja erilaisissa johtoryhmissä yli 20 vuoden ajan ja näkee hyvän johtoryhmätyöskentelyn palvelevan erinomaisesti koko organisaation tavoitteiden saavuttamista. Suomen vähittäiskauppa pitää sisällään henkilö-, paketti-, kuorma- ja linja-autojen vähittäismyyntitoiminnot.


Webinaaria voit seurata LinkedIn eventin kautta tai Youtubesta:

LinkedIn event
Seuraa webinaaria Youtubessa

Lämpimästä tervetuloa webinaariin kanssamme!