Lehdistötiedotteet

Heltti | 30.12.2013

Vuosi 2013 kohta paketissa

Jos vuotta 2013 pitäisi kuvata yhdellä sanalla, valitsisimme me Heltin perustajat varmasti sanan JÄNNITTÄVÄ. Onneksi sanoja on käytössä hieman enemmän, sillä haluamme kiittää sinua mukana olostasi hankkeessamme. Ja samassa yhteydessä kerromme hieman vuodestamme 2013.

Ajatus uudesta, eri tavalla toimivasta työterveydestä sai alkunsa itsenäisyysviikonloppuna 2012. Ajatuksesta tekoihin on kuitenkin vielä pitkä matka, jota päätettiin lähteä virallisesti taivaltamaan 13.4.2013. Silloin nimittäin perustettiin yritys nimeltä Heltti Oy. Heltin osakassopimuksissa lukee toiminta-ajatuksena ”Yhtiön tarkoituksena on kehittää ja kaupallistaa uudenlaisia työterveys ja –hyvinvointipalveluita, mullistaa Suomen työterveyshuollon ja –hyvinvoinnin markkinat ja luoda toimialan paras työpaikka työntekijöilleen”.

Matkan varrella olemme kohdanneet useita merkittäviä ihmisiä ja asioita. Yksi ensimmäinen pysäkki oli Heltin nettisivujen avaaminen 1.6.2013. Kiitos ratkaisutoimisto Seedin sparrailu- ja rakennusavusta siinä projektissa. Lopputulos löytyy www.heltti.fi.

Samaan aikaan aloitimme todella antoisan jalkatyön potentiaalisten asiakkaiden, yhteistyökumppaneiden ja muulla tavoin meille merkittävien ihmisten parissa. Keräsimme ajatuksia, ideoita, kommentteja ajatustyöläisten työterveyden tarpeista. Kävimme mielenkiintoisia keskusteluita, joista osa johti konkreettisiin myyntitapaamisiin ja ehdotuksen jättämiseen. Osa toimi meille hyvänä haasteena ja pontimena kehittää ajatuksiamme eteenpäin. Jokaisesta järjestyneestä tapaamisesta iso kiitos!

Konseptin kehityksessä ja loistavana yhteistyökumppanina meille toimi ja toivottavasti toimii jatkossakin Diagonal.  Juha Kronqvist johdatteli meidät palvelumuotoilun keinoin ajattelemaan asioita uudella, raikkaalla tavalla. Iso kiitos Juha ja Diagonalin tiimi. Palvelumuotoilu rules!

Asiakassuuntaan menevän jalkatyön ohella olemme hakeneet modernisti ajattelevia, kunnianhimoisia ja hauskoja työkavereita itsellemme. Tervetuloa Paula ja Petra ensimmäisinä rekrytantteina joukkoomme. Yhdessä hyvä tulee!

Yhtenä hauskana hankkeena olemme toteuttaneet Helttilän toiminta-ajatusta tukevan toimitilakonseptin. Helttilän kaltaista työterveyttä teillä ei tule vastaan missään muualla maailmassa – sen voimme luvata. Toimitilaa on suunnitellut kanssamme sisumisumme Salla Kantokorpi, jonka kanssa yhteistyö on ollut aivan mahtavaa. Sallan näkemys ja hauskat ideat ovat vieneet meitä ison askeleen kohti unelmaamme. Kiitos Salla kaikista hauskoista hetkistä!

Sitten olemme toimineet yhteistyötä rakentaen myös viranoimaisiin päin. AVI ja Kela ovat meille tuttuja keskustelukumppaneita ja hyviä ajatuksen avaajia. Olemme itse ja asiakkaamme tulevat olemaan turvallisisssa käsissä!

Toiseksi viimeinen kiitos ja todella iso sellainen kuuluu Oraakkeli-joukolle, joka on kanssamme katsonut kristallipalloon ja auttanut meitä eteenpäin kysymyksissämme. Oraakkelijoukkomme on vuoden aikana laajentunut myös DigiOraakkeli –puolelle. Kiitos Anni, Katariina, Leena, Susanna, Paula, Eero, Jan, Juha, Juhana, Jussi, Kaj, Mikko H, Mikko I, Mikko L, Mikko K, Mikko-Pekka. Niiaus ja Kumarrus teille!

Ja suurin kiitos kuuluu nyt niille kolmelle ensimmäiselle yritykselle, jotka ovat uskaltautuneet sanomaan meille TAHDON. Meillä on iso vastuu teille, itsellemme ja niille ajatustyöläisille, joiden kanssa pääsemme yhteistyöhön helmikuun alusta alkaen.

Heltti aloittaa toimintansa 3.2.2014 Salmisaaren Liikuntakeskuksessa, Energiakatu 3, Helsinki. Tervetuloa kylään!

Nöyrästi ja ylpeydellä suhtaudumme tehtäväämme työterveyden vallankumouksen tekijöinä.

Mahdollisuuksia täynnä olevaa vuotta 2014!

Toivottavat

Tanja, Seppo ja Timo