Lehdistötiedotteet

Veera Virintie | 29.12.2017

Vuonna 2017 Heltillä aloitti 23 uutta helttiäistä – katso tuoreimmat kasvot

Eräänä kauniina talvipäivänä viisi vuotta sitten syntyi takkatulen ääressä unelma uudesta raikkaasta yrityksestä terveysalalle.

Nyt viisi vuotta myöhemmin, kun vauhdikas vuosi 2017 pallomeriorganisaatioineen ja uusine hallituksineen antaa lupaavaan odotuksen tulevasta vuodesta, voimme ylpeänä todeta huolehtivamme Heltissä jo yli 6.000 jäsenemme terveydestä.

Saanemme esitellä uudet lempeät helttiäiset, joilla on pokkaa olla muuttamassa perinteistä terveydenhuoltoa.

Mikään ei olisi onnistunut ilman uusia helttiäisiä: lempeitä ja tarmokkaita terveysalan ammattilaisia, joilla on pokkaa olla mukana muuttamassa perinteistä terveydenhuoltoa ja jotka hehkuvat aitoa iloa ja välittämistä niin asiakkaille kuin toisilleen joka ikinen päivä.

On aika paketoida vuosi ja päästää kuvien ja esittelyjen kera ääneen kourallinen tuoreimpia lisäyksiä jo lähes 50 työntekijän ja omistajan helttiäisparvessamme.

PS. Etsimme parhaillaan uusia työterveyden ravistelijoita tiimiimme, mm. yleislääkäriä Helsinkiin ja työterveyshoitajaa Ouluun. Katso avoimet työpaikat täältä.

Jutta Juurinen, työterveyden ravistelija ja sairaanhoitaja, Helsinki

Aloitin Heltissä sairaanhoitajana joulukuun 2017 alussa. Hoitotyöstä kerryttämääni monipuolista osaamista hyödynnän parhaani mukaan kohdatessani jäseniä HelttiLinjalla ja vastaanotoilla. On hienoa saada olla mukana Heltin moniammatillisessä tiimissä tarjoamassa kullekin jäsenelle parasta mahdollista hyvinvointia. Oman hyvinvoinnin peruspilareita ovat laulaminen, erilaiset liikunnalliset aktiviteetit sekä yleinen ilomielisyys.

Pidän tärkeänä sitä, että jäsenelle välittyy aito tunne välittämisestä.

Jani Niemi, työterveyden ravistelija ja työterveyslääkäri, Oulu

Olen Heltin tuore Oulun vahvistus ja koulutukseltani työterveyshuollon erikoislääkäri. Jäsenten kanssa toimiessani pidän tärkeänä sitä, että jäsenelle välittyy aito tunne välittämisestä. Heltissä kiehtoo ajatus sairauksien ennaltaehkäisemisestä ja teknologian hyödyntämisestä niin, että myös sairaustapauksissa hoitoprosessi on mahdollisimman vaivaton jäsenelle. Vapaa-ajalla, jota neljän lapsen hoidolta ja harrastuksiin kuskaamiselta jää, tykkään pelata tennistä ja harjoitella taijita. Muina kiinnostuksen kohteina on kiinalainen lääketiede ja olenkin käynyt myös pitkän akupunktiokoulutuksen.

Lempi Cafén HelttiMummona toivotan jäsenet ja vieraamme lempeästi tervetulleiksi.

Tytti Kuusinen, työterveyden ravistelija ja HelttiMummo, Helsinki

Häärin EmoHelttilässä Lempi Cafén HelttiMummona toivottamassa jäsenet ja vieraamme lempeästi tervetulleiksi. Mummoilun ohessa erilaiset mediatuotannot ja markkinointitehtävät kuuluvat myös työtehtäviini. Heltissä koen hienoksi sen, että saan olla mukana rikkomassa vanhoja normeja ja edistämässä uusia innovatioita ja tasa-arvoisuutta. Vapaa-aikani vietän pääosin viheriöllä soikeata palloa kantaen.

Juha Sihvonen, työterveyden ravistelija ja kasvun vauhdittaja, Helsinki

Olen intohimoinen urheilija, bisnekseen uudistaja ja keittiöpsykologi. Uskon holistiseen elämänfilosofiaan, jolloin paras lopputulos syntyy, kun elämän eri osa-alueet ovat tasapainossa keskenään.  Omalta osaltani haluan olla edistämässä parempaa työelämää Heltin palveluiden kautta. Minut löytää vapaa-ajalla varmimmin tenniskentältä, lasten harrastuksista tai ystävien seurasta.

Pyrin tarjoamaan Heltti-jäsenelle rauhallisen ja turvallisen kokemuksen, kohtasimmepa vastaanotolla, viestitse tai puhelimessa.

Elina Palviainen, työterveyden ravistelija ja työterveyshoitaja, Helsinki

Aloitin Heltissä syksyllä työterveyshoitajana ja ensiavun- ja terveystiedonkouluttajana. Työtäni teen suurella sydämellä, useimmiten pilke silmäkulmassa. Pyrin tarjoamaan Heltti-jäsenelle rauhallisen ja turvallisen kokemuksen, iloisella hymyllä varustettuna, kohtasimmepa vastaanotolla, viestitse tai puhelimessa. Työskenneltyäni niin työterveyshoitajana kuin sairaanhoitajana monessa eri paikassa, on mukavaa tehdä asioita Heltin tavalla. Vapaa-aikaani vietän perheeni kanssa yhdessä touhuten.

Nicolas Arkkila, työterveyden ravistelija ja ohjelmistokehittäjä, Oulu

Olen Heltin ohjelmistokehittäjä ja viiksekäs veijari Oulusta. On mahtavaa tehdä töitä Heltin hoitotiimin kanssa, jolla on vankka kokemus terveysalalta, joka on minulle uusi näkökulma. Innostun vaelluksista, juoksemisesta, uimisesta ja kohtaamisista. Olen myös suuri terveyden lisäämisen kannattaja, joka varsinkin ohjelmointialalla tuntuu joskus olevan liian pieni huolenaihe mielestäni.

Keinoälytulevaisuudessa sellainen ihminen kukoistaa, joka osaa luovalla tavalla yhdistää eri ammattien, tieteiden ja taiteiden sisältöjä.

Kaj Hagros, työterveyden ravistelija ja hallituksen puheenjohtaja, Helsinki

Olen pääomasijoittaja Redstone Nordicsin toimitusjohtaja ja Heltin hallituksen puheenjohtaja. Yhden kerran maratoonari välttelee teräsmiestrendiä vertaispaineesta huolimatta ja viihtyy paremmin lasten kanssa pulikoimassa. Monipuolisesti startup-kenttää seuraava ja RäyhäRock-festaria 20 vuotta järjestänyt Kaj fanittaa renesanssiasennetta – keinoälytulevaisuudessa sellainen ihminen kukoistaa, joka osaa luovalla tavalla yhdistää eri ammattien, tieteiden ja taiteiden sisältöjä ja näin hakea raikkaita ratkaisuja merkityksellisiin kysymyksiin.

Minulla on mahdollisuus vaikuttaa myönteisesti suomalaisten terveyteen ja työniloon.

Teea Tuominen, työterveyden ravistelija ja työterveyslääkäri, Tampere

Työskentelen työterveyslääkärinä Tampereella ja tässä tehtävässä on antoisaa, kun on mahdollisuus vaikuttaa myönteisesti suomalaisten terveyteen ja työniloon. Pidän yhdessä tekemisestä ja innostun uusista toimivista ratkaisuista. Palaudun vapaa-ajalla parhaiten musiikin ja luonnon merkeissä.

Katriina Kanto, työterveyden ravistelija ja työterveyshoitaja, Oulu

Olen Katriina, Heltin oululainen työterveyshoitajavahvistus. Heltin arvoista minuun sopii Lempi ja Pokka. Työssäni pidän ihmisten kohtaamisesta lempeällä otteella. Pokka tarkoittaa minulle rohkeutta tehdä asioita uudella tavalla ja haastaa itseä vaativassa ja monipuolisessa työssä.

 

Missioni on tehdä suomalaisesta työelämästä entistä merkityksellisempää.

Jaakko Sahimaa, työterveyden ravistelija ja psykologi, Helsinki

Olen Heltin ”juniori” ja tuore työterveyspsykologi. Heltissä autan päivittäin ihmisiä ja organisaatioita löytämään entistä terveempiä ja tehokkaampia tapoja tehdä työtä. Missioni on tehdä suomalaisesta työelämästä entistä mielekkäämpää ja merkityksellisempää.

Pidän Heltin businessmallista, jossa kannustetaan terveenä pysymiseen eikä käyntien maksimoimiseen.

Aleksi Hoffman, työterveyden ravistelija ja ohjelmistokehittäjä, Helsinki/Oulu

Olen aina halunnut työskennellä terveyteen ja hyvinvointiin liittyvien tuotteiden ja palveluiden parissa ja olenkin ehtinyt jo aika moneen mukaan. Innostun siitä, kun saan työskennellä ja olla luova jonkin asian parissa, johon itse uskon ja joka on arvojeni mukainen. Siksi pidänkin paljon Heltin businessmallista, jossa kannustetaan terveenä pysymiseen eikä käyntien maksimoimiseen. Teknologiassa minua viehättää se, että pienistä koodinpalasista voidaan rakentaa jotain, jolla on ihmisille merkitystä.

Terhi Mets, työterveyden ravistelija ja psykologi, Oulu

Toimin Heltissä työterveyspsykologina ja terveysvalmentajana. Jäsenten kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin edistäminen ja onnistumisen mahdollisuuksien lisääminen psykologisin keinoin ovat työssäni tekemisen keskiössä. Ratkaisukeskeinen, voimavaralähtöinen ja tavoitteellinen työskentelytapani istuu mielestäni erittäin hyvin Heltin ennaltaehkäisevään toimintamalliin. Omasta hyvinvoinnista ja palautumisesta huolehdin liikunnan ja mindfulnessin keinoin.

Työssä minua innostaa ja motivoi moniammatillinen tiimityö.

Laura Helisten, työterveyden ravistelija ja työterveyshoitaja, Helsinki

Työskentelen Helsingin Heltissä työterveyshoitajana. Työssä minua innostaa ja motivoi ihmiset, heidän kohtaamisensa, sekä moniammatillinen tiimityö. Vapaa-aikaani vietän mieluiten liikkuen luonnossa perheen kanssa sekä partioharrastuksen parissa.

Veera Virintie

Veera Virintie: Veera on Heltin hehkuva markkinointi- ja viestintävastaava, joka haluaa vaikuttaa ajatustyöläisten energisyyteen digitaalisia kanavia pitkin. Veeran missiona on ravistella kaavoihin kangistunutta terveysalaa ja auttaa ihmisiä pitämään huolta aivoistaan. Vapaa-ajalla Veera on yrittäjä ja äiti, joka on erinomaisen hyvä priorisoimaan nukkumista.