Ajatustyö

Heltti | 2.1.2019

Vuoden 2018 uudet Helttiäiset

”Olo oli kotoisa ja tervetullut. Rokotuksen tehnyt henkilö kyseli muutenkin vointeja ja jutteli aikaa säästämättä kanssani. Tämä oli Helttiä parhaimmillaan.”

Heltin jäseniltä saatu palaute kertoo, että olemme onnistuneita rekrytoinneissa. Heltissä aloitti kuluneena vuonna 23 uutta Helttiäistä ja yhteensä Helttiäisiä on jo lähes 60. Uusien työterveyshoitajien, lääkäreiden, sairaanhoitajien, koodareiden, myyjien, fysioterapeuttien ja psykologien monivaiheisilla rekrytointikierroksilla olemme varmistaneet, että jokainen helttiäinen on oikeanlainen täydennys joukkoomme. Työterveyskumppanina haluamme tarjota asiakkaillemme parhaan mahdollisen terveystiimin huolehtimaan heidän arvokkaimmasta pääomastaan, työntekijöistä.

Hehku, Pokka, Tarmo ja Lempi työssään

Helttiäisparveen valikoituvat ne, keneltä Heltin arvot löytyvät työkalupakista luonnostaan. Heltin arvot ovat meidän supervoimia, joilla vaikutamme jo 10 000 jäsenemme hyvinvointiin ja kokonaisvaltaiseen kapasiteettiin jaksaa modernissa työelämässä.

”Ystävällinen ilmapiiri ja henkilökunta. Minulle tulee tunne, että olen tervetullut, minusta välitetään, asioistani ollaan kiinnostuneita ja ne otetaan vakavasti. Lääkäri on aina perusteellinen ja hänestä välittyy ammattitaito. Arvostan!”

Ilman jokaisen helttiäisen Tarmoa, Hehkua, Pokkaa ja Lempeä olisi vaikea vaikuttaa jäseniimme näin kokonaisvaltaisesti.  Supervoimat painottuvat jokaisella Helttiäisellä eri tavalla. Joukko tänä vuonna Heltillä aloittaneita Helttiäisiä paljasti, mitkä arvoista korostuvat heidän työssään.

Meillä on Pokkaa haastaa jäseniä

Työterveyspsykologi Mari (Helsinki) kokee Heltin arvoista parhaiten itseään kuvaaviksi Hehkun ja Lemmen.

”Teen töitä rohkeasti omalla persoonallani yrittäen aina etsiä asiakkaalle tai jäsenelle sopivan tavan päästä eteenpäin. Haluan, että avullani sekä organisaatiot että yksittäiset jäsenet saavat itsestään esiin parhaat puolensa ja pystyvät samalla pitämään itsestään huolta.”

Psykologilta vaaditaan myös Pokkaa ja sitä löytyy Ilonalta (Helsinki).

”Valmennuksissani minulta saa lämpöä ja tukea. Toisaalta haastan ajattelemaan uudella tavalla ja etsimme yhdessä luovia ratkaisuja.”

”Yhdessä ratkotaan ongelmat onnistumisiksi!”

Heltin tekkitiimin tuorein täydennys Sara (Helsinki) Hehkuu Tarmoa.

”Autan tiimiä tekemään mahdollisimman hyviä ja toimivia järjestelmiä niin Helttiäisille, yrityksille kuin jäsenillekin. Pyrin olemaan avoin ja helposti lähestyttävä. Yhdessä ratkotaan ongelmat onnistumisiksi!”

Hehkuva työterveyslääkärimme Silja (Helsinki) ottaa jäsenet vastaan Lempeästi.

”Pyrin tukemaan jäseniämme löytämään oman motivaation ja kipinän positiivisiin elämäntapamuutoksiin lempeällä innostuksella ja kannustuksella. ” 

Työterveyshoitajatkaan eivät Lempeä säästele.

”Panostan jokaiseen kohtaamiseen, jotta teen sen sydämellä.” kertoo Ippa (Oulu).

”Minulla on Pokkaa sanoa suoraan asioista mutta Lempeyttä kunnioittaen.” täydentää Kati (Helsinki).

Heltin tähtimyyjä, Tarmokas Laura (Helsinki) juoksee päivät asiakkailla tai Hehkuu HelttiMummona Keilaniemen Helttilässä.

”Työssäni tartun toimeen empimättä ja pyrin hoitamaan asiat ripeästi valmiiksi. Jäsenet, asiakkaat ja potentiaaliset asiakkaat kohtaan iloisesti hymyillen ja positiivisiin asioihin keskittyen. ” 

”Tarmokkaasti taistelen läpi verisuonien ja lempeästi pyörtyneiden jalkoja sitten nostelen.”

Sairaanhoitajan työ Heltissä vaatii sähäkkyyttä ja nopeaa reagointikykyä. Hannalle (Tampere) ja Metelle (Tampere) Tarmo on supervoima, jolle on erityistä käyttöä, kun tahti kiihtyy ja yllättävät tilanteet vaativat joustoa. ”Silloinkin kohdataan jäsenet Lempeä unohtamatta.” on sairaanhoitaja Meten motto!

Huonokaan päivä ei meidän rautaisia hoitajia lannista:

”Pystyn aina olemaan jäsenille hyvällä mielellä ja helposti naurattaa asia ko asia! Musta löytyy empatiaa auttaa ihmisiä ja kuunnella ja myötäelää heidän kanssa.” Katri (Oulu) kertoo.

”Se on sitä Hehkuvaa Lempeä – jäsentyössä ja vastaanotolla.  sairaanhoitaja Sanna (Helsinki) kiteyttää.

p.s. Haluatko sinäkin Helttiäiseksi?
Meillä on haussa paljon uusia työterveyden ravistelijoita, hae nyt!

Muita vuonna 2018 aloittaneita Helttiäisiä

Työterveyshoitaja Henna (Helsinki)

Työterveyshoitaja Johanna (Tampere)

Työterveyshoitaja Nea (Helsinki)

Työfysioterapeutti Joel (Helsinki)

HelttiMummo Tiina (Helsinki)

Työfysioterapeutti Ellen (Tampere)

Yleislääkäri Markus (Helsinki)

Yleislääkäri Noora (Helsinki)

Yleislääkäri Julius (Helsinki)