Lehdistötiedotteet

Heltti | 30.4.2021

Virtuaalituparit: Tulevaisuuden työpaikka on paras paikka!

Tervetuloa Turun Helttilän virtuaalitupareihin!

Turun uusi upea toimipiste on nyt avattu! 🎉 Juhlistamme uutta Helttilää ”Tulevaisuuden työpaikka on paras paikka!” virtuaalitupareissa keskiviikkona 19.5. klo 8:30-10, ja tahdomme kutsua juuri SINUT mukaan! Ohjelmassa on tutustumista tiloihin, Turun Heltti-tiimiin sekä Heltin toimintamalliin. Lisäksi pureudumme yhdessä työelämän ajankohtaisimpaan aiheeseen, työpaikoille paluuseen.

Kulunut vuosi on koetellut meitä monella tapaa. Se minkälainen maailma meitä odottaa pandemian jälkeen, on vielä meille kaikille mysteeri. Voimmeko poimia rusinat pullasta, ja hyödyntää tulevaisuuden hybridimallissa kaikista toimivimpia etätyökäytäntöjä ja uudenlaisia työn tekemisen tapoja? Entä voiko koronan jälkeinen työpaikka olla entistä onnellisempi? Mitä voimme oppia toisiltamme?

Mukana aiheeseen johdattamassa Heltin työterveypsykologi ja aivoguru Mona Moisala, sekä paneelikeskustelussa Sofokuksen People Happiness Officer Milla Heikkilä, Louhos Digitalin toimitusjohtaja ja yrittäjä Iiro K. Junnila sekä Heltin toimitusjohtaja Timo Lappi ja vastaava työterveyslääkäri Anna-Mari Lahtinen. Virtuaaliosallistujia myös osallistetaan keskusteluun livestriimin välityksellä.

Nappaa työpaikkojen ja työterveyden tulevaisuuden näkymät kuunteluun vaikka lenkille tai osallistu itse keskusteluun aamukahvin äärellä. Voit hypätä linjoille ja pois oman aikataulusi mukaisesti. Lähetämme ilmoittautuneille jälkitallenteen.

Ilmoittaudu mukaan nyt!

Psst, Turun seutu! 👋 Heltti etsii sinun korona-ajan tukipilareitasi palkittavaksi, sekä Heltin arvojen edustajia suoraan turkulaisuuden ytimestä. Tägää ehdotuksesi Heltin somekanavien julkaisuissa, perusteluista plussaa! Tutustu Heltin arvoihin

Mukana keskustelemassa:

Mona Moisala, Työterveyspsykologi ja aivotutkimuksesta väitellyt PsT | Heltti
Mona on Heltin ajatus- ja aivotyöhön erikoistunut työterveyspsykologi. Aikaisemmalla urallaan aivotutkijana Mona on kartoittanut aivojen ylikuormittumiseen vaikuttavia tekijöitä, ja julkaissut aiheesta myös yleistajuisia teoksia. Mona uskoo pienten tekojen ja oivallusten voimaan henkisen hyvinvoinnin edistämisessä, ja häntä inspiroi erityisesti työyhteisöjen ja esihenkilöjen valmentaminen ja kouluttaminen, sekä aivotutkimuksen tuottaman tiedon hyödyntäminen.

Milla Heikkilä, People Happiness Officer | Sofokus
Milla työskentelee modernin henkilöstöjohtajan saappaissa vastaten ohjelmistoyritys Sofokuksen työntekijöiden hyvinvoinnista ja kehittämisestä. Hänen missionaan on lisätä ihmisten onnellisuutta ympäri maailmaa. Vapaa-ajallaan Heikkilä valmentaa yksilöitä ja yrityksiä kohti onnellisempaa työelämää sekä kirjoittaa väitöskirjaa Tampereen yliopistolle työn intensifikaatiosta ja työhyvinvoinnista.

Iiro K. Junnila, CEO | Louhos Digital
Iiro K. Junnila, on digitoimisto Louhos Digitalin toimitusjohtaja ja yrittäjä. Yksinäisyyden poistaminen ja yhteisöllisyyden lisääminen ovat tärkeä osa Louhoksen identiteettiä ja yrityksen kulttuuria. Iiro uskoo vahvasti työn merkityksellisyyden lisäävän myös työssä jaksamista ja motivaatiota, joka näkyy ennen pitkää myös tuloksessa. Kannattavan liiketoiminnan lisäksi yritysten on tärkeä mahdollisuuksiensa mukaan myös tehdä parhaansa sen eteen, että Suomesta ja koko maailmasta tehdään pala kerrallaan parempi paikka elää, yhdessä.

Anna-Mari Lahtinen, Työterveyslääkäri ja terveyspalveluista vastaavaa | Heltti
Anna-Mari Lahtinen on työterveyshuollon ja yleislääketieteen erikoislääkäri ja vastaa Heltin terveyspalveluista. Lääkäriuransa aikana Anna-Mari on päässyt katsomaan työterveyshuoltoa ”pöydän molemmilta puolilta”, työskennellen niin julkisella kuin yksityisellä sektorilla, kuntoutuksen parissa sekä noin 10 vuoden ajan globaalissa toimintaympäristössä suuryritysten HR-organisaatioissa. Heltissä Anna-Mari on aidosti mukana kehittämässä sekä Heltin jäsenten että jäsenyritysten kykyä selviytyä ajatustyön haasteista, rautaisella tietotaidolla ja suurella sydämellä.

Timo Lappi, CEO | Heltti
Timo on Heltin toimitusjohtaja, jonka sydän sykkii jatkuvalle oppimiselle ja perinteisten toimintatapojen haastamiselle. Heltin itseohjautuvassa Pallomeriorganisaatiossa, Timon tehtäviin kuuluu yhteisen suunnan varmistaminen ja koko helttiäisparven auttaminen tavoitteisiin pääsemisessä. Timo on taustaltaan juristi ja kauppatieteilijä, ja sydämeltään kasvuyrittäjä.