Ajatustyö

Veera Virintie | 22.9.2017

Syksyn aivowebinaarit – ilmoittaudu mukaan ja katso tallenteet

Aivoergonomia on uusi musta. Tämän syksyn aikana keskitymme ajatustyöläisen aivojen hyvinvointiin sekä uneen ja palautumiseen kuuden webinaarin sarjassa. Ensimmäiset kolme aivowebinaaria järjestetään syys-lokakuun aikana. Klikkaa itsesi mukaan alta ja järjestäkää työporukalla vaikkapa yhteinen webinaariseuranta!

Ensimmäiset kaksi aivowebinaariamme keräsivät satoja kuuntelijoita. Katso tallenteet alta.

Heltin tuleva aivowebinaari:

AIVOWEBINAARI OSA 3 – Palautuminen työpäivän aikana

Keskiviikko 11.10. klo 13-13.45 Ilmoittaudu

Kolmas aivowebinaari käsittelee jatkuvan henkisen ylirasitustilan vaikutuksia ja aivojen palautumista tietotyössä. Saat konkreettisia vinkkejä palautumisen edistämiseen, mm. itsetuntemuksen kehittämisen kautta. Saat myös vinkkejä työarkeen, miten autat aivojasi palautumaan aivoja voitelevalla ravitsemuksella.

Webinaarivieraina aivotutkimuksen tohtori, Aivokunto Oy:n Ville Ojanen ja Heltin aivoravitsemuksen asiantuntija, ravitsemusterapeutti Marita Ukkola.

AIVOWEBINAARI OSA 2 – Työn häiriötekijät haltuun (tallenne)

Jatkuvassa informaatio- ja notifikaatiotulvassa elävä ajatustyöläinen tarvitsee keinoja aivojen suojaamiseen. Mitä jatkuvat häiriötekijät ja keskeytykset saavat aikaan aivoissamme? Miksi ja miten niiltä pitäisi suojautua ja mihin oikeasti pystyy itse vaikuttamaan? Toisessa webinaarissamme saat vinkkejä parempaan aivoergonomiaan sekä fiksumpien työtapojen opetteluun.

Webinaaria isännöi Heltin työterveyspsykologi Jaakko Sahimaa vieraanaan Heltin huippuasiantuntija, työterveyspsykologi Kirsi Irrmann.

Jotta voit katsoa videon, hyväksy ensin nämä evästeet: statistics, marketing

AIVOWEBINAARI OSA 1 – Fiksumpi startti uuteen syksyyn (tallenne)

Hyvän vireystilan ylläpitäminen ympäri vuoden vaatii paitsi omasta hyvinvoinnista huolehtimista myös fiksuja työn tekemisen tapoja. Ensimmäisessä webinaarissa paneuduttiin mm. keinoihin hallita työn kokonaiskuvaa pirstaleisessa työarjessa.

Webinaaria isännöi Heltin työterveyspsykologi Jaakko Sahimaa vieraanaan aivoguru, Heltin työterveyspsykologi, Tanja Lappi.

Jotta voit katsoa videon, hyväksy ensin nämä evästeet: statistics, marketing

Veera Virintie

Veera Virintie: Veera on Heltin hehkuva markkinointi- ja viestintävastaava, joka haluaa vaikuttaa ajatustyöläisten energisyyteen digitaalisia kanavia pitkin. Veeran missiona on ravistella kaavoihin kangistunutta terveysalaa ja auttaa ihmisiä pitämään huolta aivoistaan. Vapaa-ajalla Veera on yrittäjä ja äiti, joka on erinomaisen hyvä priorisoimaan nukkumista.