Lehdistötiedotteet

Heltti | 12.6.2016

Saammeko esitellä Heltin uudet arvot: ihmeneloset Lempi, Tarmo, Pokka ja Hehku

Eräänä keväisenä päivänä Villa Hummerheimissä koko perheen läsnäollessa Heltti-perheeseen syntyi neljä uutta arvo-jäsentä: Lempi, Pokka, Tarmo ja Hehku. Uudet perheenjäsenet ovat tiivis osa Helttiläisten arkea ja ovat osoittautuneet selvästi vanhempiensa näköisiksi. Saammeko esitellä Heltin arvot ja uudet perheenjäsenemme:


Lempi 

  • Lempi on Heltin oma mummo, joka aidosti välittää, kuuntelee ja huolehtii niin jäsenistä kuin muista Helttiäisistä. Lempi on sosiaalisesti aktiivinen henkisen hyvinvoinnin sanansaattaja, joka ei ole jämähtänyt vanhoihin toimintamalleihin vaan tapaa ystäviään aktiivisesti niin rokkikonserteissa kuin mindfulness-aamuissa.

Pokka

  • Pokka on Heltin rohkea ja urbaani verkostoituja, joka nauttii perinteisten mallien haastamisesta niin toiminnan kuin viestinnänkin osalta. Pokalla on vahva visio erilaisesta, vaikuttavammasta ja etenkin asiakaslähtöisistä työterveys- ja hyvinvointipalveluista. Pokka haastaa, innovoi ja luo uutta sekä insipiroi muuta tiimiä ylittämään itsensä ja luodut raja-aidat.

Tarmo 

  • Tarmo on Heltin ikiliikkuja ja moniottelija, joka draivaa itseään, asiakkaita, jäseniä ja muita Helttiäisiä kohti yhteisiä tavoitteita. Tarmo ei lukittaudu omaan siiloonsa vaan auttaa aktiivisesti muuta tiimiä. Tarmo muistaa kuitenkin fyysisen kunnon ja etenkin levon merkityksen ja pitää huolen myös muiden Helttiäisten ja jäsenten jaksamisesta. Tässä apuna Tarmo käyttää markkinoiden parhaita teknologisia innovaatioita.

Hehku

  • Hehku on Heltin oma aurinko, joka hohtaa lämpöä, hyvää mieltä ja energiaa niin jäsenille kuin työkavereille. Hehkulla on uniikki taito kääntää negatiiviset asiat positiiviseksi ja vastoinkäymiset mahdollisuuksiksi. Hehku on aidon ilon tuoja ja henkilö joka on tervetullut vieras mihin tahansa tapahtumaan tai tilaisuuteen.

Heltin toimintamallin sydämessä on edistää yksilöiden eli jäseniemme hyvinvointia  – tietenkin yritystason kehittämisen ohella.  Siksi myös Heltin arvot oli luontevaa henkilöidä. Muutaman viikon aikana Heltin uudet kirkastetut arvot ovatkin jo nousseet hämmästyttävällä tavalla näkyväksi osaksi jokapäiväistä työtämme. Muun muassa rekrytoinnissa on spontaanisti mietitty arvojen kautta sopiiko henkilö osaksi Heltin perhettä: Onko hakijassa riittävästi Lempeä, Hehkua sekä Tarmoa ja tietysti sopivasti Pokkaa?

Meissä kaikissa näyttää asuvan sisällä pieni arvoperhe ja se on tullut onneksi jäädäkseen.  

Ylpeät vanhemmat,
Helttiäiset

IMG_5019 IMG_5002 IMG_4870 Tarmo_taulu