Lehdistötiedotteet

Heltti | 12.4.2017

Ookko nää kuullu Heltistä? Näin Heltti rantautui Ouluun

Herätys, kahvit, lapset päiväkotiin ja kouluun ja siitä työpaikalle. Eikun siis – takaisin kotiin. Tai suoraan asiakkaisiin. Eihän minulla vielä olekaan fyysistä työpaikkaa, mihin mennä muiden helttiäisten kanssa.

Tällaisia ovat olleet alkuvuoden aamut. Päätös Oulun toimipisteen avaamisesta tehtiin strategisesti: myynti edellä. Samalla hankittaisiin toimitilat, jotka avataan myöhemmin. Minua ajatus hieman hirvitti. Miten asiakkaat uskaltavat ostaa työterveyspalvelun, jos fyysistä vastaanottoa ei vielä ole olemassa?

”Miksi tätä ei ole aiemmin ollut tarjolla?”

Heltin ideologiaa myydessä kävi nopeasti selville, että tällaista ennaltaehkäisevää ja hyvinvointia ylläpitävää toimintamallia oli odotettu Ouluun. Yleisimmät myyntitapaamisissa kuullut reaktiot ovat olleet: ”näinhän tämä työterveys pitääkin hoitaa” ja ”miksi tätä ei ole aiemmin ollut tarjolla?”.

Miettikääpä itse miltä kuulostaa myyjän korvaan tällainen puhe? Kuulostaa muuten todella hyvältä.

Kyllä sen huomaa, kun asiakkaan kanssa asiat sujuvat. Myynnissä tärkeintä on luottamuksen rakentaminen. Tiukat kysymykset ja palvelun toimivuuden kriittinen tarkastelu kuuluvat ostajan puolelta kaupantekotilanteeseen. Asiakkaalle täytyy saada sellainen fiilis, että Heltti hoitaa asiat, kuten minä lupaan. Nämä hetket ovat juuri niitä parhaita paikkoja rakentaa luottamus asiakkaaseen.

Sitä sisäistä tuuletukseen määrää on hankala sanoin kuvailla.

Oulun ensimmäisen asiakkaan kanssa saimme nimet paperiin jo helmikuussa. Sitä sisäistä tuuletukseen määrää on hankala sanoin kuvailla. Laitoin välittömästi viestiä Heltin whatsapp-ryhmään ja kanava räjähti hehkutuksista – helttimäiseen tyyliin.

Entäs ne toimitilat? Tarjonnasta ei Oulussa ollut puutetta. Mutta millaiset tilat viestivät eniten Heltin poikkeuksellisen kodikasta konseptia?

Eniten Helttilä-potentiaalia löytyi lopulta kaikkien oululaisten tuntemasta Lääkäritalosta.

Helttilöiden sisustus ja ilme eroavat perinteisistä sairaalamaisista työterveysasemista jokaista kalustetta, seinän väriä, kahvikuppia ja lääkärin vaatetta myöten. Eniten Helttilä-potentiaalia löytyi lopulta kaikkien oululaisten tuntemasta Lääkäritalosta. Parkkitilaa löytyy runsaasti ja yhteistyökumppanit ovat lähietäisyydellä. Oulun Helttilään on helppo tulla niin Linnanmaan teknologiaparkista kuin etelästä Kempeleen suunnalta.

Remontti on nyt käynnissä. 200 m2:n Helttilä aukeaa meille toukokuussa osoitteessa (Kauppurienkatu 27-29). Toivotan jo nyt kaikki lämpimästi tervetulleiksi tutustumaan. Kahvia tarjolla joka päivä omassa kahvilassamme.

Heltti tuo Ouluun sitä, mitä Oulu tarvitsee

Täytyy myöntää, että tässä vaiheessa alkaa olla perhosia vatsassa. Tupareiden suunnittelu on jo alkanut. Ennen sitä on kuitenkin monta asiaa hoidettavana, jotta asiakaskokemus tilojen ja palvelujen suhteen on täydellinen.

Heltti nimittäin tuo Ouluun sitä, mitä Oulu tarvitsee: Täysin uuden mallin työterveyteen, joka edesauttaa yrityksiä hyvinvointikulttuurin luomisessa ja kiihdyttää yritykset vieläkin isompaan kasvuun.

 

Kiinnostaako sinua uuden ajan työterveys? 

Laita meille rohkeasti viestiä alla olevalla lomakkeella.