Terveys ja hyvinvointi

Heltti | 22.10.2020

Mars kaamos! -askelkampanja

Aamut ja illat pimenevät, lehdet putoavat puista ja kaamos väsymys valtaa suomalaisen mielen ja kehon. Poikkeusajan tuoma lisääntynyt etätyö on vähentynyt askeliamme, ja liika paikallaan olo on monen ongelman perimmäinen syy. Jokaisen keho on luotu liikkumaan, liikuskelemaan, puuhailemaan ja olemaan aktiivinen. Siksi aktiivisuus on perusedellytys hyvinvoinnille.

Etätyön ja kaamos väsymyksen passivoiva vaikutus on mahdollista kumota! Nyt on aika laittaa töppöstä toisen eteen Heltin Mars kaamos! -askelkampanjassa! Heltin työfysioterapeuttien luotsaamassa hyvinvointikampanjassa haastamme kaikki ajatustyöläiset lisäämään askelia yhdessä työkavereita kannustaen ja parhaita vinkkejä arjen aktivoimiseksi jakaen.

Jokapäiväisenä tavoitteena on suositeltu
10 000 askelta

Askelia voi kerryttää yhtä hyvin etäpalaverissa, siivotessa, lounaalle kävellen, portaita noustessa, matkalla tulostimelle tai kahvikoneelle, puutarhanhoidossa, kauppareissulla, koiraa ulkoiluttaessa kuin juoksu- tai kävelylenkilläkin. Parhaimmillaan haasteen lopputulemana löytää oman tavan saada kymppitonnin päivässä täyteen ja hyvinvointia tukeva tapa juurtuu arkeen.

Heltin tuki ja porkkanat

Tulemme jakamaan kolmeviikkoisen kampanjan aikana ma 9.11. alkaen vinkkejä ja tukimateriaalia askelhaasteen saavuttamiseksi blogien, webinaarien ja somehaasteiden muodossa. Materiaalia jaetaan kootusti MyHeltissä, Heltin somessa sekä jäsenkirjeissä.

Kaikkien kampanjaan ilmoittautuneiden yritysten kesken arvotaan Heltin työfysioterapeuttien etätreeni sekä kolme viiden henkilön osallistumismaksua Heltti Akatemian koulutuksiin, jotka yritys voi itse jakaa tai arpoa omalle henkilöstölle.

Lisäksi palkitsemme sosiaalisessa mediassa aktiivisesti haasteen vastaanottaneita. Jaa siis kuva kävelyltä tai vaikka printscreen päivän askelpotista hashtagilla #marskaamos, niin olet mukana Heltti-tuotepalkintojen arvonnassa!
(Huom! Varmistaaksesi osallistumisen löytymisen, tarkista hashtagin lisäksi että julkaisu ja/tai profiili on julkinen)

Onko teidän työyhteisönne valmis ottamaan haasteen vastaan?
Kannustetaan toinen toisiamme askel askeleelta liikkeelle!

ILMOITA TYÖYHTEISÖNNE MUKAAN