Työkyvyn johtaminen

Heltti | 27.10.2016

Kutsu HR-aamu 17.11 klo 8.15-10.00: Kuinka rakentaa toimiva HR kasvuyritykseen?

KUINKA RAKENTAA TOIMIVA HR KASVUYRITYKSEEN?

To 17.11. klo 8.15-10

Kontoret Kampin tiloissa Sähkötalossa, Kampinkuja 2 (katutasossa, Robert’s Coffeen vieressä)

Henkilöstö on ajatustyötä tekevän yrityksen tärkein resurssi. Kun liiketoiminta kasvaa, on tarpeen rakentaa toimivia rakenteita HR:n johtamiseen.

Marraskuun HR-aamussa keskustellaan HR4:n johdolla siitä, millaisella henkilöstötyöllä tuetaan liiketoiminnan tavoitteiden saavuttamista ja kasvua sekä rakennetaan hyvää henkilöstön virettä.

Mitkä ovat sinun organisaatiosi keskeisimmät HR-haasteet liiketoiminnan kasvun näkökulmasta?

Tilaisuuden sisältö koostetaan pääasiassa osallistujien tarpeiden ja kiinnostusten mukaan, joten vastaathan ilmoittautumisen yhteydessä yllä olevaan kysymykseen!

laurasuni                   minna-kinnunen

HR4:n Laura Sunilla ja Minna Kinnusella on kokemusta lukuisien pk-yritysten henkilöstötyöstä ja siitä, miten henkilöstökokemuksella rakennetaan hyvää asiakaskokemusta.

HR4 on henkilöstö- ja asiakaskokemuksen suunnannäyttäjä ja alan suurin kasvuyritys Suomessa. Aluksi oli neljä asiantuntijaa, tänään HR4 on yli 100 rohkean ja intohimoisen, asiakkaidensa tarpeet tunnistavan huippuammattilaisen yhtiö. HR4:n tarjoamien palvelujen yhdistelmä tutkimuksesta konsultointiin ja ulkoistukseen on ainutlaatuinen, ja tavoitteena on asiakasorganisaation kehitys ja kasvu. Menestyvät asiakkaat ovat paras referenssi.

ILMOITTAUDU HR-AAMUUN TÄSTÄ
Tilaisuus on veloitukseton, mutta vaatii ilmoittautumisen. Paikkoja on 40 nopeimmalle. Tarjolla tuorepuuroa ja aamukahvia tai -teetä.

HUOM! Voit seurata HR-aamua myös Heltin Facebookissa LIVE-lähetyksen kautta!

Heltti’s HR-morning is a morning event for Heltti members. The next HR-morning will be held on Thursday 17th November, 2016 at Kontoret Kamppi with theme: Creating succesful HR to growth company. Welcome to join if you can Finnish a bit!