Webinaarit ja tapahtumat

Heltti | 25.5.2015

Kutsu: Henkilöstön tuloskunto nousuun älytyöterveydellä -aamiaistilaisuus 5.6.2015 klo 8-10

Perjantai, 5.6.2015, 8.00-10.00, Salmisaaren liikuntakeskus, Energiakatu 3, Helsinki

Digitalisaatio on mullistanut terveyden johtamisen. Miltä tuntuisi, jos tietäisit organisaatiosi päivittäisen tuloskunnon? Entäpä jos saisit kustannussäästöjä älyrannekkeiden hyödyntämisestä ja etäasioinnin myötä säästyneestä työajasta? Lue 12.5. Kauppalehdessä julkaistu juttu aiheesta ja tule tilaisuuteen uudistamaan käsityksesi terveyden merkityksestä johtamisessa.

Ohjelma:

8.00-8.30 Energisoiva aamupala ja verkostoitumista

8.30-8.50 Kapasiteetti – nykyjohtajan menestystekijä
Antti Hagqvist, Ironcoaching Oy:n toimitusjohtaja, Kapasiteetti -kirjan kirjoittaja, valmentaa monia isojen yrityksen johtoryhmiä ja toimitusjohtajia kapasiteetin kehittämisessä ja johtamisessa

8.50-9.10 Case Tori.fi: Suomen suosituimmaksi verkkokaupaksi lankuttamalla ja askelkilpailuilla
Jussi Lystimäki, Tori.fi :n, eli SCM Suomi Oy:n toimitusjohtaja, joka uskoo että tämän päivän onnistumiset työn haasteissa ovat siitä kiinni että sekä aivot ja kroppa ovat virittäytyneet oikealle taajuudelle.  

9.10-9.30 Näin toimii älytyöterveys: komponentteina kiinteähintaisuus, etäasiointi, älyrannekkeet, yksilöllinen valmentaminen ja yhteinen bonusmalli
Timo Lappi, Heltti Oy:n toimitusjohtaja

9.30-10.00 Hyvinvointimittareihin tutustumista ja verkostoitumista
Osallistu keskusteluun somessa: #alytyoterveys, @HelttiHealthyHelttiFace

 

Tilaisuus on suunnattu yritysten toimitusjohtajille,  HR-päättäjille ja talousjohtajille. Tilaisuus on avoin ja maksuton, mutta vaatii ilmoittautumisen 29.5.2015 mennessä. Huom! Paikkoja on rajoitetusti, joten katso ketä muita on tulossa paikalle ja varmista paikkasi ilmottautumalla heti:

Ilmoittaudu tästä >>

 

Lisätietoja: Anni Rouvinen, anni.rouvinen@heltti.fi, 0400792488

Osallistu keskusteluun somessa: #alytyoterveys, @HelttiHealthyHelttiFace

 

 

Heltti Oy on terveysalaa uudistava älytyöterveysyhtiö, joka tarjoaa työterveys-, sairaudenhoito- ja hyvinvointipalveluita kiinteällä kuukausimaksulla. Hinnoittelumallimme myötä meillä on sama intressi kun asiakkaillamme – pitää työntekijät terveinä. Hoidamme jopa 80 % työterveysasioista etänä ja johdamme terveyttä älyteknologiaa hyödyntäen. Asiakkainamme on reilut 80 henkilöstön tuloskuntoon uskovaa yritystä. Etäpalveluidemme lisäksi palvelemme asiakkaitamme lääkäriasemallamme Ruoholahdessa. Seuraavat Helttilät avataan pääkaupunkiseudulle syksyllä 2015.